jaki ma dziewczyna opis :
Jestem jak MARIHUANA- uśmiejesz sie ze mna do łez... Jestem jak LSD- życie ze mna nabiera barw i kształtów.... Jestem jak SPEED-nie dam ci zasnac do rana.... Jestem jak MORFINA- szybkim środkiem znieczulającym.... Jestem jak CRAK- ze mna przezyjesz prawdziwa euforie!!!!!!!!
- a podobno dobrego towaru sie nie reklamuje, hahahaha!
...
27.08.2009 r. 21:56:49
czy w...
Jaro
29.08.2009 r. 01:15:04
siekiera w czerep...
A.
29.08.2009 r. 14:44:20
i obie prostaczkowate zdzirki.
mariusz
29.08.2009 r. 15:26:31
dawaj do mnie popieścimy się
Konto usunięte
29.08.2009 r. 18:01:17
z pewnoscia grono meskie juz Cie łowi:>>> Baw sie dobrze
Konto usunięte
29.08.2009 r. 20:32:41
sweet la$$eczka z ciebie, to nic ze nowa. Dyszq dla Ciebie bejbe
Zuzanna
29.08.2009 r. 20:54:52
kupilabym sobie teraz jakas porzadna reklamowke i wkladala ja na leb przy kazdym wyjsciu z domu zniszczymy Cie aaa tak na marginesie... jak chcesz sie reklamowac to wykup sobie miejsce na bilbordzie, albo zrob sie twarza gazetek z auchana ;D
Konto usunięte
29.08.2009 r. 20:56:21
Ale podaj adres to ci wbję wac... do gardła .
Konto usunięte
29.08.2009 r. 22:37:29
Nie ma to jak Polskie powitanie..jesli przychodzi nowa osoba to wypada sie przywitac z innnymi..szkoda ze polowa uzytkownikow tego portalu nie rozumie rzeczy oczywistych..i te komentarze albo wulgarne i agresywne albo prostackie i sexsistowskie..fakt to portal towarzyski a nie forum ale mimo wszystko NETYKIETA obowiazuje.Troche kultury i taktu nie zawadzi.
A.
29.08.2009 r. 22:41:28
to nie tutaj. szukaj dalej
Konto usunięte
30.08.2009 r. 06:17:37
to że jesteś nowa nic nie znaczy szukaj mnie a być może nie pożałójesz pozdrowjenia ryba1600@amorki.pl
Konto usunięte
30.08.2009 r. 06:58:01
Siemka )) wbijajcie do mnie
DAMIAN
30.08.2009 r. 06:58:01
Jak tak sobie czytam wasze odpowiedzi to mi Was szkoda , to ze dziewczyna jest nowa ,to nie znaczy znaczy ze juz musicie po niej jezdzic ,popatrzcie najpierw na siebie !!!
suczko.
jaki ma dziewczyna opis :
Jestem jak MARIHUANA- uśmiejesz sie ze mna do łez... Jestem jak LSD- życie ze mna nabiera barw i kształtów.... Jestem jak SPEED-nie dam ci zasnac do rana.... Jestem jak MORFINA- szybkim środkiem znieczulającym.... Jestem jak CRAK- ze mna przezyjesz prawdziwa euforie!!!!!!!!
- a podobno dobrego towaru sie nie reklamuje, hahahaha!
czy w...
siekiera w czerep...
i obie prostaczkowate zdzirki.
dawaj do mnie popieścimy się
z pewnoscia grono meskie juz Cie łowi:>>> Baw sie dobrze
sweet la$$eczka z ciebie, to nic ze nowa. Dyszq dla Ciebie bejbe
kupilabym sobie teraz jakas porzadna reklamowke i wkladala ja na leb przy kazdym wyjsciu z domu
zniszczymy Cie
aaa tak na marginesie... jak chcesz sie reklamowac to wykup sobie miejsce na bilbordzie, albo zrob sie twarza gazetek z auchana ;D
Ale podaj adres to ci wbję wac... do gardła .
Nie ma to jak Polskie powitanie..jesli przychodzi nowa osoba to wypada sie przywitac z innnymi..szkoda ze polowa uzytkownikow tego portalu nie rozumie rzeczy oczywistych..i te komentarze albo wulgarne i agresywne albo prostackie i sexsistowskie..fakt to portal towarzyski a nie forum ale mimo wszystko NETYKIETA obowiazuje.Troche kultury i taktu nie zawadzi.
to nie tutaj. szukaj dalej
to że jesteś nowa nic nie znaczy szukaj mnie a być może nie pożałójesz pozdrowjenia ryba1600@amorki.pl
Siemka
)) wbijajcie do mnie
Jak tak sobie czytam wasze odpowiedzi to mi Was szkoda , to ze dziewczyna jest nowa ,to nie znaczy znaczy ze juz musicie po niej jezdzic ,popatrzcie najpierw na siebie !!!