Dla systemu i tak jesteśmy tylko cyferkami niezależnie czy wolnymi czy fikcyjnymi,
szkoda tracić czas na biurokrację
Konto usunięte
21.02.2010 r. 00:02:31
Dlatego na filmie w Ficyjnym programie(systemie) nie moga cie zlapac Ageci bo traktuja cie ze jestes na ich terytorium prawnym, DEKLARACJIE WOLNEGO CZLOWIEKA zmienia ten status prawny i system musi Cie zaakceptowac prawnie ...musza wprowadzic do komputerow swoich Twoj nowy status prawny ..i wiez mi ze respektuja go po fakcie zmiany
Konto usunięte
21.02.2010 r. 00:12:10
Możliwe że jest jak mówisz
Konto usunięte
21.02.2010 r. 00:23:29
Haos.... od zarania dziejow ludzkosci byli ludzie wolnymi.. ale i ci ktorzy mieli inny niewolniczy program dla nas szkoda tylko ze nie ucza nas tego w szkolach i na uczelniach i to tez powinno nas slaniac do myslenia
Konto usunięte
21.02.2010 r. 00:31:11
Tak,
Myślenia to teraz już nie uczą.
A co do ludzi wolnych to sam wiesz że system może zniewolić ciało ale nie umysł.
Umysł niewolimy my sami
Konto usunięte
21.02.2010 r. 00:33:12
Kropek, prosze Cie zacznij na powaznie...co Ci da akt zgonu kiedy policjant podejdzie do Ciebie na ulicy i zapyta o dokumenty..albo Twoje dziecko musisz umiescic w szkole , w szpitalu itp. to nie jest wyjscie z sytuacji
Konto usunięte
21.02.2010 r. 00:41:14
Bo ... improwizuje.
Ale nadal boi się myśleć
Konto usunięte
21.02.2010 r. 01:16:16
Milo bylo z wami prowadzic ta dyskusje...jutro dalszy ciag...mam nadzieje ze was zainteresuje
Bede tu od 09:00
To narazie....
Konto usunięte
21.02.2010 r. 08:49:43
http://www.youtube.com/watch?v=DQaCyJ87Dsw
Konto usunięte
21.02.2010 r. 09:38:03
Pomowmy moze o roli jaka odgrywa Trinity w filmie...zauwazcie ze Neo w powyzszej scenie...umiera aby sie urodzic ponownie innym... tym ktory uwiezyl w to ze jest tym wybranym , tym jedynym co moze powstrzymac i zmienis swiat fikcyjny, zuwazcie ze umiera jako fikcja legalna (ustawy i akty) , w swiecie fikcjnym, natomiat Trinity ozywia go w swiecie naturalnym szepczac mu ze przepowiednia sie spelnila bo zakochala sie w "Man" naturalnym, slowo 'Man" ma wiele znaczen, ale w tej scenie napewno oznacza "czowiek z krwi i kosci", a slowo Trinity...nie musze chyba tlumaczyc
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:17:01
Dzień dobry
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:21:47
Witam Trinity...Czy jestes gotowa na wszystko....Agent Smith pewnie sie czai gzies za rogiem....natretna legalna fikcja, ha, ha, ha
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:25:30
Hmmmm
Jakieś propozycje
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:37:08
Czy zauwazylas Trinity ze odegralas bardzo wazna role w filmie MATRIX w przemianie Neo z fikccyjnej postaci zkreowanej przy naszym narodzeniu Atem Urodzenia na naturalna istote DELARACJA WOLNEGO CZLOWIEKA, pieknie to ujeli bracia Wachowscy w sceniz filmu powyzej
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:39:09
Ale ja nie grałam w filmie!!!
...
21.02.2010 r. 10:49:42
Neo już Cię tam porwał
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:50:24
Kasiu..uzywam oczywiscie alegori przenoszac Twoj pseldonim forumowy do akcji filmu..mysle ze wybaczysz Neo za ten akt lubiezny
Zaraz poszukam Ci nastepnej sceny z filmu ktora zuci wiecej swiatla na nasz temat forumowy
...
21.02.2010 r. 10:50:45
W ten sposób uzyskaliśmy trzeci układ czasoprzestrzeni
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:51:07
Witam Pana ...
...
21.02.2010 r. 10:51:49
Po tym jak zmieniłeś nik wprowadziłeś elementy determinizmu dziejowego dla Trinity...
...
21.02.2010 r. 10:52:30
Witajcie, tradycyjnie wpadłem na chwilkę. Muszę wyskoczyć w inne wymiary...
Konto usunięte
21.02.2010 r. 10:54:44
Neo wybaczam
Panie ... co do wymiarów... to proszę uważać na kalorie
...
21.02.2010 r. 10:58:12
jak już pisałem pochłaniam z systemu duże ilości energii
...
21.02.2010 r. 10:58:35
I nie pisz mi Panie, wystarczy ...
Konto usunięte
21.02.2010 r. 11:04:48
A moze powinno to wszystko wygladac tak.... w tym pieknym filmie
Konto usunięte
21.02.2010 r. 11:04:57
http://www.youtube.com/watch?v=-JjwJiQRW4I
Konto usunięte
21.02.2010 r. 11:05:29
Dziękuje Panu hehehe
Ale te trzy kropki są wieloznaczne i moja wypowiedz może zostać źle odebrana
Konto usunięte
21.02.2010 r. 11:10:13
PIĘKNIE NEO!!!!
Konto usunięte
21.02.2010 r. 11:39:51
Trinity..ta scena z filmu i fotomontaz jakiegos amatora oddaje chyba bardzo wyraznie to co Wachowscy nie mogli pokazac w filmie
Zapomniałeś o akcie zgonu...
Dla systemu i tak jesteśmy tylko cyferkami niezależnie czy wolnymi czy fikcyjnymi,
szkoda tracić czas na biurokrację
Dlatego na filmie w Ficyjnym programie(systemie) nie moga cie zlapac Ageci bo traktuja cie ze jestes na ich terytorium prawnym, DEKLARACJIE WOLNEGO CZLOWIEKA zmienia ten status prawny i system musi Cie zaakceptowac prawnie ...musza wprowadzic do komputerow swoich Twoj nowy status prawny ..i wiez mi ze respektuja go po fakcie zmiany
Możliwe że jest jak mówisz
Haos.... od zarania dziejow ludzkosci byli ludzie wolnymi.. ale i ci ktorzy mieli inny niewolniczy program dla nas szkoda tylko ze nie ucza nas tego w szkolach i na uczelniach i to tez powinno nas slaniac do myslenia
Tak,
Myślenia to teraz już nie uczą.
A co do ludzi wolnych to sam wiesz że system może zniewolić ciało ale nie umysł.
Umysł niewolimy my sami
Kropek, prosze Cie zacznij na powaznie...co Ci da akt zgonu kiedy policjant podejdzie do Ciebie na ulicy i zapyta o dokumenty..albo Twoje dziecko musisz umiescic w szkole , w szpitalu itp. to nie jest wyjscie z sytuacji
Bo ... improwizuje.
Ale nadal boi się myśleć
Milo bylo z wami prowadzic ta dyskusje...jutro dalszy ciag...mam nadzieje ze was zainteresuje
Bede tu od 09:00
To narazie....
http://www.youtube.com/watch?v=DQaCyJ87Dsw
Pomowmy moze o roli jaka odgrywa Trinity w filmie...zauwazcie ze Neo w powyzszej scenie...umiera aby sie urodzic ponownie innym... tym ktory uwiezyl w to ze jest tym wybranym , tym jedynym co moze powstrzymac i zmienis swiat fikcyjny, zuwazcie ze umiera jako fikcja legalna (ustawy i akty) , w swiecie fikcjnym, natomiat Trinity ozywia go w swiecie naturalnym szepczac mu ze przepowiednia sie spelnila bo zakochala sie w "Man" naturalnym, slowo 'Man" ma wiele znaczen, ale w tej scenie napewno oznacza "czowiek z krwi i kosci", a slowo Trinity...nie musze chyba tlumaczyc
Dzień dobry
Witam Trinity...Czy jestes gotowa na wszystko....Agent Smith pewnie sie czai gzies za rogiem....natretna legalna fikcja, ha, ha, ha
Hmmmm
Jakieś propozycje
Czy zauwazylas Trinity ze odegralas bardzo wazna role w filmie MATRIX w przemianie Neo z fikccyjnej postaci zkreowanej przy naszym narodzeniu Atem Urodzenia na naturalna istote DELARACJA WOLNEGO CZLOWIEKA, pieknie to ujeli bracia Wachowscy w sceniz filmu powyzej
Ale ja nie grałam w filmie!!!
Neo już Cię tam porwał
Kasiu..uzywam oczywiscie alegori przenoszac Twoj pseldonim forumowy do akcji filmu..mysle ze wybaczysz Neo za ten akt lubiezny
Zaraz poszukam Ci nastepnej sceny z filmu ktora zuci wiecej swiatla na nasz temat forumowy
W ten sposób uzyskaliśmy trzeci układ czasoprzestrzeni
Witam Pana ...
Po tym jak zmieniłeś nik wprowadziłeś elementy determinizmu dziejowego dla Trinity...
Witajcie, tradycyjnie wpadłem na chwilkę. Muszę wyskoczyć w inne wymiary...
Neo wybaczam
Panie ... co do wymiarów... to proszę uważać na kalorie
jak już pisałem pochłaniam z systemu duże ilości energii
I nie pisz mi Panie, wystarczy ...
A moze powinno to wszystko wygladac tak.... w tym pieknym filmie
http://www.youtube.com/watch?v=-JjwJiQRW4I
Dziękuje Panu
hehehe
Ale te trzy kropki są wieloznaczne i moja wypowiedz może zostać źle odebrana
PIĘKNIE NEO!!!!
Trinity..ta scena z filmu i fotomontaz jakiegos amatora oddaje chyba bardzo wyraznie to co Wachowscy nie mogli pokazac w filmie