Stopy ha,ha,ha
No tak dla facetów to bardzo intrygujacy temat...ja podobnie jak kolega z dołu...lubie kobiece stopy..lecz musza byc zadbane....a pociaga mnie w nich ...kształt....delikatnosc skóry
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:06:21
No cóz Rafale.....hahahhaha
cos w tym jest
Miło poznac kolege
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:08:25
Mi tym bardziej
i mam nadzieje cie bardziej poznac
KONTO USUNIĘTE
19.02.2010 r. 13:11:22
NO CHYBA NIE TAK ODRAZU STOPY CAŁOWANE JAK KTOS PRZESZEDŁ 5 KM
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:13:42
A ja slyszalem ze te podniety stopowe..to zboczenie sexualne..po angielsku Foot Fetish
KONTO USUNIĘTE
19.02.2010 r. 13:17:24
DOKTOR NAUK SCISŁYCH SKĄD WIESZ ZE TO podniety stopowe A MOZE NACHUJNIKI HI HI
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:17:42
uważam podobnie Walenrod
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:23:08
Hej LUSI kope lat..jak sobie radzisz z natretami mlodymi
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:26:54
Witaj Walenrodku
Za rzadko tu wpadam,bo chyba mnie polubili w nowej pracy i zapracowana bywam,ale dwa dni mam wolne ,dopiero w niedziele na 12 pracuje,a co u Ciebie?
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:43:25
Ciesze sie ze dajesz sobie rade...znam Twoje silne strony...wiec nie jestem zaskoczony
A ja jutro z kolezanka chcemy wystapic na forum z konspiracyjnym tematem z filmu MATRIX...nie wiem jeszcze jaki bedzie tytul
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:48:39
O to fajnie Walenrod
No daje rade i chyba dalam sie juz poznac,wiec chca ,zebym zostala,bo wyrabiam sie i klienci mnie polubili,bo daja fajne napiwki hehe
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:51:34
Ja zawsze mowie ...grunt to zaangazowanie a reszta sama przyjdzie
Jak Twoje sprawy sercoewe
Konto usunięte
19.02.2010 r. 13:52:49
Walenrod no cóż narazie sama,bez zmian,ale moze i dobrze,wypełnia mnie praca,bo naprawde fajna,czuje sie w niej jak ryba w wodzie,nic mi nie potrzeba
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:14:42
Pewnie masz racje...jak sie szuka tego szczescia na sile to i mozna kregoslup sobie zwichnac
To pracujesz w soboty i niedziele
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:17:28
Walenrod róznie z tym będzie wiesz,mamy grafik,wiec jak mi wypada tak ide,ale wkurza mnie,ze mam dni wolne,bo chce do pracy,uwielbiam pracowac,brakowało mi tego za długo w domu byłam
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:31:10
Od dawna zauwazylem ze umiesz poruszac sie po youtube...a ja mam zawszwe problemy z tym...musze przygotowac na jutro jakies sceny z filmu MATRIX...czy moglabys cos doradzic
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:34:03
Walenrod mnustwo tego nawet na you tobe wiesz
Ja ogólnie uwielbiam słuchać tam muzyki lub na wrzucie
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:36:38
Ale ja potrzebuje krotkie scenki z tego filmu
Konto usunięte
19.02.2010 r. 14:43:08
Walenrodku wejdz tyam i w wyszukiwarke wpiw poprostu MATRIX i napewno znajdziesz co czego szukasz
czy ktos moze mi wytłumaczyc ...dlaczego facetów tak bardzo podniecaja kobiece stopy?????
nie nogi!!!!STOPY!!!!
A..DLACZEGO..FACECI..LUBIĄ..LIZAĆ..CIPUNIE..PIERSI..?HMM..
ODPOWIEDŹ..JEST..TAKA..SAMA..
WŁASNIE DLA MNIE NIE JEST JASNA NERON ....PIERSI CZY CIPUNIA NO TO CO INNEGO ...STOPY MYSLE NIE SA TAK WAZNE ...PONETNE ....
A JA WOLE OGRODNIKA
W okolicach kostki znajdują się również strefy erogenne.
każdy robi to co lubi jedni lubią ogórki drudzy ogrodnika córki
GÓMIS PRZEMÓWIŁ LUDZKIM GŁOSEM HI HI
..CAŁE..CIAŁO..KOBIETY..JEST..GODNE..UWAGI..STOPY..TEŻ..
ŚWIETNY..POCZĄTEK..GRY..WSTĘPNEJ..ALE..WARUNEK..ZADBANE..
CZYSTE..STOPY...HA,HA,HA,HA
..MNIE..PODNIECAJĄ..I....KREW..SZYBCIEJ..PŁYNIE..DO..PEWNYCH..MIEJSC..HA,HA,HA,HA
ciekawe o jakie ci misjsca chodziło
KOMU CYCKI STOJĄ
Stopy ha,ha,ha
No tak dla facetów to bardzo intrygujacy temat...ja podobnie jak kolega z dołu...lubie kobiece stopy..lecz musza byc zadbane....a pociaga mnie w nich ...kształt....delikatnosc skóry
No cóz Rafale.....hahahhaha
cos w tym jest
Miło poznac kolege
Mi tym bardziej
i mam nadzieje cie bardziej poznac
NO CHYBA NIE TAK ODRAZU STOPY CAŁOWANE JAK KTOS PRZESZEDŁ 5 KM
A ja slyszalem ze te podniety stopowe..to zboczenie sexualne..po angielsku Foot Fetish
DOKTOR NAUK SCISŁYCH SKĄD WIESZ ZE TO podniety stopowe
A MOZE NACHUJNIKI HI HI
uważam podobnie Walenrod
Hej LUSI kope lat..jak sobie radzisz z natretami mlodymi
Witaj Walenrodku
Za rzadko tu wpadam,bo chyba mnie polubili w nowej pracy i zapracowana bywam,ale dwa dni mam wolne ,dopiero w niedziele na 12 pracuje,a co u Ciebie?
Ciesze sie ze dajesz sobie rade...znam Twoje silne strony...wiec nie jestem zaskoczony
A ja jutro z kolezanka chcemy wystapic na forum z konspiracyjnym tematem z filmu MATRIX...nie wiem jeszcze jaki bedzie tytul
O to fajnie Walenrod
No daje rade i chyba dalam sie juz poznac,wiec chca ,zebym zostala,bo wyrabiam sie i klienci mnie polubili,bo daja fajne napiwki hehe
Ja zawsze mowie ...grunt to zaangazowanie a reszta sama przyjdzie
Jak Twoje sprawy sercoewe
Walenrod
no cóż narazie sama,bez zmian,ale moze i dobrze,wypełnia mnie praca,bo naprawde fajna,czuje sie w niej jak ryba w wodzie,nic mi nie potrzeba
Pewnie masz racje...jak sie szuka tego szczescia na sile to i mozna kregoslup sobie zwichnac
To pracujesz w soboty i niedziele
Walenrod róznie z tym będzie wiesz,mamy grafik,wiec jak mi wypada tak ide,ale wkurza mnie,ze mam dni wolne,bo chce do pracy,uwielbiam pracowac,brakowało mi tego za długo w domu byłam
Od dawna zauwazylem ze umiesz poruszac sie po youtube...a ja mam zawszwe problemy z tym...musze przygotowac na jutro jakies sceny z filmu MATRIX...czy moglabys cos doradzic
Walenrod mnustwo tego nawet na you tobe wiesz
Ja ogólnie uwielbiam słuchać tam muzyki lub na wrzucie
Ale ja potrzebuje krotkie scenki z tego filmu
Walenrodku wejdz tyam i w wyszukiwarke wpiw poprostu MATRIX i napewno znajdziesz co czego szukasz
No to sprubuje zobacze co z tego wyjdze..??