Katarzynko to pojęcie względne..Pozdrawiam gorąco Ciebie..
Konto usunięte
19.08.2009 r. 18:22:07
i nie jest pojęciem względnym (Delfina nie dołuj Katarzynki) po to jest te forum i tego typu portale,by może je złapać. Malkatenci typu na internecie nie znajdziesz...,a może tak wyjdź z domu itp...po co tu w takim badź razie jesteście? Hm..? Albo takst ja szukam jogobelli...no w morde to do Lidla a nie z głupim tekstem w watku szukam...
Konto usunięte
19.08.2009 r. 18:36:25
szczęście ... tak ... czasem bliżej niż się nam wydaję ..
czasem mamy je i kompletnie tego nie widzimy...
moja praca uczy mnie pokory ... i dostrzegania nawet małych promyków radości ..
Jaro
22.08.2009 r. 23:14:26
wiec trzeba je lapac za jajka/jajniki(?)
Konto usunięte
31.08.2009 r. 00:13:33
szczescie jest blisko tylko trzeba je umiec złapać
Zuzanna
31.08.2009 r. 00:13:33
jestes szczesliwa, tylko tego nie dostrzegasz! ludiom wiecznie jest malo... nie widza tego co maja pod nosem, na sile szukaja tego "szczescia", ktore tak naprawde juz posiadaja!
Katarzynko to pojęcie względne..Pozdrawiam gorąco Ciebie..
i nie jest pojęciem względnym (Delfina nie dołuj Katarzynki) po to jest te forum i tego typu portale,by może je złapać. Malkatenci typu na internecie nie znajdziesz...,a może tak wyjdź z domu itp...po co tu w takim badź razie jesteście? Hm..? Albo takst ja szukam jogobelli...no w morde to do Lidla a nie z głupim tekstem w watku szukam...
szczęście ... tak ... czasem bliżej niż się nam wydaję ..
czasem mamy je i kompletnie tego nie widzimy...
moja praca uczy mnie pokory ... i dostrzegania nawet małych promyków radości ..
wiec trzeba je lapac za jajka/jajniki(?)
szczescie jest blisko tylko trzeba je umiec złapać
jestes szczesliwa, tylko tego nie dostrzegasz! ludiom wiecznie jest malo... nie widza tego co maja pod nosem, na sile szukaja tego "szczescia", ktore tak naprawde juz posiadaja!