ciekawostki na temat roznych zakatkow polski swiata zapraszam do pisania
Konto usunięte
02.03.2010 r. 16:25:53
ja mam ciagle ferie
polecam torun
Konto usunięte
02.03.2010 r. 21:08:26
Jezdze dosyc czesto nat trasie Polska-Dania w obie strony. Poza tym tez troche po Polsce, glownie na trasie Szczecin-Katowice.
Ciekawa jest wlasciwie kazda podroz, zgodnie z powiedzeniem "podroze ksztalca".
Konto usunięte
03.03.2010 r. 13:27:08
Kocham Dolnośląskie-Karpacz mnie zaczarował ,często wracam,ale w tym roku Polskie Morze zwiedzić chce
Konto usunięte
07.03.2010 r. 17:25:55
Ja to gdzieś mad wodą,
Nie wiem jeziora na pewno,
I chyba na 2 tygodnie nad morze wyskoczę.
Konto usunięte
15.03.2010 r. 17:21:22
ferie miałem aż 3 dniowe wliczając weekend ale było Zakopane i deska
Konto usunięte
16.03.2010 r. 08:45:00
nie wazne gdzie wazne z kim, z narzeczonym
Konto usunięte
16.03.2010 r. 08:53:02
no ja wakacji zbytnio nie mam praca i wyjazdy to mnie napewno czeka
Konto usunięte
29.03.2010 r. 14:35:44
Tylko w naszych Bieszczadach!Jest przecudnie,szczególnie wiosną!
xawier
14.01.2011 r. 09:42:16
uważem ze w zimie najlepszy jest jej koniec i im szybciej tym lepiejw związku z czym zima ciepłe kraje a latem rower jest super
fit
26.08.2011 r. 17:55:24
Wakacje tegoroczne całkowicie udane, byłam w zeszłym tygodniu na mazurach, zatem wyjątkowo trafiłam w pogodę
Cel mój to były Wilkasy na mazurach. Bardzo ładne miasteczok, spokojne, z piękną plażą i oczywiście jeziorem. Troche czasu na żeglowaniu upłynęło i wycieczkach konnych. Poza tym zwiedzanie i imprezowanie. szczerze mowiac tydzien to za krotko. Mielismy tania miejscowke, jakby byl ktos zainteresowany (http://skarpa.eu/) . Miejsce wygodne i tanie .
ciekawostki na temat roznych zakatkow polski swiata zapraszam do pisania
ja mam ciagle ferie
polecam torun
Jezdze dosyc czesto nat trasie Polska-Dania w obie strony. Poza tym tez troche po Polsce, glownie na trasie Szczecin-Katowice.
Ciekawa jest wlasciwie kazda podroz, zgodnie z powiedzeniem "podroze ksztalca".
Kocham Dolnośląskie-Karpacz mnie zaczarował ,często wracam,ale w tym roku Polskie Morze zwiedzić chce
Ja to gdzieś mad wodą,
Nie wiem jeziora na pewno,
I chyba na 2 tygodnie nad morze wyskoczę.
ferie miałem aż 3 dniowe wliczając weekend ale było Zakopane i deska
nie wazne gdzie wazne z kim, z narzeczonym
no ja wakacji zbytnio nie mam praca i wyjazdy to mnie napewno czeka
Tylko w naszych Bieszczadach!Jest przecudnie,szczególnie wiosną!
uważem ze w zimie najlepszy jest jej koniec i im szybciej tym lepiejw związku z czym zima ciepłe kraje a latem rower jest super
Wakacje tegoroczne całkowicie udane, byłam w zeszłym tygodniu na mazurach, zatem wyjątkowo trafiłam w pogodę
Cel mój to były Wilkasy na mazurach. Bardzo ładne miasteczok, spokojne, z piękną plażą i oczywiście jeziorem. Troche czasu na żeglowaniu upłynęło i wycieczkach konnych. Poza tym zwiedzanie i imprezowanie. szczerze mowiac tydzien to za krotko. Mielismy tania miejscowke, jakby byl ktos zainteresowany (http://skarpa.eu/) . Miejsce wygodne i tanie .
A jak reszta?