chodzilo mi raczej o pyskowki jakie sa prowadzone przez nasze urocze panie na forum...
A.
25.08.2009 r. 13:30:08
a czy wszyscy musimy się kochać i wielbić? czy muszę koleżance w d u p ę wchodzić i kadzić jej , że jest piękna? nie! nie muszę! od tego jest forum, żeby wyrażać swoja opinię. A jw niektórym cellulitis zaszedł nieco wyżej na mózgownicę...
Zuzanna
25.08.2009 r. 13:35:54
zmarszczki i cellulitis xD
Konto usunięte
25.08.2009 r. 13:41:04
jest strata czasu
Konto usunięte
25.08.2009 r. 13:50:13
dla każdego co innego.............. troche otwartosci na drugiego czlowieka nie kazdy musi to samo tak samo i o tej samej porze, poza tym może Anna jest cwanisza niz myslicie i specialnie rzuciala te hasla zeby was zmanipulowac, co widac sie udało!!!Czemu zaraz krytykujecie czyjas wypowiedz bo wasza jest lepsza!!!! MASAKRA
Ania pozdrawiam Cie serdecznie
A.
25.08.2009 r. 13:53:41
porzygać się można
Konto usunięte
25.08.2009 r. 14:30:46
...oczka w pończochach i kiedy ma się mokre włosy jak dzwonek dzwoni do drzwi )))))))
Konto usunięte
25.08.2009 r. 15:23:47
jest odrzucenie i samotność .
Konto usunięte
25.08.2009 r. 15:32:57
jest stary zrzędzący kawaler co mu sie nic nie podoba ))
Konto usunięte
25.08.2009 r. 17:53:19
Widzę że prawda cię zabolała , musisz być bardzo brzydka i stara skoro tak o mnie myślisz jak napisałaś , wygląda mi to na to że dawno Ci nikt nie dogodził .
Konto usunięte
25.08.2009 r. 18:05:01
Nie jestem ani stara ani brzydka- ba ku Twojej rozpaczy całkiem szczęśliwa. I nie odrzucona ani samotna...a Ty zgorzkniały skoro piszesz ciągle takie smęty i bzdury
Konto usunięte
25.08.2009 r. 18:18:24
To co tu robisz jak Ci jest zajebiście i jesteś szczęśliwa , przyszłaś mnie obrażać , prawdę ci powiem nie jesteś warta mi nawet umyć nóg , a poziom konwersacji z tobą to rynsztok , więc koniec , żegnam ozięmble .
Konto usunięte
25.08.2009 r. 18:30:56
...zazdrośniku...a obrażasz się sam pisząc w sposób obelżywy i popełniając błędy! Miej odwagę spojrzeć w lustro - kim jesteś? Kim jesteś skoro masz odwage MI pisać,że konwersacja ze mną sięga bruku. Nikt nie zmusza do konwersowania ze mną... A komentować mi wolno wszystko...tak jak innym użytkownikom. No cóż, zgorzkniały, stary kawalerze...wstań z rynsztoka )))))))))))))))))))))) Ja sobie siedzę w chmurach i dobrze mi tam ))))
Anna
26.10.2009 r. 23:09:09
tesciowe
Monika
27.10.2009 r. 08:00:14
dlatego ja nie mam kolezanek,wole sie kumplowac z facetami )
A.
27.10.2009 r. 13:01:17
mam samych kolegów(przyjaciół płci męskiej)
Jaro
27.10.2009 r. 17:05:04
kobiety?
Monika
27.10.2009 r. 17:05:04
faceci nie wala fochow o byle co jak kobiety( BO ZAJEFAJNA BLUZKA ALBO EKSTRA TIPSY)
chodzilo mi raczej o pyskowki jakie sa prowadzone przez nasze urocze panie na forum...
a czy wszyscy musimy się kochać i wielbić? czy muszę koleżance w d u p ę wchodzić i kadzić jej , że jest piękna? nie! nie muszę! od tego jest forum, żeby wyrażać swoja opinię. A jw niektórym cellulitis zaszedł nieco wyżej na mózgownicę...
zmarszczki i cellulitis xD
jest strata czasu
dla każdego co innego.............. troche otwartosci na drugiego czlowieka nie kazdy musi to samo tak samo i o tej samej porze, poza tym może Anna jest cwanisza niz myslicie i specialnie rzuciala te hasla zeby was zmanipulowac, co widac sie udało!!!Czemu zaraz krytykujecie czyjas wypowiedz bo wasza jest lepsza!!!! MASAKRA
Ania pozdrawiam Cie serdecznie
porzygać się można
...oczka w pończochach i kiedy ma się mokre włosy jak dzwonek dzwoni do drzwi
)))))))
jest odrzucenie i samotność .
jest stary zrzędzący kawaler co mu sie nic nie podoba
))
Widzę że prawda cię zabolała , musisz być bardzo brzydka i stara skoro tak o mnie myślisz jak napisałaś , wygląda mi to na to że dawno Ci nikt nie dogodził .
Nie jestem ani stara ani brzydka- ba ku Twojej rozpaczy całkiem szczęśliwa. I nie odrzucona ani samotna...a Ty zgorzkniały skoro piszesz ciągle takie smęty i bzdury
To co tu robisz jak Ci jest zajebiście i jesteś szczęśliwa , przyszłaś mnie obrażać , prawdę ci powiem nie jesteś warta mi nawet umyć nóg , a poziom konwersacji z tobą to rynsztok , więc koniec , żegnam ozięmble .
...zazdrośniku...a obrażasz się sam pisząc w sposób obelżywy i popełniając błędy! Miej odwagę spojrzeć w lustro - kim jesteś? Kim jesteś skoro masz odwage MI pisać,że konwersacja ze mną sięga bruku. Nikt nie zmusza do konwersowania ze mną... A komentować mi wolno wszystko...tak jak innym użytkownikom. No cóż, zgorzkniały, stary kawalerze...wstań z rynsztoka
)))))))))))))))))))))) Ja sobie siedzę w chmurach i dobrze mi tam
))))
tesciowe
dlatego ja nie mam kolezanek,wole sie kumplowac z facetami
)
mam samych kolegów(przyjaciół płci męskiej)
kobiety?
faceci nie wala fochow o byle co jak kobiety( BO ZAJEFAJNA BLUZKA ALBO EKSTRA TIPSY)