wczoraj jak bylo wietrznie i zimno mialam zly humor i wszystko mnie draznilo..
dzis slonko swieci i mam super ekstra fantastyczny humorek
czy tez tak macie ze humor wam sie zmienia tak jak pogoda??
Konto usunięte
02.03.2010 r. 15:26:06
Z pewnością każdy czuje się tak samo, z prostej przyczyny, słońce dodaje witamin, kojarzy się człowiekowi z ciepłem, wakacjami, dobrymi wspomnieniami, a zima ?
Z przemoczonymi butami, natarciami przez kolegów pod szkołą śniegiem, przeziębieniem, bolącym gardłem ...
Za to deszcz sądzę, że zmienia nastrój odpowiednio do temperatury powietrza ...
Jak jest lato, duszno, parno, to chcemy aby spadło nieco wody na nas, gorzej jak leje przez miesiąc, wtedy każdy przeklina ...
Konto usunięte
02.03.2010 r. 15:30:17
Aga to daj mi skarbie z pol kilo twego chumorku bo slonce mam
Konto usunięte
02.03.2010 r. 15:52:42
Dzieki Skarbie jeszcze zebys mi fajke dala to bylbym najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi ..:
Konto usunięte
02.03.2010 r. 17:00:19
Agus skarbie ja nie mam kluczy od domu od niczego.musze na braciaka czekac az wroci i niech dalej szuka jak teraz wyjde z domu to nie wejde z powrotem .to nie namawiaj bo juz u Ciebie na stale zostane
Konto usunięte
02.03.2010 r. 17:19:53
A to ja Aga dziekuje bardzo...szlugi juz mam..a skad ty chumorek taki dzis podlapalas
wczoraj jak bylo wietrznie i zimno mialam zly humor i wszystko mnie draznilo..
dzis slonko swieci i mam super ekstra fantastyczny humorek
czy tez tak macie ze humor wam sie zmienia tak jak pogoda??
Z pewnością każdy czuje się tak samo, z prostej przyczyny, słońce dodaje witamin, kojarzy się człowiekowi z ciepłem, wakacjami, dobrymi wspomnieniami, a zima ?
Z przemoczonymi butami, natarciami przez kolegów pod szkołą śniegiem, przeziębieniem, bolącym gardłem ...
Za to deszcz sądzę, że zmienia nastrój odpowiednio do temperatury powietrza ...
Jak jest lato, duszno, parno, to chcemy aby spadło nieco wody na nas, gorzej jak leje przez miesiąc, wtedy każdy przeklina ...
Aga to daj mi skarbie z pol kilo twego chumorku bo slonce mam
Dzieki Skarbie jeszcze zebys mi fajke dala to bylbym najszczesliwszym czlowiekiem na ziemi ..:
Agus skarbie ja nie mam kluczy od domu od niczego.musze na braciaka czekac az wroci i niech dalej szuka jak teraz wyjde z domu to nie wejde z powrotem .to nie namawiaj bo juz u Ciebie na stale zostane
A to ja Aga dziekuje bardzo...szlugi juz mam..a skad ty chumorek taki dzis podlapalas
A Masz jeszcze jedne Aga ..dla mnie..
no Pa PA Milej nocki