zawsze nim bylo przeciez my w nim sie udzielamy ... baaaaaaaa....... baaaaaaa.......... baaaaaaa............
Konto usunięte
01.09.2009 r. 22:40:11
jest innym zwierzatkiem..Czy ze jak?
Konto usunięte
01.09.2009 r. 22:41:58
to czasem to nie miało być beeee? hehe
Konto usunięte
01.09.2009 r. 22:46:06
ufff.Kamien z serca...
...
01.09.2009 r. 22:46:38
"folwark zwierzęcy"
Konto usunięte
01.09.2009 r. 22:48:14
stragany z kurami? haha
Jaro
01.09.2009 r. 22:55:04
A co ze sponsorowanymi mezczyznami jesli wogole sa na portalu tacy?
Konto usunięte
01.09.2009 r. 22:56:30
no to trzeba pomyslec..;p..Ich wpusci sie do klatki z małpami;p
Jaro
01.09.2009 r. 23:08:03
jesli malpy maja kase to pewnie sie uciesza
Konto usunięte
01.09.2009 r. 23:25:20
z bananów sie uciesza ?
Konto usunięte
02.09.2009 r. 00:15:44
Brak jest gumowych lal , wibratorów i sztucznych pochw .
donio
02.09.2009 r. 09:46:57
Proponuję podyskutować o ogierach i jego możliwościach sexualnych
Jaro
05.09.2009 r. 17:42:25
ktore uprawiaja zapasy w blocie w skromnej bieliznie to zawsze jest wazne wielokropku
Konto usunięte
05.09.2009 r. 17:52:19
i z tego co pamiętam to nie błoto a kisiel i faceci razem z nami
Zuzanna
08.09.2009 r. 21:08:13
Konto usunięte
09.09.2009 r. 00:40:12
Kto lubi psy .
09.09.2009 r. 01:41:13
jest ktośś??
donio
11.09.2009 r. 10:03:12
A widział ktoś z was jak jeże się cipciają?No ciekawe.....Przez lejek czy jak?
Zuzanna
14.09.2009 r. 23:30:19
jesli juz mowimy o zwierzetach to ja wlasnie zamknelam mojego chomika w szafie xD strasznie rzegotal mi tym swoim kolkiem
Konto usunięte
15.09.2009 r. 08:37:27
Mam do was pytanie , nie wiem ze mną jest chyba coś nie tak, albo z moimi koleżankami i znajomymi , wszystkie moje koleżanki,znajome i nawet zauważyłam po osobach postronnych - latają za facetami, którzy są prości, chamami , skurczybykami, oszukują , są alkoholikami, pijusami ,nie dbają o siebie, oszukują ,zdradzają na każdym kroku , są fałszywi jak psy - normalne kobiety dziewczyny które znam i niby są normalne , ale w gruncie rzeczy jest całkowicie inaczej. Proszę o wypowiedzi na ten temat, wiele razy starałam się to zrozumieć, ale mózg sobie można połamać
Przykład :
1 Moja koleżanka (Ładna ,fajna ,mogła by mieć nie jednego super przystojniaka - a ona chodziła a teraz się ożeniła z facetem , który , skarpetki zmienia raz na miesiąc, majtki jedne nosi 2 tygodnie , jest ohydny , zdradza ją 5 razy na dzień , jest bajkopisarzem , fałszywy , totalny brudas , pije dzień w dzień - o co chodzi ?
2.Koleżanka - Tak samo jak wyżej , tyle ze tej facet np: już całkowicie jest zdegenerowany, jestem alkoholikiem nałogowym , ćpa , jara rożne gówna , w dupie ma rodzinę , wszystkich oszukuje , tak samo zdradza na każdym kroku , totalnie fałszywy jak pies.
Takich przykładów mogla bym napisać wiele ale nie o to chodzi . Napiszcie mi ludziska dlaczego normalne kobiety , lgną do takich - brudasów , degeneratów , już to się dzieje nie tlyko w moim gronie znajomych , ale zauważam już to wszędzie. Proszę o wypowiedzi.
Konto usunięte
18.09.2009 r. 21:17:40
...pajęczaki...
Konto usunięte
18.09.2009 r. 21:20:31
oprocz takich mi tu stworzenn ..bo ja sie zaczynam bac
Zuzanna
18.09.2009 r. 23:32:28
mrowki sa pracowite
Konto usunięte
20.09.2009 r. 22:55:38
jak orangutany je zdepcza;p
Konto usunięte
04.10.2009 r. 12:43:35
oddam weza w dobre rece
Konto usunięte
01.11.2009 r. 22:21:49
sklepem zologicznym....Golebie,owczarki,co jeszcze wymyslicie..weze boa???
nie jest monotematyczne
zawsze nim bylo przeciez my w nim sie udzielamy ... baaaaaaaa....... baaaaaaa.......... baaaaaaa............
jest innym zwierzatkiem..Czy ze jak?
to czasem to nie miało być beeee? hehe
ufff.Kamien z serca...
"folwark zwierzęcy"
stragany z kurami? haha
A co ze sponsorowanymi mezczyznami jesli wogole sa na portalu tacy?
no to trzeba pomyslec..;p..Ich wpusci sie do klatki z małpami;p
jesli malpy maja kase to pewnie sie uciesza
z bananów sie uciesza ?
Brak jest gumowych lal , wibratorów i sztucznych pochw .
Proponuję podyskutować o ogierach i jego możliwościach sexualnych
ktore uprawiaja zapasy w blocie w skromnej bieliznie to zawsze jest wazne wielokropku
i z tego co pamiętam to nie błoto a kisiel i faceci razem z nami
Kto lubi psy .
jest ktośś??
A widział ktoś z was jak jeże się cipciają?No ciekawe.....Przez lejek czy jak?
jesli juz mowimy o zwierzetach to ja wlasnie zamknelam mojego chomika w szafie xD strasznie rzegotal mi tym swoim kolkiem
Mam do was pytanie , nie wiem ze mną jest chyba coś nie tak, albo z moimi koleżankami i znajomymi , wszystkie moje koleżanki,znajome i nawet zauważyłam po osobach postronnych - latają za facetami, którzy są prości, chamami , skurczybykami, oszukują , są alkoholikami, pijusami ,nie dbają o siebie, oszukują ,zdradzają na każdym kroku , są fałszywi jak psy - normalne kobiety dziewczyny które znam i niby są normalne , ale w gruncie rzeczy jest całkowicie inaczej. Proszę o wypowiedzi na ten temat, wiele razy starałam się to zrozumieć, ale mózg sobie można połamać
Przykład :
1 Moja koleżanka (Ładna ,fajna ,mogła by mieć nie jednego super przystojniaka - a ona chodziła a teraz się ożeniła z facetem , który , skarpetki zmienia raz na miesiąc, majtki jedne nosi 2 tygodnie , jest ohydny , zdradza ją 5 razy na dzień , jest bajkopisarzem , fałszywy , totalny brudas , pije dzień w dzień - o co chodzi ?
2.Koleżanka - Tak samo jak wyżej , tyle ze tej facet np: już całkowicie jest zdegenerowany, jestem alkoholikiem nałogowym , ćpa , jara rożne gówna , w dupie ma rodzinę , wszystkich oszukuje , tak samo zdradza na każdym kroku , totalnie fałszywy jak pies.
Takich przykładów mogla bym napisać wiele ale nie o to chodzi . Napiszcie mi ludziska dlaczego normalne kobiety , lgną do takich - brudasów , degeneratów , już to się dzieje nie tlyko w moim gronie znajomych , ale zauważam już to wszędzie. Proszę o wypowiedzi.
...pajęczaki...
oprocz takich mi tu stworzenn
..bo ja sie zaczynam bac
mrowki sa pracowite
jak orangutany je zdepcza;p
oddam weza w dobre rece
sklepem zologicznym....Golebie,owczarki,co jeszcze wymyslicie..weze boa???
sponsorowanych kobiet
)