Pewna moja znajoma, bardzo otwarta na świat (była dziennikarką pisma poświęconego życiu gwiazd), zakochała się na odległość. Sam bym nie wierzył w taką miłość, gdybym nie był tego świadkiem. Jej wybraniec był Irlandczykiem, był rudy i mieszkał w Dublinie, a ona Polka z Warszawy ? zawarli znajomość z pomocą internetu. Zwróćmy uwagę, że oprócz odległości byli różnej narodowości i posługiwali się językiem ojczystym jednego z nich, czyli angielskim. Po półrocznej korespondencji, wymianie zdjęć w negliżu, telefonicznych rozmowach, wymianie zdjęć swoich dzieci, w końcu spotkali się w Warszawie. No i po miłości platonicznej rozwinęła się miłość od pierwszego wejrzenia ?face to face? czyli ?live?. Trzeba tu dodać, że oboje byli singlami z dziećmi, a mieli po około czterdziestce.
Tak, byłem świadkiem miłości na odległość; jedno tęskniło i śniło o drugim, wcześniej nigdy go nie widząc na żywo i nie dotykając. Jest syndrom ?żony marynarza?, gdy dziewczyna tęskni i kocha na odległość tego, który wypłynął w kilkumiesięczny rejs. Istnieją pewnie też przypadki ?żony faceta w dalekiej podróży? albo ?faceta uwięzionego?. Zdarzają się też sytuacje kiedy mąż ?stacjonarnie? tęskni do żony pracującej w Londynie. Ale są to związki, w których On i ONA kochają się będąc z różnych powodów rozdzieleni. Zdarzają się niesamowite historie, kiedy to tęskni do siebie i jest sobie wierna para przez dziesięć i więcej lat. Z tym, że ONI wcześniej przeżyli ze sobą miłosne uniesienie (nie wnikajmy jak ono wyglądało). Przypadek tej mojej znajomej, która zakochała się w bardzo sympatycznym rudym Irlandczyku, pokazuje, że można tęsknić do kogoś, śnić o nim i w ogóle stwierdzać, że jest się w stanie zakochania, wcześniej go nie dotykając. Tak bywa, gdy się dziewczyna zakocha w aktorze, znanym je tylko z ekranu. Ale tutaj oboje poznawali się nawzajem w sposób wirtualny i na jakimś etapie tego poznawania stwierdzili, że są najnormalniej w sobie zakochani, co się sprawdziło, kiedy się spotkali. Niech sobie razem żyją długo i szczęśliwie.
Autor Marek Samsleski
Konto usunięte
22.02.2010 r. 18:45:59
A to nie dla mnie na dzis a krutszego posta ni ma
Konto usunięte
22.02.2010 r. 18:52:04
ej Gosiu a co ty masz chyba rozmiarami nie bedziemy sie chwalic
Konto usunięte
22.02.2010 r. 18:57:59
Admin pisz trochę krócej
Konto usunięte
22.02.2010 r. 18:59:46
Gosiu to moze odpowiemy ty przeczytaj i powiedz o co chodzi bedzie szybciej bo ja w takim stanie to do wielkanocy bede czytal dobra skarbie
Konto usunięte
22.02.2010 r. 19:01:32
Dobre
Streszczenie poprosimy
Konto usunięte
22.02.2010 r. 19:06:21
WES GOSIU GO STRESZCZ BO JAK CHODZI O ODLEGLOSC TO CHYBA COS MNIE DOTYCZY
Konto usunięte
22.02.2010 r. 19:14:10
Dobra ja streszcze.
Pisali do siebie
zakochali się
spotkali się
bzykneli się
żyją długo i szczęśliwie
Konto usunięte
22.02.2010 r. 19:18:06
A ja to oglondalem ten serial na romatic tv jak matka obiad mi robila w piotek wtedy musze oglondac takie zyciowe filmy
Konto usunięte
22.02.2010 r. 19:32:43
Admin tak się pisze felietony.
Krótko,
Zwięźle
i w temacie
Konto usunięte
22.02.2010 r. 20:01:38
I MIELI PELNO MALYCH IRLANDCZYKOW I ZYLI DLUGO I SZCZESLIWIE O TO CALA HISTORYJA
Witajcie.Przecież związki na odległość nie udają się.Bo albo chłopak przeprowadza się do dziewczyny.Albo dziewczyna do chłopaka.Jeśli są ze sobą szczęśliwi,potrafią ze sobą wytrzymać to życzę im szczęścia,cierpliwości i wytrwałości.
Konto usunięte
23.02.2010 r. 15:12:04
ja mysle ze istnieje to o czym pisze admin wiem to z własnego doswiadczenia moja olezanka poznała chlopaka z drugiego konca polski rozmawiali ze soba postanowili sie spotkac razem wyjechali do pracy do Angli teraz sa szczesliwym małzenstwem mieszkaja w polsce i maja dziecko.
zauwazyłem ze coraz wiecej par poznaje sie poprzez internet mozna ze soba rozmawiac online a rozmowa przeciesz w zwiazku jest najwazniejsza ja juz po kilku zdaniach moge stwierdzic czy bede miał wspolne tematy do rozmow pozdrawiam Konrad.
Konto usunięte
23.02.2010 r. 19:34:59
Aniolku gdzies bywala ..ja wcale smiac sie nie bede
Konto usunięte
23.02.2010 r. 19:37:28
Bzdury,Bzdury,bzdury i jeszcze raz bzdury do kwadratu,nie czytajcie tyle książek,bo Wam zwoje przegrzeje serce pyknie zwrazenia i jeszcze uwierzycie!!
Konto usunięte
23.02.2010 r. 19:50:32
A CO DLA ANIOLKA JEST NIE MOZNA GLOWY CHOWAC W CHMURY ..JAK SIE MA DOLA BO NIE SLYSZY W TEDY JAK KTOS CIEBIE WOLA BO CHCE CI DAC
Konto usunięte
23.02.2010 r. 19:58:55
Jak chcesz .ale czasami wystarczy rozmowa zeby sie lepiej poczuc nie mozna nic trzymac w sobie.nie mowie ze mna tylko z kis komu ufasz kotku
Konto usunięte
23.02.2010 r. 20:11:35
Aniolku jak mi smutno jak tak mowisz tak nie wiele rzodasz ..a juz nawet oto jest w tych czasach trodno..doczego idzie ten swiat po co nam komputery zeby pomoc ..bardziej szkodza ..kiedys bez tego gowna bylo o niebo lepiej ..wiesz zebym mogl juz\ bym cie przytulil
Konto usunięte
23.02.2010 r. 21:15:12
hmmmmmmmmmmmm
Konto usunięte
23.02.2010 r. 21:16:38
Aniolku wracaj
Konto usunięte
23.02.2010 r. 21:21:33
Colletterose to nie o Twoim to o administratora historie mi chodzilo
vini
24.02.2010 r. 08:40:00
Witajcie
Glupoty gadacie Moja Pani odemnie mieszka 400 km i dajemy rade w sumie cowekend jestem u niej a czesto jest tak ze przypadkiem tydzien u Niej zostaje
Dla chcacego nic trudnego kwestia podejscia czlowieka do tego.
Kiedys o tym i poznaniu i jak to sie stalo chyba ksiazke napisze bo to normalnie jak opowiesc z telenoweli.
A co najlepsze jest to osoba poznana z Internetu. Po pierwszym juz dniu gadalismy na telefonie 7 h drugim 11 h na trzeci juz bylem u niej
To natyle
Konto usunięte
24.02.2010 r. 08:46:35
Super Vini
Konto usunięte
24.02.2010 r. 08:49:37
Prawdziwa miłość nie zna granic, dlatego zawsze warto o nią walczyć.
vini
24.02.2010 r. 08:52:52
O dziewczyny sie obudzily hejka
To Wam powiem najlepsze dzwoni do Mnie ze teskni i by chciala sie przytulic no to wsiadam w auto lece 3h dostaje buziaka i idzie do prace a ja albo wracam albo juz zostaje taki spontan jest najlepszy przewaznie takie akcje z rana ma jka sie zbiera do pracy
uff ale mnie dzis wzielo
Konto usunięte
24.02.2010 r. 08:56:22
Vini
To Ty jesteś wyjątkowy
Tylko pozazdrościć partnerce
vini
24.02.2010 r. 08:59:56
Etam z biegiem lat doswiadczen czlowiek inne kwestie zauwaza, moze dlatego ze dostawalem po tylku i a teraz poznalem cudo a nie kobiete
Konto usunięte
24.02.2010 r. 09:02:45
To pozostaję mi tylko Ci pogratulować mądrości i cudownej kobiety!!!
vini
24.02.2010 r. 09:06:51
o dziekuje hhiih az chyba ja tu sciagne i niech sobie to teraz urosne w piorka
Pewna moja znajoma, bardzo otwarta na świat (była dziennikarką pisma poświęconego życiu gwiazd), zakochała się na odległość. Sam bym nie wierzył w taką miłość, gdybym nie był tego świadkiem. Jej wybraniec był Irlandczykiem, był rudy i mieszkał w Dublinie, a ona Polka z Warszawy ? zawarli znajomość z pomocą internetu. Zwróćmy uwagę, że oprócz odległości byli różnej narodowości i posługiwali się językiem ojczystym jednego z nich, czyli angielskim. Po półrocznej korespondencji, wymianie zdjęć w negliżu, telefonicznych rozmowach, wymianie zdjęć swoich dzieci, w końcu spotkali się w Warszawie. No i po miłości platonicznej rozwinęła się miłość od pierwszego wejrzenia ?face to face? czyli ?live?. Trzeba tu dodać, że oboje byli singlami z dziećmi, a mieli po około czterdziestce.
Tak, byłem świadkiem miłości na odległość; jedno tęskniło i śniło o drugim, wcześniej nigdy go nie widząc na żywo i nie dotykając. Jest syndrom ?żony marynarza?, gdy dziewczyna tęskni i kocha na odległość tego, który wypłynął w kilkumiesięczny rejs. Istnieją pewnie też przypadki ?żony faceta w dalekiej podróży? albo ?faceta uwięzionego?. Zdarzają się też sytuacje kiedy mąż ?stacjonarnie? tęskni do żony pracującej w Londynie. Ale są to związki, w których On i ONA kochają się będąc z różnych powodów rozdzieleni. Zdarzają się niesamowite historie, kiedy to tęskni do siebie i jest sobie wierna para przez dziesięć i więcej lat. Z tym, że ONI wcześniej przeżyli ze sobą miłosne uniesienie (nie wnikajmy jak ono wyglądało). Przypadek tej mojej znajomej, która zakochała się w bardzo sympatycznym rudym Irlandczyku, pokazuje, że można tęsknić do kogoś, śnić o nim i w ogóle stwierdzać, że jest się w stanie zakochania, wcześniej go nie dotykając. Tak bywa, gdy się dziewczyna zakocha w aktorze, znanym je tylko z ekranu. Ale tutaj oboje poznawali się nawzajem w sposób wirtualny i na jakimś etapie tego poznawania stwierdzili, że są najnormalniej w sobie zakochani, co się sprawdziło, kiedy się spotkali. Niech sobie razem żyją długo i szczęśliwie.
Autor Marek Samsleski
A to nie dla mnie na dzis
a krutszego posta ni ma
ej Gosiu a co ty masz
chyba rozmiarami nie bedziemy sie chwalic
Admin pisz trochę krócej
Gosiu to moze odpowiemy ty przeczytaj i powiedz o co chodzi bedzie szybciej bo ja w takim stanie to do wielkanocy bede czytal dobra skarbie
Dobre
Streszczenie poprosimy
WES GOSIU GO STRESZCZ BO JAK CHODZI O ODLEGLOSC TO CHYBA COS MNIE DOTYCZY
Dobra ja streszcze.
Pisali do siebie
zakochali się
spotkali się
bzykneli się
żyją długo i szczęśliwie
A ja to oglondalem ten serial na romatic tv jak matka obiad mi robila w piotek wtedy musze oglondac takie zyciowe filmy
Admin tak się pisze felietony.
Krótko,
Zwięźle
i w temacie
..DOMIN..UPRZEDZIŁEŚ..MNIE..
..ALE..POWTÓRZE..I..ŻYLI..DŁUGO..I..SZCZĘŚLIWIE..
..KONIEC..BAJKI..IDZIEMY..SPAĆ..
Witajcie.Przecież związki na odległość nie udają się.Bo albo chłopak przeprowadza się do dziewczyny.Albo dziewczyna do chłopaka.Jeśli są ze sobą szczęśliwi,potrafią ze sobą wytrzymać to życzę im szczęścia,cierpliwości i wytrwałości.
ja mysle ze istnieje to o czym pisze admin wiem to z własnego doswiadczenia moja olezanka poznała chlopaka z drugiego konca polski rozmawiali ze soba postanowili sie spotkac razem wyjechali do pracy do Angli teraz sa szczesliwym małzenstwem mieszkaja w polsce i maja dziecko.
ja juz po kilku zdaniach moge stwierdzic czy bede miał wspolne tematy do rozmow pozdrawiam Konrad.
zauwazyłem ze coraz wiecej par poznaje sie poprzez internet mozna ze soba rozmawiac online a rozmowa przeciesz w zwiazku jest najwazniejsza
Aniolku gdzies bywala ..ja wcale smiac sie nie bede
Bzdury,Bzdury,bzdury i jeszcze raz bzdury do kwadratu,nie czytajcie tyle książek,bo Wam zwoje przegrzeje
serce pyknie zwrazenia i jeszcze uwierzycie!!
A CO DLA ANIOLKA JEST NIE MOZNA GLOWY CHOWAC W CHMURY ..JAK SIE MA DOLA BO NIE SLYSZY W TEDY JAK KTOS CIEBIE WOLA BO CHCE CI DAC
Jak chcesz .ale czasami wystarczy rozmowa zeby sie lepiej poczuc nie mozna nic trzymac w sobie.nie mowie ze mna tylko z kis komu ufasz kotku
Aniolku jak mi smutno jak tak mowisz tak nie wiele rzodasz ..a juz nawet oto jest w tych czasach trodno..doczego idzie ten swiat po co nam komputery zeby pomoc ..bardziej szkodza ..kiedys bez tego gowna bylo o niebo lepiej ..wiesz zebym mogl juz\ bym cie przytulil
hmmmmmmmmmmmm
Aniolku wracaj
Colletterose
to nie o Twoim to o administratora historie mi chodzilo
Witajcie
Glupoty gadacie Moja Pani odemnie mieszka 400 km i dajemy rade w sumie cowekend jestem u niej a czesto jest tak ze przypadkiem tydzien u Niej zostaje
Dla chcacego nic trudnego kwestia podejscia czlowieka do tego.
Kiedys o tym i poznaniu i jak to sie stalo chyba ksiazke napisze bo to normalnie jak opowiesc z telenoweli.
A co najlepsze jest to osoba poznana z Internetu. Po pierwszym juz dniu gadalismy na telefonie 7 h drugim 11 h na trzeci juz bylem u niej
To natyle
Super Vini
Prawdziwa miłość nie zna granic, dlatego zawsze warto o nią walczyć.
O dziewczyny sie obudzily hejka
taki spontan jest najlepszy przewaznie takie akcje z rana ma jka sie zbiera do pracy
To Wam powiem najlepsze dzwoni do Mnie ze teskni i by chciala sie przytulic no to wsiadam w auto lece 3h dostaje buziaka i idzie do prace a ja albo wracam albo juz zostaje
uff ale mnie dzis wzielo
Vini
To Ty jesteś wyjątkowy
Tylko pozazdrościć partnerce
Etam z biegiem lat doswiadczen czlowiek inne kwestie zauwaza, moze dlatego ze dostawalem po tylku i a teraz poznalem cudo a nie kobiete
To pozostaję mi tylko Ci pogratulować mądrości i cudownej kobiety!!!
o dziekuje
hhiih az chyba ja tu sciagne i niech sobie to teraz urosne w piorka