Boski orgazm, namiętne pocałunki, sex przy świecach a w powietrzu unosząca sie woń aromatów orientalnych
nie mam nic przeciwko
dang ran shi
..NO..BA..I..JESZCZE..LUBIE..JAK..LASKA..KRZYCZY..HA,HA,HA,HA..Z..ROZKOSZY...
Neron lubisz jak laska krzyczy "ha,ha,ha"......ciekawie to musi wygladac hahahahahahha, ale to tak jakby robiła sobie z ciebie podsmiechujki
miało byc PODSMIECHUJKI
SYLWIA..ONA..KRZYCZY..Z..ROZKOSZY..PADAJĄ..WTEDY..RÓŻNE..SŁOWA.. ..HA,HA,HA,HA..
JĘKI..KRZYKI..HA,HA,HA,HA,..NO..CO..TY..NIGDY.FACET..NIE... DOPROWADZIŁ..CIE..DO..TAKIEGO..STANU..SYLWIA ..NO..NIE..MÓW..TO..TY..JESZCZE..NIE..WIESZ..CO..TO..PRAWDZIWY..ORGAZM..KOBIETKO..
ale mi neron nie o to chodzi ...hmmm chciałam z twojej wypowiedzi zrobic sobie zart.....a co do orgazmu nie bede sie wypowiadac publicznie hahahahha
Sylwia tu jak na spowiedzi bez krepacji a moze NERON ma racje hihihihi ?
Vini mysl sobie co chcesz.....nie musze sie spowiadac hahahhaha
zadaj pytanie kto tego nie lubi ha,ha,ha
Vini,a moze Ty opowiesz co lubisz hmm?
Boski orgazm, namiętne pocałunki, sex przy świecach a w powietrzu unosząca sie woń aromatów orientalnych
nie mam nic przeciwko
dang ran shi
..NO..BA..I..JESZCZE..LUBIE..JAK..LASKA..KRZYCZY..HA,HA,HA,HA..Z..ROZKOSZY...
Neron lubisz jak laska krzyczy "ha,ha,ha"......ciekawie to musi wygladac hahahahahahha, ale to tak jakby robiła sobie z ciebie podsmiechujki
miało byc PODSMIECHUJKI
SYLWIA..ONA..KRZYCZY..Z..ROZKOSZY..PADAJĄ..WTEDY..RÓŻNE..SŁOWA..
..HA,HA,HA,HA..
JĘKI..KRZYKI..HA,HA,HA,HA,..NO..CO..TY..NIGDY.FACET..NIE...
DOPROWADZIŁ..CIE..DO..TAKIEGO..STANU..SYLWIA
..NO..NIE..MÓW..TO..TY..JESZCZE..NIE..WIESZ..CO..TO..PRAWDZIWY..ORGAZM..KOBIETKO..
ale mi neron nie o to chodzi ...hmmm chciałam z twojej wypowiedzi zrobic sobie zart.....a co do orgazmu nie bede sie wypowiadac publicznie hahahahha
Sylwia tu jak na spowiedzi bez krepacji
a moze NERON ma racje hihihihi ?
Vini mysl sobie co chcesz.....nie musze sie spowiadac hahahhaha
zadaj pytanie kto tego nie lubi ha,ha,ha
Vini,a moze Ty opowiesz co lubisz hmm?