moja przyjaciolka z lawki! ogolnie tesknie za moja klasa ze szkoly sredniej
Jaro
27.08.2009 r. 00:07:48
Za pozadnym kebabem z barana z sosem chili w chlebie pita ;P
Konto usunięte
27.08.2009 r. 03:03:25
Za swoją przyjaciółką M... , która mnie zdradziła i zniszczyła naszą przyjażń , nie chodzi tu o sex , chodzi tu o narkotyki które niszczą nam życie , gdzie nie popatrzę to wszyscy ćpają różne wynalazki . O dupę rozbić takie życie .
Konto usunięte
28.08.2009 r. 13:40:05
wlasnie w tej chwili, za ogladaniem dobranocki, piciem kaszki z mleczkiem, dotykiem mojej mamy i tym wszystkim co mialam w głowie oraz za tym czego nie miałam ''' PORA NA DOBRANOC BO JUZ KSIEŻYC ŚWIECI, DZIECI LUBIĄ MISIE, MISIE LUBIA DZIECI'''' hehehhehe.
Konto usunięte
28.08.2009 r. 13:45:52
za osobą,która zniszczyła moją przyjaźn i przez nią stałam na krawedzi zycia i smierci.Nienawidze go,a jednak gdyby się spytał czy jeszcze chodz troche go kocham odpowiedziałabym,ze "tak".I za osobe,która mówiła,ze zawsze bedzie ze mna,a jednak uwierzyla w te wszystkie kłamstwa i stała się w moich oczach nikim..Niestety czasami prawdziwa przyjazn moze zamienic sie w nienawisc.
Zuzanna
28.08.2009 r. 14:30:08
za czym (kim) tesknicie?
Łukasz
28.08.2009 r. 14:30:08
za osoba z ktora bede szczesliwy mozliwe ze ta szanse zmarnowalem.... i to calkiem ale nadzieja jest ze kiedys poznam ta jedyna z ktora bede czul sie dobrze i ktora w 100% mnie zaakceptuje... a wierzcie mam strasznie ciezki charakter i malo ktora temu wyzwaniu sprosta ) (co nie znaczy ze jestem złym czlowiekiem ; P )
Konto usunięte
29.08.2009 r. 01:10:54
wiec ten kebab ktory jutro sobie kupisz to.............. no cóż...............................
i juz wszyscy wiemy o co chodzi ;P
moja przyjaciolka z lawki! ogolnie tesknie za moja klasa ze szkoly sredniej
Za pozadnym kebabem z barana z sosem chili w chlebie pita ;P
Za swoją przyjaciółką M... , która mnie zdradziła i zniszczyła naszą przyjażń , nie chodzi tu o sex , chodzi tu o narkotyki które niszczą nam życie , gdzie nie popatrzę to wszyscy ćpają różne wynalazki . O dupę rozbić takie życie .
wlasnie w tej chwili, za ogladaniem dobranocki, piciem kaszki z mleczkiem, dotykiem mojej mamy i tym wszystkim co mialam w głowie oraz za tym czego nie miałam ''' PORA NA DOBRANOC BO JUZ KSIEŻYC ŚWIECI, DZIECI LUBIĄ MISIE, MISIE LUBIA DZIECI'''' hehehhehe.
za osobą,która zniszczyła moją przyjaźn i przez nią stałam na krawedzi zycia i smierci.Nienawidze go,a jednak gdyby się spytał czy jeszcze chodz troche go kocham odpowiedziałabym,ze "tak".I za osobe,która mówiła,ze zawsze bedzie ze mna,a jednak uwierzyla w te wszystkie kłamstwa i stała się w moich oczach nikim..Niestety czasami prawdziwa przyjazn moze zamienic sie w nienawisc.
za czym (kim) tesknicie?
za osoba z ktora bede szczesliwy mozliwe ze ta szanse zmarnowalem.... i to calkiem ale nadzieja jest ze kiedys poznam ta jedyna z ktora bede czul sie dobrze i ktora w 100% mnie zaakceptuje... a wierzcie mam strasznie ciezki charakter i malo ktora temu wyzwaniu sprosta
) (co nie znaczy ze jestem złym czlowiekiem ; P )
wiec ten kebab ktory jutro sobie kupisz to.............. no cóż...............................