mieszkam niedaleko agusi tutaj jest miła dobra ale tak naprawde jej nieznacie widziałem ma ona meza a widziałem ją z trzema innymi chlopakami i to ma byc wiernosc wiem będziecie bronic ale taka prafta
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:40:01
To bardzo ciekawe co mówisz minster jednak prosiłbym cię byś zainteresował się sobą...
Poza tym to jaką jest żoną to sprawa Agi i jej męża a nie osób z tego forum...
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:42:12
gabrys poprwaiam sie przeprasam ale dzis dzien zakochanych ona krzywdzi tych z kturymi się spotyka moze oni ja kochaja czy tak się robi ale to jej sprawa niemoja i nikogo mas racje
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:43:22
Minister daj spokuj skocz po piwo
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:45:58
tygrysek jest łatny przepraczam tygryc to niemoja sprawa co ona robi to jej życie ite po piwo dla was na zgode
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:56:47
nic ale to prawta byłaś kiedys w jej miejscowosci i wiesz co ona robi ona niema serca zapraaszam do mnie i pojedziemy razem wszystkiego się dowiesz
Konto usunięte
14.02.2010 r. 22:59:24
Witaj Tygrysico
No sporo czasu minęło bo mało mam czasu do was zaglądać...
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:01:56
Agusia Ty Ty niegrzeczna dziewczynko co My tu sie dowiadujemy
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:02:47
Minster...
Ja ostatnio piję tylko piwa wirtualne marki Mkontakt, ale i one zaczynają mi się już brzydnąć...
W realu to tylko i tutaj też się chyba na to przestawię
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:04:15
a ty aga pokas tego twojego faceta cwaniaro a ty lusinda jedz ze mna do agusi wioski ja jutro tam bede to jeszcze więcej bys sie dowiedziała i to nieodemnie
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:06:55
Minster...
Ja wiem sporo o Adze i jakoś gadam z nią normalnie, a ty próbując nastawić nas przeciw niej tak naprawdę nastawiasz mnie przeciw sobie i podejrzewam że nie jestem w tym odosobniony...
Jeśli masz do niej jakiś problem to forum nie jest miejscem do takich rzeczy...
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:09:34
nietaleko mnie w swiętoszowie a myslisz z kat wiem ze wszystkich zdradzasz byłem u ciebie w wiosce i rozmawiałem z wieloma osobami dobrze ze niemam kamery by nagrywac bo dopiero py zmienili zdanie o tobie na mk ale to tfoja sprawa niemasz serca i sumienia i nietylko ja tak sadze tylko dużo ludzi z twojego miasta
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:10:42
gabrys ,mnie to jusz nieobchodzi pszpraszam będziemy kumplami
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:16:32
ja napefno niejestem twoim byłym a masz serce by tak agusia robic niemasz masz głaz zamiast serca diablekochasz diabła
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:19:48
Widzisz Minster...
Aga nam o wielu rzeczach tutaj mówi, i nie ukrywa tego jaka jest i co robiła w przeszłości a my ją zaakceptowaliśmy taką jaka jest... Jednak jak widzisz ciebie mało ludzi akceptuje bo zamiast pogadać z nami to najeżdżasz na naszą koleżankę...
Ludzie co tak robią to bardzo szybko usuwają z stąd swoje konta bo przeważnie są przez wszystkich jechani, albo Admini im konta usuwają...
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:26:07
gepard co taki bojowy przyjedz ceiniasie do nowej soli to cie rozjebie
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:26:48
Gepard...
Nie dajcie mu już spokój, nie widzicie że jemu na tym zależy by zamieszania narobić??
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:29:18
masz gepard szczzescie ze admin usuwa mi konto bo bym z ludzmi z nowej soli wleciał do ciebie na chate
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:31:01
hahahahahhahahhahahahhahhahahahaha no mnie kolezka teraz rozpieprzyl skad sie tacy biora?????
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:32:47
ja bojowy .smierdzielu zebym przyjechal to bys zdechl nie podpuszczaj zyj swoim zyciem nie cudzym
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:34:32
Aguś priw
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:37:18
Wykrakałem
Już konto usunął
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:37:43
Dobranoc Aga
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:39:34
masz siłe przebicia Gabi hehe
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:41:02
Agus nie przejmuj sie i pamietaj ze my cie
Konto usunięte
14.02.2010 r. 23:50:59
pa Aguś
Konto usunięte
15.02.2010 r. 00:23:14
Kociaczku-cały prawie dzionek przespałem ,wiec teraz raczej nie zasne
mieszkam niedaleko agusi tutaj jest miła dobra ale tak naprawde jej nieznacie widziałem ma ona meza a widziałem ją z trzema innymi chlopakami i to ma byc wiernosc wiem będziecie bronic ale taka prafta
To bardzo ciekawe co mówisz minster jednak prosiłbym cię byś zainteresował się sobą...
Poza tym to jaką jest żoną to sprawa Agi i jej męża a nie osób z tego forum...
gabrys poprwaiam sie przeprasam ale dzis dzien zakochanych ona krzywdzi tych z kturymi się spotyka moze oni ja kochaja czy tak się robi ale to jej sprawa niemoja i nikogo mas racje
Minister daj spokuj skocz po piwo
tygrysek jest łatny przepraczam tygryc to niemoja sprawa co ona robi to jej życie ite po piwo dla was na zgode
nic ale to prawta byłaś kiedys w jej miejscowosci i wiesz co ona robi ona niema serca zapraaszam do mnie i pojedziemy razem wszystkiego się dowiesz
Witaj Tygrysico
No sporo czasu minęło bo mało mam czasu do was zaglądać...
Agusia Ty Ty niegrzeczna dziewczynko co My tu sie dowiadujemy
Minster...
i tutaj też się chyba na to przestawię
Ja ostatnio piję tylko piwa wirtualne marki Mkontakt, ale i one zaczynają mi się już brzydnąć...
W realu to tylko
a ty aga pokas tego twojego faceta cwaniaro a ty lusinda jedz ze mna do agusi wioski ja jutro tam bede to jeszcze więcej bys sie dowiedziała i to nieodemnie
Minster...
Ja wiem sporo o Adze i jakoś gadam z nią normalnie, a ty próbując nastawić nas przeciw niej tak naprawdę nastawiasz mnie przeciw sobie i podejrzewam że nie jestem w tym odosobniony...
Jeśli masz do niej jakiś problem to forum nie jest miejscem do takich rzeczy...
nietaleko mnie w swiętoszowie a myslisz z kat wiem ze wszystkich zdradzasz byłem u ciebie w wiosce i rozmawiałem z wieloma osobami dobrze ze niemam kamery by nagrywac bo dopiero py zmienili zdanie o tobie na mk ale to tfoja sprawa niemasz serca i sumienia i nietylko ja tak sadze tylko dużo ludzi z twojego miasta
gabrys ,mnie to jusz nieobchodzi pszpraszam będziemy kumplami
ja napefno niejestem twoim byłym a masz serce by tak agusia robic niemasz masz głaz zamiast serca diablekochasz diabła
Widzisz Minster...
Aga nam o wielu rzeczach tutaj mówi, i nie ukrywa tego jaka jest i co robiła w przeszłości a my ją zaakceptowaliśmy taką jaka jest... Jednak jak widzisz ciebie mało ludzi akceptuje bo zamiast pogadać z nami to najeżdżasz na naszą koleżankę...
Ludzie co tak robią to bardzo szybko usuwają z stąd swoje konta bo przeważnie są przez wszystkich jechani, albo Admini im konta usuwają...
gepard co taki bojowy przyjedz ceiniasie do nowej soli to cie rozjebie
Gepard...
Nie dajcie mu już spokój, nie widzicie że jemu na tym zależy by zamieszania narobić??
masz gepard szczzescie ze admin usuwa mi konto bo bym z ludzmi z nowej soli wleciał do ciebie na chate
hahahahahhahahhahahahhahhahahahaha no mnie kolezka teraz rozpieprzyl
skad sie tacy biora?????
ja bojowy .smierdzielu zebym przyjechal to bys zdechl nie podpuszczaj zyj swoim zyciem nie cudzym
Aguś priw
Wykrakałem
Już konto usunął
Dobranoc Aga
masz siłe przebicia Gabi hehe
Agus nie przejmuj sie i pamietaj ze my cie
pa Aguś
Kociaczku-cały prawie dzionek przespałem ,wiec teraz raczej nie zasne
poza tym wypatruje swojej ksiezniczki
lornetka
i w oknie siedze
cos tu sie pusto zrobilo