Seks w samochodzie karany jest w większości stanów USA (jak również w Polsce) najlepiej, jeśli strzała Amora dosięgnie nas w Idaho. Tam, jeśli policjant przyłapie nas na gorącym uczynku, jego obowiązkiem jest zapukać w szybę, odczekać trzy minuty i dopiero po ich upływie dokonać zatrzymania. Wprawdzie nie jest to zbyt wiele czasu, ale w sytuacji ekstremalnej, dobre i to.
...
19.02.2010 r. 20:28:55
W czasie jazdy czy na parkingu?
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:38:41
3 minuty dobre
...
19.02.2010 r. 20:39:34
Amerykanie lubią szybkie numerki
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:42:57
O zakazach seksualnych można by napisać niejedną książkę. Dla przykładu W Harrisburgu w Pennsylvanii nie wolno uprawiać seksu z kierowcą tira w budce telefonicznej. W mieście Tremonton (Utah) żadna kobieta nie może uprawiać seksu w czasie jazdy karetką. W przypadku złamania zakazu imię i nazwisko kobiety jest publikowane na łamach lokalnej prasy. Mężczyzna, niestety, nie ponosi żadnych konsekwencji, więc publikacją na swój temat nie będzie się mógł pochwalić kolegom.
...
19.02.2010 r. 20:44:43
Jak będzie na sygnale, to jej nie zatrzymają (musi mieć głośny orgazm )
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:45:53
kurde i wam zas wszystko płazem
...
19.02.2010 r. 20:47:25
Jakim płazem - kara to brak możliwości pochwalenia się kumplom...
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:48:52
no tak to juz ZAŁAMKA
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:51:31
W Kentucky dużą wagę przykładają do tego, by nie rozpraszać skupionych na prowadzeniu pojazdu kierowców. Surowa kara grozi kobiecie, która wejdzie drogę w stroju kąpielowym. Nieprzyjemności uniknie jednak niewiasta, która waży mniej niż 45 kg lub więcej niż 100 kg i znajduje się w towarzystwie dwóch policjantów.
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:52:57
to JA I DWÓCH ,,policjantów,,
...
19.02.2010 r. 20:53:39
A ile ważą policjanci?
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:55:10
ales TY ..... dociekliwy
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:55:38
W Alabamie nie można prowadzić samochodu z zamkniętymi oczami - mrugając narażamy się więc na poważne nieprzyjemności. Pamiętajcie również, by w przypadku opadów śniegu, broń Boże, nie sypać na drogę soli. Grozi za to bowiem surowa kara.
W innych stanach wcale nie jest łatwiej. W Kalifornii można np. bezkarnie strzelać z samochodu, ale tylko pod warunkiem, że naszym celem jest... wieloryb.
KONTO USUNIĘTE
19.02.2010 r. 20:56:02
DOBRE DOBRE Z TYMI POLICJANTAMI HI HI ZĄBKI PAN PANI MYŁA A SAMOCHÓD KURDE NIE UMYTY JUZ MANDAT 500 HI HA
Konto usunięte
19.02.2010 r. 20:57:27
Pamiętajmy również, że w USA baczną uwagę przywiązuje się do kwestii dbania o środowisko. Z tego względu, w San Francisco, surowo wzbronione jest mycie swojego samochodu za pomocą zużytej bielizny (broń biologiczna?).
KONTO USUNIĘTE
19.02.2010 r. 20:59:25
TY HUN LUAN A CO MNIE USA MNIE TO WOKÓŁ CHUJA LATA JA JESTEM W POLSCE
martdi
19.02.2010 r. 21:05:08
a gdzie to wyczytaliscie ze u nas jest karalne????
KONTO USUNIĘTE
19.02.2010 r. 21:09:17
*RWA JA NNNNNIEWIEM SKĄD TO WYKOPAŁA Z WĘGLA CZY Z STARYCH KOMPOTÓW
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:34:25
Jak cię zaraz trzepnę to się tym swoim .ujem nakryjesz.
Mr. chomoniewiadomo.
A to akurat są ciekawostki ze świata,
A jako że się tak lubujecie w USA nie zdziwcie się
jak i u was to będzie obowiązywało.
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:36:18
HUN LUN
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:41:33
Dziękuję Mario.
Tak k woli ścisłości hun luan się nazywam.
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:43:04
no to bede recydywistką
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:44:32
kurde troche polskości w nazwach ,bo ja sobie język połamie mam wade wymowy
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:54:50
Wybacz chciałem napisać jak należy w języku kraju w którym mieszkałem ostatnio kilka lat, lecz na ten portal nie wchodzą azjatyckie litery.
Konto usunięte
19.02.2010 r. 21:56:36
OK , NIEMASZ ZACO PRZEPRASZAĆ ,ALE MIŁO ŻE WYTŁUMACZYŁES
Smukon
19.02.2010 r. 22:05:03
Wiem skąd spisujesz te rewelacje
Ale seks w samochodzie na tym forum? Przecież to jest o uczuciach, o seksie jest osobne.
Konto usunięte
19.02.2010 r. 22:13:52
ale TU NA FORUM wszystko sie zaczyna i konczy na sexie
Konto usunięte
19.02.2010 r. 22:15:17
Smukon z tego co zauważyłem to na tym forum jest wszystko.
A ap ropo tych tekstów to nie przypisuje sobie ich autorstwa a uważam za ciekawe i śmieszne więc dlaczego nie mogę się nimi podzielić z innymi.
Słucham skoroś taki mądry.
Smukon
19.02.2010 r. 22:33:28
hun luan, ja mądrze nikomu niczego nie nakazywałem i nie zakazywałem
Mario, wiesz to świadczy o tym, gdzie psy forumowiczów pogrzebane...
Seks w samochodzie karany jest w większości stanów USA (jak również w Polsce) najlepiej, jeśli strzała Amora dosięgnie nas w Idaho. Tam, jeśli policjant przyłapie nas na gorącym uczynku, jego obowiązkiem jest zapukać w szybę, odczekać trzy minuty i dopiero po ich upływie dokonać zatrzymania. Wprawdzie nie jest to zbyt wiele czasu, ale w sytuacji ekstremalnej, dobre i to.
W czasie jazdy czy na parkingu?
Amerykanie lubią szybkie numerki
O zakazach seksualnych można by napisać niejedną książkę. Dla przykładu W Harrisburgu w Pennsylvanii nie wolno uprawiać seksu z kierowcą tira w budce telefonicznej. W mieście Tremonton (Utah) żadna kobieta nie może uprawiać seksu w czasie jazdy karetką. W przypadku złamania zakazu imię i nazwisko kobiety jest publikowane na łamach lokalnej prasy. Mężczyzna, niestety, nie ponosi żadnych konsekwencji, więc publikacją na swój temat nie będzie się mógł pochwalić kolegom.
Jak będzie na sygnale, to jej nie zatrzymają (musi mieć głośny orgazm
)
kurde i wam zas wszystko płazem
Jakim płazem - kara to brak możliwości pochwalenia się kumplom...
no tak to juz ZAŁAMKA
W Kentucky dużą wagę przykładają do tego, by nie rozpraszać skupionych na prowadzeniu pojazdu kierowców. Surowa kara grozi kobiecie, która wejdzie drogę w stroju kąpielowym. Nieprzyjemności uniknie jednak niewiasta, która waży mniej niż 45 kg lub więcej niż 100 kg i znajduje się w towarzystwie dwóch policjantów.
to JA
I DWÓCH ,,policjantów,,
A ile ważą policjanci?
ales TY ..... dociekliwy
W Alabamie nie można prowadzić samochodu z zamkniętymi oczami - mrugając narażamy się więc na poważne nieprzyjemności. Pamiętajcie również, by w przypadku opadów śniegu, broń Boże, nie sypać na drogę soli. Grozi za to bowiem surowa kara.
W innych stanach wcale nie jest łatwiej. W Kalifornii można np. bezkarnie strzelać z samochodu, ale tylko pod warunkiem, że naszym celem jest... wieloryb.
DOBRE DOBRE Z TYMI POLICJANTAMI HI HI ZĄBKI PAN PANI MYŁA A SAMOCHÓD KURDE NIE UMYTY JUZ MANDAT 500 HI HA
Pamiętajmy również, że w USA baczną uwagę przywiązuje się do kwestii dbania o środowisko. Z tego względu, w San Francisco, surowo wzbronione jest mycie swojego samochodu za pomocą zużytej bielizny (broń biologiczna?).
TY HUN LUAN A CO MNIE USA MNIE TO WOKÓŁ CHUJA LATA JA JESTEM W POLSCE
a gdzie to wyczytaliscie ze u nas jest karalne????
*RWA JA NNNNNIEWIEM SKĄD TO WYKOPAŁA Z WĘGLA CZY Z STARYCH KOMPOTÓW
Jak cię zaraz trzepnę to się tym swoim .ujem nakryjesz.
Mr. chomoniewiadomo.
A to akurat są ciekawostki ze świata,
A jako że się tak lubujecie w USA nie zdziwcie się
jak i u was to będzie obowiązywało.
Dziękuję Mario.
Tak k woli ścisłości hun luan się nazywam.
kurde troche polskości w nazwach ,bo ja sobie język połamie
mam wade wymowy
Wybacz chciałem napisać jak należy w języku kraju w którym mieszkałem ostatnio kilka lat, lecz na ten portal nie wchodzą azjatyckie litery.
OK ,
NIEMASZ ZACO PRZEPRASZAĆ ,ALE MIŁO ŻE WYTŁUMACZYŁES
Wiem skąd spisujesz te rewelacje
Przecież to jest o uczuciach, o seksie jest osobne.
Ale seks w samochodzie na tym forum?
ale TU NA FORUM wszystko sie zaczyna i konczy na sexie
Smukon z tego co zauważyłem to na tym forum jest wszystko.
A ap ropo tych tekstów to nie przypisuje sobie ich autorstwa a uważam za ciekawe i śmieszne więc dlaczego nie mogę się nimi podzielić z innymi.
Słucham skoroś taki mądry.
hun luan, ja mądrze nikomu niczego nie nakazywałem i nie zakazywałem
Mario, wiesz to świadczy o tym, gdzie psy forumowiczów pogrzebane...