Witam wszystkich No właśnie jak w temacie, macie moze jakies fajne sposoby na taki ponury wietrzny dzień?
Konto usunięte
01.03.2010 r. 18:33:47
Czesc Aniolku znowu nie w chumorze
Konto usunięte
01.03.2010 r. 18:57:16
Aj tam sama sie zamartwiasz Aniolku i po co ..smutna jestes
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:04:09
ide Aniolku tylko nie smuc sie
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:09:01
tylko skrzydelka mi daj bo na lapkach to dla kota za daleka droga
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:25:44
aj Aniolku ja juz jestem starym kotem tylko mni wypchac i postawic wgdzies w rogu
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:29:21
CZEŚĆ
ODBEZPIECZYĆ GRANAT I PRZYTULIĆ GO MOCNO
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:30:57
oj Aniolku ty potrafisz na duchu podniesc nawet starego kocura:flowers
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:39:02
NO
CZASEM TO BY BYŁO DOBRE ROZWIĄZANIE
TAKIE OSTATECZNE
Konto usunięte
01.03.2010 r. 19:41:13
to ja sie ciesze ze ty sie cieszysz Aniolku choc przez chwile
Konto usunięte
02.03.2010 r. 20:29:34
A ty co tak cichutko tu siedzisz Aniolku
Konto usunięte
02.03.2010 r. 20:39:38
Ale ty nikomu nie wadzisz ..Aniolku....
Konto usunięte
02.03.2010 r. 20:52:00
OJ Aniolku tu sa rozni ludzie z charaktru i kazdy ma swoje miejsce na Mk..co to by bylo zeby wszyscy byli tu tacy sami..Nuda..
Konto usunięte
02.03.2010 r. 21:06:41
a tylko sprobuj Aniolku..
Konto usunięte
02.03.2010 r. 21:27:21
Aniolku jak by kazdy tak myslal jak ty to z kim ja bym tu pisal.. Kazdy jest tutaj interesujocy na swoj sposob.wiedz mie uciekaj i daj sie poznac...co ci da wykasowanie konta ..nawet taka lajza jak ja ma cos Ci do powiedzenia . .
Konto usunięte
02.03.2010 r. 21:28:00
witam slicznie
Konto usunięte
02.03.2010 r. 21:39:38
Aniolku bedziesz miala swego przytulacza i bedzie Cie na rekach nosil..
Konto usunięte
02.03.2010 r. 21:55:06
trzeba wierzyc Aniolku przeciesz to ty powinnas nas tutaj podtrzymywac na duchu nie odwrotnie..Skrzydlaty Skarbie
Konto usunięte
02.03.2010 r. 22:25:16
Aniolku kazdy ma swoj zly dzien ..to normalne ..nie trzeba sie odwracac do nikogo plecami .czasami wystarczy rozmowa zeby poczuc sie lepiej i czasami to nie wystarcza ale probowac trzeba.jak poczujesz sie juz lepiej to moze ty z kims pogadasz ..kto bedzie w podobnej sytuacji..nigdy nie wiemy czy po mozemy ale przynajmniej probujemy..
Konto usunięte
02.03.2010 r. 22:40:58
Rozumiem Cie..i wiem..ale komp ma swoje plusy..realu ci nie zastopi ..i wiem ze trzeba czasami od niego odpoczoc bo sie w glowce miesza..ja zamiezam od nastepnego tygodnia.se przerwe zrobic na pewien czas.. bo wiem ze musze
Konto usunięte
02.03.2010 r. 22:46:15
Aniolku ja tylko na troche ..nie mowie ze wogole wypadam pogoda unas wiosenna to moze gdzies wyskocze na kilka dni. .
Konto usunięte
02.03.2010 r. 22:55:59
Aniolku za bardzo nie moge ale wiem ze musze w domu nie potrafie myslec.mam swoje miejsce 2 godziny od domu moze mi tam umysl z problemow wiatr wywieje a teraz tam ostro wieje
Konto usunięte
02.03.2010 r. 23:11:18
Dobranoc aniolku ja jade dopiero pod koniec tygodnia w czwartek i piotek musze byc w pracy..jutro jeszcze odpoczywam ..
Witam wszystkich
No właśnie jak w temacie, macie moze jakies fajne sposoby na taki ponury wietrzny dzień?
Czesc Aniolku znowu nie w chumorze
Aj tam sama sie zamartwiasz Aniolku i po co ..smutna jestes
ide Aniolku tylko nie smuc sie
tylko skrzydelka mi daj bo na lapkach to dla kota za daleka droga
aj Aniolku ja juz jestem starym kotem tylko mni wypchac i postawic wgdzies w rogu
CZEŚĆ
ODBEZPIECZYĆ GRANAT I PRZYTULIĆ GO MOCNO
oj Aniolku ty potrafisz na duchu podniesc nawet starego kocura:flowers
NO
CZASEM TO BY BYŁO DOBRE ROZWIĄZANIE
TAKIE OSTATECZNE
to ja sie ciesze ze ty sie cieszysz Aniolku
choc przez chwile
A ty co tak cichutko tu siedzisz Aniolku
Ale ty nikomu nie wadzisz
..Aniolku....
OJ Aniolku tu sa rozni ludzie z charaktru i kazdy ma swoje miejsce na Mk..co to by bylo zeby wszyscy byli tu tacy sami..Nuda..
a tylko sprobuj Aniolku..
Aniolku jak by kazdy tak myslal jak ty to z kim ja bym tu pisal.. Kazdy jest tutaj interesujocy na swoj sposob.wiedz mie uciekaj i daj sie poznac...co ci da wykasowanie konta ..nawet taka lajza jak ja ma cos Ci do powiedzenia .
.
witam slicznie
Aniolku bedziesz miala swego przytulacza i bedzie Cie na rekach nosil..
trzeba wierzyc Aniolku przeciesz to ty powinnas nas tutaj podtrzymywac na duchu nie odwrotnie..Skrzydlaty Skarbie
Aniolku kazdy ma swoj zly dzien ..to normalne ..nie trzeba sie odwracac do nikogo plecami .czasami wystarczy rozmowa zeby poczuc sie lepiej i czasami to nie wystarcza ale probowac trzeba.jak poczujesz sie juz lepiej to moze ty z kims pogadasz ..kto bedzie w podobnej sytuacji..nigdy nie wiemy czy po mozemy ale przynajmniej probujemy..
Rozumiem Cie..i wiem..ale komp ma swoje plusy..realu ci nie zastopi ..i wiem ze trzeba czasami od niego odpoczoc bo sie w glowce miesza..ja zamiezam od nastepnego tygodnia.se przerwe zrobic na pewien czas..
bo wiem ze musze
Aniolku ja tylko na troche ..nie mowie ze wogole wypadam pogoda unas wiosenna to moze gdzies wyskocze na kilka dni.
.
Aniolku za bardzo nie moge ale wiem ze musze w domu nie potrafie myslec.mam swoje miejsce 2 godziny od domu moze mi tam umysl z problemow wiatr wywieje a teraz tam ostro wieje
Dobranoc aniolku ja jade dopiero pod koniec tygodnia w czwartek i piotek musze byc w pracy..jutro jeszcze odpoczywam
..