no co malolata? Ty myslisz ze co ze to nie wkurza ludzi jak wszedzie nic tylko o sexie pisza? jak Ci sie nie podoba ze pisze to usun sobie konto i zaloz gdzie indziej.. to jest moje zdanie i nikt go nie bedzie podwazal! pozdrawiam xD
Mateusz
25.09.2009 r. 08:17:40
no pewnie, choćby nawet sponsor reprezentacji polski w piłce siatkowej, daje im kasę a seksu w zamian nie oczekuje
Konto usunięte
25.09.2009 r. 08:34:10
ja nie upadlem tak nisko aby placic za sex-szanuje sam siebie i plec przeciwna!!!
Zuzanna
25.09.2009 r. 09:04:30
do pani zdecydowanej! jak Ci mało-lata to daj, pobujam! ;D nie komentuj kazdego, bo to tez nie swiadczy o Tobie fantastycznie! wszedzie wsadzisz ten swoj zadarty nochal! kociek mordy w koncu dostaniesz;D mi tez nie podoba sie to co piszesz, wiec out! a co do sponsoringu... to nie ma takiego, ktory potrafilby mnie utrzymac ;D hahahaha!
Konto usunięte
25.09.2009 r. 13:39:22
Szukam chętnej do sponsorowania mnie , w zamian otrzyma od zajebu seksu non stop .
Konto usunięte
25.09.2009 r. 18:16:09
Wlosek moze nie upadles zeby placic ale Tobie tylko o sex chodzi wiec jezeli tak to prosze bardzo zarywaj do Zdecydowanej a nie do mnie wypisujac takie bzdury xD
Konto usunięte
25.09.2009 r. 18:40:11
.....SZCZERZE MÓWIĄC ...NIE WIEM CO MAM POWIEDZIEĆ....... ,ROZUMIEM SŁOWNE ZAPASY...... ALE W DOBRYM STYLU !!!!!!!!....TWOJE TEKSTY DO ZDECYDOWANEJ ..........SZKODA SŁÓW ......
Konto usunięte
25.09.2009 r. 18:47:24
hah to zybys widzial jakie teksty zdecydowana wali do mnie tylko ze na priva
Konto usunięte
25.09.2009 r. 18:51:14
spoko..
Konto usunięte
25.09.2009 r. 21:03:02
co myslicie na ten temat?czy jest ktos na tyle szalony zeby pomagac bez seksu?????????
Konto usunięte
25.09.2009 r. 23:04:50
takich szaleńców jest naprawdę dużo. I pomagają bo to należy robić bezinteresownie, pomoc za coś w zamian to handel usługami.
ja pierdo... co wy macie z tym seksem xD
no co malolata? Ty myslisz ze co ze to nie wkurza ludzi jak wszedzie nic tylko o sexie pisza?
jak Ci sie nie podoba ze pisze to usun sobie konto i zaloz gdzie indziej.. to jest moje zdanie i nikt go nie bedzie podwazal! pozdrawiam xD
no pewnie, choćby nawet sponsor reprezentacji polski w piłce siatkowej, daje im kasę a seksu w zamian nie oczekuje
ja nie upadlem tak nisko aby placic za sex-szanuje sam siebie i plec przeciwna!!!
do pani zdecydowanej! jak Ci mało-lata to daj, pobujam! ;D nie komentuj kazdego, bo to tez nie swiadczy o Tobie fantastycznie! wszedzie wsadzisz ten swoj zadarty nochal! kociek mordy w koncu dostaniesz;D mi tez nie podoba sie to co piszesz, wiec out!
a co do sponsoringu... to nie ma takiego, ktory potrafilby mnie utrzymac ;D hahahaha!
Szukam chętnej do sponsorowania mnie , w zamian otrzyma od zajebu seksu non stop .
Wlosek moze nie upadles zeby placic ale Tobie tylko o sex chodzi wiec jezeli tak to prosze bardzo zarywaj do Zdecydowanej a nie do mnie wypisujac takie bzdury xD
.....SZCZERZE MÓWIĄC ...NIE WIEM CO MAM POWIEDZIEĆ....... ,ROZUMIEM SŁOWNE ZAPASY...... ALE W DOBRYM STYLU !!!!!!!!....TWOJE TEKSTY DO ZDECYDOWANEJ ..........SZKODA SŁÓW ......
hah to zybys widzial jakie teksty zdecydowana wali do mnie tylko ze na priva
spoko..
co myslicie na ten temat?czy jest ktos na tyle szalony zeby pomagac bez seksu?????????
takich szaleńców jest naprawdę dużo. I pomagają bo to należy robić bezinteresownie, pomoc za coś w zamian to handel usługami.