OJ LASKI DO ROBOTY NORMALNEJ IDZCIE A NIE CYCKI ZA KASE POKAZYWAC ... BYLE MILO I LATWO
NIEROBKI ... WSTYD NA CALA POLSKE
Konto usunięte
07.03.2010 r. 14:48:59
Konto usunięte
07.03.2010 r. 14:53:12
Szalony...
To czy przyjemnie i łatwo zależy od tego na jakiego sponsora trafią
Łukasz
08.03.2010 r. 12:31:43
sponsoring sponsoring,wszedzie tylko sponsora potrzebujecie,ej laski wyluzujcie
Łukasz
08.03.2010 r. 15:50:49
kazda chce miec sponsora i kaske ale robic to nie ma komu ha ha
Konto usunięte
10.03.2010 r. 19:42:27
Prawo rynku: są chętni więc są też chętne
Konto usunięte
10.03.2010 r. 21:41:16
Żenada...ale jak to mówią nastolatki" rąk nie skalam pracą, jedynie usta" także jest podaż to i popyt
Paweł19XXX
11.03.2010 r. 21:09:14
zal
Konto usunięte
11.03.2010 r. 21:44:12
czyli niech każdy wieźmie we własne ręce interes?
Konto usunięte
11.03.2010 r. 22:01:54
Społecznie? Żeby było legalnie to trzeba SPÓŁDZIELNIĘ założyć
Później ktoś nie przyjęty do SPÓŁDZIELNI obrazi się i znajdzie w niej dochód, doniesie i od razu Urząd Skarbowy na głowie
Zdzisław
11.03.2010 r. 22:35:02
SZALONY!!!! I DOBRZE
Konto usunięte
12.03.2010 r. 06:53:04
Czyli w skrócie SS- coś mi mówi ten skrót,a wam nie? Ale cóż jak to mawiają.Jakieś ciasta,jakieś pączki, coś do buzi i do rączki,a że są tacy którzy płacą za towarzystwo to i pań nie brakuje.Ten który płaci i ta która bierze-- oboje są słabej wiary w siebie.Nie ma co się zagłębiać,wymydlenie jest niemożliwe
Idzie Czerwony kapturek przez las, nagle wyskakuje wilk i wte słowa:
- A ty się tak nie boisz Czerwony Kapturku tu sam chodzić po takim ciemnym lesie?
- A czego mam się bać? pieniędzy nie mam, pieprzyc się lubię
Konto usunięte
12.03.2010 r. 10:16:51
a co ma piernik do wiatraka tylko niekiedy 50 ma ładniejsze ciało niż 18 -30 widocznie jeszcze żaden z tych panów nie spotkał sexownej 50 żal mi was sami krytykujecie kogoś a patrzycie na siebie i na wasze ciała jakie one są.
Konto usunięte
12.03.2010 r. 10:52:02
Jeszcze jedno ja mam właśnie 50 i wcale się tego nie wstydzę ani mojego ciała które nie mam wcale cellulitu ani roztenpów jestem ładna i sexowną kobietą, a na taki z języczkiem trzeba sobie zasłużyć, a szalony zal mi cie jak chcesz się wyrażać o tej części ciała to ładniej się wypowiadaj nie każda kobieta ma cycki a przeciwnie piersi a jak masz takie powodzenie u kobiet to co tu robisz i czego szukasz. A pro po ta pani z dzieckiem czego tu szuka. Panowie nie krytykować kogoś!
Konto usunięte
12.03.2010 r. 12:20:56
powiem wam jedno to wy mężczyźni płacicie za sex,często ukrywając to przed własną żoną... ja oczywiście nie popieram tego ale sami popatrzcie co połowa z was ma napisane w swoich opisach...żal mi was naprawdę
Konto usunięte
12.03.2010 r. 17:41:25
ZUZANNA powtarzam "Ten który płaci i ta która bierze-- oboje są słabej wiary w siebie" bo ja sobie nie wyobrażam by płacić za seks tylko dla tego by z krzyża zeszło.Nie potępiam takiego sposobu zarobkowania lecz ciekawi mnie jedno hm...czy emerytalno-rentowe i podatek jest opłacany. Kolejna sprawa to taka,że żadne pieniądze nie są warte syfa o którego nie jest trudno.Że tak powiem "zwykłą" pracą się go nie nabawi nikt,ani ten co płaci,ani ta co suługi świadczy
Konto usunięte
12.03.2010 r. 17:47:31
Kwestia moralna i tyle
Konto usunięte
12.03.2010 r. 18:33:19
Kwestia moralna jest wtedy gdy ktoś na tym cierpi
a tu okazuje się że SPONSOR zadowolony SPONSOROWANA szczęśliwa
Konto usunięte
13.03.2010 r. 00:01:33
Pantera "Że tak powiem "zwykłą" pracą się go nie nabawi nikt,ani ten co płaci,ani ta co suługi świadczy"
No cóż, zgodzić się z Tobą nie można, choćby nie wiem co.
Ja za każdym razem idąc do dentysty, robiąc sobie zastrzyk w przychodni, czy siedząc na fotelu u fryzjerki zastanawiam się kiedy zostanę zarażona żółtaczką lub HIV.
To jest tylko jedno niedopatrzenie, a człowiekowi przekresla życie.
Poza tym, biorąc pod uwagę na przykład zawód najstarszy świata-czy sądzisz, ze każda prostytutka jest chora ?
Konto usunięte
13.03.2010 r. 11:16:10
nie ma co ukrywać, że jest to zawód (świadczenie usług seksualnych) podwyższonego ryzyka jeśli chodzi o zdrowie. Dziewczyny się leczą, w Niemczech duża część ma bieżace badania i ma odpowiednich naszych książeczki zdrowia
Konto usunięte
13.03.2010 r. 18:23:02
a ty go nie szukałaś? wątpie
Konto usunięte
17.03.2010 r. 10:50:46
WIESZ JA NIE MUSZE SZUKAĆ SPONSORA I NIGDY NIE ODDAŁABYM SWOJEGO CIAŁA ZA KASE.. WIESZ MAM SWOJE ZASADY I WARTOŚCI MORALNE KTÓRE NIE POZWOLIŁY BY MI NA PUSZCZANIE SIĘ ZA KASĘ..ALE MIAŁAM ZNAJOMĄ KTÓRA ŚWIADCZYŁA TAKIE USŁUGI I UWIERZCIE ZE NIE MA Z TEGO PRZYJEMNOŚCI WRECZ PRZECIWNIE ONA NIE NAWIDZIŁA SWOJEGO CIAŁA I TYCH WSZYSTKICH FACETÓW KTÓRZY JEJ ZA TO PŁACILI..POŁOWA Z NICH MIAŁA ŻONY I DZIECI ALE IM TO NIE PRZESZKADZAŁO BYLI GOTOWI WIELE ZAPŁACIĆ BY ZDOBYĆ TO CO DLA NICH JEST NIETYKALNE ,TYLKO KASĄ MOGLI ZDOBYĆ TO CO CHCIELI...
OJ LASKI DO ROBOTY NORMALNEJ IDZCIE A NIE CYCKI ZA KASE POKAZYWAC ... BYLE MILO I LATWO
NIEROBKI ... WSTYD NA CALA POLSKE
Szalony...
To czy przyjemnie i łatwo zależy od tego na jakiego sponsora trafią
sponsoring sponsoring,wszedzie tylko sponsora potrzebujecie,ej laski wyluzujcie
kazda chce miec sponsora i kaske ale robic to nie ma komu ha ha
Prawo rynku: są chętni więc są też chętne
Żenada...ale jak to mówią nastolatki" rąk nie skalam pracą, jedynie usta" także jest podaż to i popyt
zal
czyli niech każdy wieźmie we własne ręce interes?
Społecznie? Żeby było legalnie to trzeba SPÓŁDZIELNIĘ założyć
Później ktoś nie przyjęty do SPÓŁDZIELNI obrazi się i znajdzie w niej dochód, doniesie i od razu Urząd Skarbowy na głowie
Czyli w skrócie SS- coś mi mówi ten skrót,a wam nie? Ale cóż jak to mawiają.Jakieś ciasta,jakieś pączki, coś do buzi i do rączki,a że są tacy którzy płacą za towarzystwo to i pań nie brakuje.Ten który płaci i ta która bierze-- oboje są słabej wiary w siebie.Nie ma co się zagłębiać,wymydlenie jest niemożliwe
Idzie Czerwony kapturek przez las, nagle wyskakuje wilk i wte słowa:
- A ty się tak nie boisz Czerwony Kapturku tu sam chodzić po takim ciemnym lesie?
- A czego mam się bać? pieniędzy nie mam, pieprzyc się lubię
a co ma piernik do wiatraka tylko niekiedy 50 ma ładniejsze ciało niż 18 -30 widocznie jeszcze żaden z tych panów nie spotkał sexownej 50 żal mi was sami krytykujecie kogoś a patrzycie na siebie i na wasze ciała jakie one są.
Jeszcze jedno ja mam właśnie 50 i wcale się tego nie wstydzę ani mojego ciała które nie mam wcale cellulitu ani roztenpów jestem ładna i sexowną kobietą, a na taki z języczkiem trzeba sobie zasłużyć, a szalony zal mi cie jak chcesz się wyrażać o tej części ciała to ładniej się wypowiadaj nie każda kobieta ma cycki a przeciwnie piersi a jak masz takie powodzenie u kobiet to co tu robisz i czego szukasz. A pro po ta pani z dzieckiem czego tu szuka. Panowie nie krytykować kogoś!
powiem wam jedno to wy mężczyźni płacicie za sex,często ukrywając to przed własną żoną...
ja oczywiście nie popieram tego ale sami popatrzcie co połowa z was ma napisane w swoich opisach...żal mi was naprawdę
ZUZANNA powtarzam "Ten który płaci i ta która bierze-- oboje są słabej wiary w siebie" bo ja sobie nie wyobrażam by płacić za seks tylko dla tego by z krzyża zeszło.Nie potępiam takiego sposobu zarobkowania lecz ciekawi mnie jedno hm...czy emerytalno-rentowe i podatek jest opłacany. Kolejna sprawa to taka,że żadne pieniądze nie są warte syfa o którego nie jest trudno.Że tak powiem "zwykłą" pracą się go nie nabawi nikt,ani ten co płaci,ani ta co suługi świadczy
Kwestia moralna i tyle
Kwestia moralna jest wtedy gdy ktoś na tym cierpi
a tu okazuje się że SPONSOR zadowolony SPONSOROWANA szczęśliwa
Pantera "Że tak powiem "zwykłą" pracą się go nie nabawi nikt,ani ten co płaci,ani ta co suługi świadczy"
No cóż, zgodzić się z Tobą nie można, choćby nie wiem co.
Ja za każdym razem idąc do dentysty, robiąc sobie zastrzyk w przychodni, czy siedząc na fotelu u fryzjerki zastanawiam się kiedy zostanę zarażona żółtaczką lub HIV.
To jest tylko jedno niedopatrzenie, a człowiekowi przekresla życie.
Poza tym, biorąc pod uwagę na przykład zawód najstarszy świata-czy sądzisz, ze każda prostytutka jest chora ?
nie ma co ukrywać, że jest to zawód (świadczenie usług seksualnych) podwyższonego ryzyka jeśli chodzi o zdrowie. Dziewczyny się leczą, w Niemczech duża część ma bieżace badania i ma odpowiednich naszych książeczki zdrowia
a ty go nie szukałaś? wątpie
WIESZ JA NIE MUSZE SZUKAĆ SPONSORA I NIGDY NIE ODDAŁABYM SWOJEGO CIAŁA ZA KASE..
WIESZ MAM SWOJE ZASADY I WARTOŚCI MORALNE KTÓRE NIE POZWOLIŁY BY MI NA PUSZCZANIE SIĘ ZA KASĘ..ALE MIAŁAM ZNAJOMĄ KTÓRA ŚWIADCZYŁA TAKIE USŁUGI I UWIERZCIE ZE NIE MA Z TEGO PRZYJEMNOŚCI WRECZ PRZECIWNIE ONA NIE NAWIDZIŁA SWOJEGO CIAŁA I TYCH WSZYSTKICH FACETÓW KTÓRZY JEJ ZA TO PŁACILI..POŁOWA Z NICH MIAŁA ŻONY I DZIECI ALE IM TO NIE PRZESZKADZAŁO BYLI GOTOWI WIELE ZAPŁACIĆ BY ZDOBYĆ TO CO DLA NICH JEST NIETYKALNE ,TYLKO KASĄ MOGLI ZDOBYĆ TO CO CHCIELI...