Cześć Unkownboy,lecz jeszcze nie znalazłeś?,przykro mi
Unkownboy
14.02.2010 r. 09:29:21
Wybranek kilka się już przewinęło, tylko ja wybrankiem nie byłem a jedna nawet dziewicą jest, myślę że do dziś
Konto usunięte
14.02.2010 r. 09:32:58
dziewicą? nie chce mi się wierzyć ,czyżby chodziła do przedszkola?to oczywiście żart.
Unkownboy
14.02.2010 r. 09:40:54
A jednak nie wszystkim facetom zależy tyko na zaliczeniu panienki mimo wszystko już bardziej poważnie podchodzę do kwestii związku i wiem że nie seks jest w nim najważniejszy, choć pieszczoty nie są wykluczone ale w każdym razie znajduję inne sposoby i pomysły na spędzanie wspólnie czasu... Choć może ta jedna jest tak wyjątkową kobietą, że moje chore męskie EGO ID i LIBIDO potrafiła bez słów utrzymać w ryzach
Konto usunięte
14.02.2010 r. 09:48:56
to cudowne że jeszcze są tacy mężczyźni ja Ty i wierzę iż znajdziesz kobietę wartą siebie i życzę tego.
Serdeczne pozdrowionka.
Unkownboy
14.02.2010 r. 09:54:07
A dziękuję... Wszystko w swoim czasie, też wierzę że kiedyś taką spotkam, która ze mną wariatem wytrzyma inaczej albo bym czystość poprzysiągł, albo stracił sens życia
Dziękuję, również pozdrawiam
monika_wawa_27
14.02.2010 r. 12:16:56
witam wszystkich singli. jestem monika szukam przyjazni ktora byc moze odmieni moje zycie nie bede sie rozpisywac na temat swojego wygladu. sami zobaczcie fotki. zalaczam link jezeli Ci sie spodobam napisz i dolacz swoje zdjecie. foto: http://b39.cal.pl/s1Yd432zv
Unkownboy
14.02.2010 r. 12:23:00
Załącz fotki do profilu
A tak poza wszystkim regulamin łamiesz
Naciągacz/ka
Unkownboy
15.02.2010 r. 09:42:27
Może nikt nie pamięta pierwszego
Mariusz
04.01.2011 r. 08:42:18
w okopie w 1916...nie mam swojego internetu-dziadek mariusza
Cześć Unkownboy,lecz jeszcze nie znalazłeś?,przykro mi
Wybranek kilka się już przewinęło, tylko ja wybrankiem nie byłem
a jedna nawet dziewicą jest, myślę że do dziś
dziewicą? nie chce mi się wierzyć
,czyżby chodziła do przedszkola?to oczywiście żart.
A jednak nie wszystkim facetom zależy tyko na zaliczeniu panienki
mimo wszystko już bardziej poważnie podchodzę do kwestii związku i wiem że nie seks jest w nim najważniejszy, choć pieszczoty nie są wykluczone
ale w każdym razie znajduję inne sposoby i pomysły na spędzanie wspólnie czasu... Choć może ta jedna jest tak wyjątkową kobietą, że moje chore męskie EGO ID i LIBIDO potrafiła bez słów utrzymać w ryzach
to cudowne że jeszcze są tacy mężczyźni ja Ty i wierzę iż znajdziesz kobietę wartą siebie
i życzę tego.
Serdeczne pozdrowionka.
A dziękuję... Wszystko w swoim czasie, też wierzę że kiedyś taką spotkam, która ze mną wariatem wytrzyma
inaczej albo bym czystość poprzysiągł, albo stracił sens życia
Dziękuję, również pozdrawiam
witam wszystkich singli. jestem monika szukam przyjazni ktora byc moze odmieni moje zycie nie bede sie rozpisywac na temat swojego wygladu. sami zobaczcie fotki. zalaczam link jezeli Ci sie spodobam napisz i dolacz swoje zdjecie. foto: http://b39.cal.pl/s1Yd432zv
Załącz fotki do profilu
A tak poza wszystkim regulamin łamiesz
Naciągacz/ka
Może nikt nie pamięta pierwszego
w okopie w 1916...nie mam swojego internetu-dziadek mariusza