ja lublu zgrabnyje krasnyje kabiety i mandre nie ma tu takich dalocho bolsz czekac nie budu
hmm a kto to jest w ogóle? ? ?
WIEM ZIELONE ME SERDUSZKO ALE POMYSL JAK JA MOGLBYM WAS ZOSTAWIC I WITAM WSZYSTKICH
ale teskniłam dajcie buzi
ale kropeczko ja nie wierze ze ty mnie nie poznalas
Gepard
gepciu
znamy sie Zla
ja jestem nie winny Madziu
gepciu to ja natalia
Natalko skarbie a gdzie fotka..
chce mi sie płakac konto mi zablokowali ale juz dałam temu rade jestem a nie wiemc cyz dodawac czy mnie nie zablokuje admin dajcie mi buziaka
AJ bylo minelo mialem powod ale ja zabardzo sie nie ukrywalem...przynajmniej dla was...musialem troche przemyslec wszystko..
Madziu ja nie placze ja wstaje.i maszeruje dalej.szkoda lez..jak wnie nikt nie wierzy..
GEPI
kotku a co nie podabal ci sie florek z mikulic..
a moze to ja jestem florek a geparda nie bylo
moze,,... comp..zaowazylem ze slozy do tego zeby byc kims sie chce ...wiedz sie ucze..
a co jest dobre dla kotka
elo jak znalesc konto admina??
CZARNOBYL JOB TWAJA MAĆ
Nasi górą
HI HI CIURAKEM DO PICI WOLA HA HA
SZUZIEMKA JACHAMCIU.
SASZA JA CIE LUBLU A IDZ TY WPIZDU TAK TO SZŁO
ja lublu zgrabnyje krasnyje kabiety i mandre nie ma tu takich dalocho bolsz czekac nie budu
hmm a kto to jest w ogóle? ? ?
WIEM ZIELONE ME SERDUSZKO ALE POMYSL JAK JA MOGLBYM WAS ZOSTAWIC
I WITAM WSZYSTKICH
ale kropeczko ja nie wierze ze ty mnie nie poznalas
Gepard
gepciu
znamy sie Zla
ja jestem nie winny Madziu
gepciu to ja natalia
Natalko skarbie a gdzie fotka..
chce mi sie płakac konto mi zablokowali ale juz dałam temu rade jestem a nie wiemc cyz dodawac czy mnie nie zablokuje admin dajcie mi buziaka
AJ bylo minelo mialem powod ale ja zabardzo sie nie ukrywalem...przynajmniej dla was...musialem troche przemyslec wszystko..
Madziu ja nie placze ja wstaje.i maszeruje dalej.szkoda lez..jak wnie nikt nie wierzy..
kotku a co nie podabal ci sie florek z mikulic..
a moze to ja jestem florek
a geparda nie bylo
moze,,... comp..zaowazylem ze slozy do tego zeby byc kims sie chce ...wiedz sie ucze..
a co jest dobre dla kotka
elo
jak znalesc konto admina??
CZARNOBYL JOB TWAJA MAĆ
Nasi górą
HI HI CIURAKEM DO PICI WOLA HA HA
SZUZIEMKA JACHAMCIU.
SASZA JA CIE LUBLU A IDZ TY WPIZDU TAK TO SZŁO