Powie mi ktos jak to jest . Ludzie mowia ze jest seks bez Milosci wiec czy możliwa jest milosc bez seksu ?
Michal wszystko jest możliwe.
Michał... Nie możliwe jesttylko otwarcie parasolki w tyłku
milosc bez seksu jest mozliwa przez jakis czas
Skad wiesz ze to nie mozliwe udowodnił to ktos bo ja nie Slyszalem zeby ktos próbował sobie wsadzić parasolkę w dupe
pozniej chce sie ja pogłebic
Mozna i tak ale podobno to dosc bolesne jest
jest możliwa ,nie samym seksem człowiek żyje.
Moze i masz racje ale wedlug mnie to bez sensu przeciez kazdy czasami potrzebuje seksu
Jak to ktoś napisał, wszystko jest możliwe. Nawet otwarcie parasolki pewnie...
Każdy/a nieszczęśliwie zakochany/a wie co to jest miłość bez seksu... Ale nawet przy wzajemnej miłości jest to możliwe...
seks bez miłości - jasne ale czy miłość bez seksu? chyba nie....
Miłość bez seksu????Hmm to jak ryba bez wody No ale szczerze nie jest możliwe w ogóle.No ale to moje zdanie..
Powie mi ktos jak to jest . Ludzie mowia ze jest seks bez Milosci wiec czy możliwa jest milosc bez seksu ?
Michal wszystko jest możliwe.
Michał...
Nie możliwe jesttylko otwarcie parasolki w tyłku
milosc bez seksu jest mozliwa przez jakis czas
Skad wiesz ze to nie mozliwe udowodnił to ktos bo ja nie Slyszalem zeby ktos próbował sobie wsadzić parasolkę w dupe
pozniej chce sie ja pogłebic
Mozna i tak ale podobno to dosc bolesne jest
jest możliwa ,nie samym seksem człowiek żyje.
Moze i masz racje ale wedlug mnie to bez sensu przeciez kazdy czasami potrzebuje seksu
Jak to ktoś napisał, wszystko jest możliwe. Nawet otwarcie parasolki pewnie...
Każdy/a nieszczęśliwie zakochany/a wie co to jest miłość bez seksu... Ale nawet przy wzajemnej miłości jest to możliwe...
seks bez miłości - jasne ale czy miłość bez seksu? chyba nie....
Miłość bez seksu????Hmm to jak ryba bez wody No ale szczerze nie jest możliwe w ogóle.No ale to moje zdanie..