W filmie MATRIX...jest mowa o swiecie naturalnym gdzie jest zniszczony i zaniedbany..w rzeczywistosci w naszym zyciu jest to zycie bez obowiazujacych aktow i ustaw regulujacych fikcyjny system JES TO DO OSIAGNIECIA...poprzez odmowe udzialu w systemie....wykreowaniem dokumentow prawnych zwanych DEKLARACJA WONYCH LUDZI...w tej chwili wielu ludzi robi to na okolo SWIATA...bede mowil o Tym jutro
Konto usunięte
20.02.2010 r. 22:06:46
Wita ponownie.
Miss Nierealna.
Mr. Anderson.
Wiecie załamać się można patrząc na podejście większości ludzi do tematu.
Uważają to wszystko wyłącznie za literacką fikcję.
Nie idzie im wytłumaczyć czy nawet zmusić ich do myślenia.
Jestem w głębokim szoku nawet jako człowiek.
Konto usunięte
20.02.2010 r. 22:21:46
A to scena z refleksji pewnie samych tworcow filmu nad tym co teraz wlasmie tu poruszamy...tej sceny orginalnie nie bylo w filmie oto link:
............dzis mi wszystko jedno z kim spadne
ale z Toba
A może spadniemy do gwiazd?
Trinity - masz pełną rację. Dla każdego coś innego. Dlatego jest wszystko jedno
...............całe niebo nasze
Dla mnie nie jest
Indywidualnie dla nikogo nie jest - ale globalnie...
TRINKI podzielimy się
Maryś... to dziś wybieramy Wenus czy Marsa?
WENUS
Aniu jak tu się zagubiłaś to zapraszam na zatracenie do wątku flirtowanie
Maria
Bierz całość
hehehe
hehehe
Mnie nie interesuję
Z Wenus są piękne widoki na gwiazy a i księżyc nabiera innych kolorów... już wchodzę w nastrój...
a łąkę sobie moge wyobrazic
Toś mi trinki dopiekła...
Na łące to się wylegujemy...
no to juz odpływam
Panie ...
Nie dopiekłam
Taka jest rzeczywistość
Daleczego
Mogłem mieć złudzenia, których mnie pozabwiłaś...
I gdzie to Matrix?
Po co żyć złudzeniami??!!
To jest właśnie Matrix
V - nie zabijaj - dotyczy również nadziei
Wiam Nie....
Widze ze masz bardzo naturalna reakcje na otaczajacy Cie MATRIX..??
Gratuluje
Ale jak juz jestes to moze Ty odpowiesz na pytanie ..:
Jak intrpretowac ponizsza scene z MATRIXA w przkladzie na nasze zycie codzienne..???
http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=bUEW7xe9ons&v=j82GKTgVDkw
Nkontakt musi miec zerwany bezposredni link z Youtube
Mozna z kopiowac ten link i wrzucic go do swojego gornego okienka adresowego na komputerze ten link ponizej:
http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=bUEW7xe9ons&v=j82GKTgVDkw
W filmie MATRIX...jest mowa o swiecie naturalnym gdzie jest zniszczony i zaniedbany..w rzeczywistosci w naszym zyciu jest to zycie bez obowiazujacych aktow i ustaw regulujacych fikcyjny system JES TO DO OSIAGNIECIA...poprzez odmowe udzialu w systemie....wykreowaniem dokumentow prawnych zwanych DEKLARACJA WONYCH LUDZI...w tej chwili wielu ludzi robi to na okolo SWIATA...bede mowil o Tym jutro
Wita ponownie.
Miss Nierealna.
Mr. Anderson.
Wiecie załamać się można patrząc na podejście większości ludzi do tematu.
Uważają to wszystko wyłącznie za literacką fikcję.
Nie idzie im wytłumaczyć czy nawet zmusić ich do myślenia.
Jestem w głębokim szoku nawet jako człowiek.
A to scena z refleksji pewnie samych tworcow filmu nad tym co teraz wlasmie tu poruszamy...tej sceny orginalnie nie bylo w filmie oto link:
http://www.youtube.com/watch#playnext=1&playnext_from=TL&videos=9W1UrdnVuBI&v=RJc2du0L4Is