"....Choćby się waliło i paliło, ........"ja taki nie jestem!!!!!!!!!
...
16.08.2009 r. 11:04:35
fizjologia na to nie pozwala. Pozostaje jeszcze 22godz na inne aspekty zycia
Konto usunięte
16.08.2009 r. 11:29:55
...z małą poprawką (patrz pan poniżej) na pracę i spanie (22-8-8=6 lub często znacznie mniej). Trzeba zatem być niezłym by nawet w tak krótkim czasie nie zanudzić partnerki na śmierć, no bo co wtedy z sexem?
Konto usunięte
16.08.2009 r. 11:58:25
hmm no tak
a może o spinie elektronu porozmawiamy
on też coś kręci
Konto usunięte
16.08.2009 r. 12:38:55
Dziękuję Ci Kochanie .
Konto usunięte
16.08.2009 r. 14:09:34
chodzby sie waliło i paliło tak jasne a ja mam na imie krzys mam 12 lat szukam przyjaciół i mam zawijane wąsy .
Kurde kobieto nie szuflatkój ok >??? to ja równie dobże bym mógł powiedziec że kobiety sa głupimi bladynkami
monika
16.08.2009 r. 15:22:53
Rozgorzała straszna rozmowa na temat tego, że myślicie ciągle o seksie A w zasadzie, że to ja myślę, że to Wy myślicie ciągle o jednym Ja chciałam tylko powiedzieć, że to, że seks Wam w głowie to kolejny powód, żeby Was kochać
Konto usunięte
16.08.2009 r. 15:34:31
Jaro
16.08.2009 r. 16:18:19
hihihi a kobiety szerokim lukiem omijaja ten watek na forum a przynajmniej nie zabieraja tu glosu...
Konto usunięte
16.08.2009 r. 16:31:30
Wystarczy ,że jedna KOBIETA zabrała głos za NAS wszystkie ,która powiedziala prawde
...
16.08.2009 r. 17:39:36
Ziemia kompromisu ))
Konto usunięte
17.08.2009 r. 23:14:38
a co do tego sexu to prawda..
Konto usunięte
17.08.2009 r. 23:36:38
qrde ludzie powaliło wam sie w głowach tylko o sexie gadacie dajcie już spokuj!!!!!!!!!!!!
Konto usunięte
17.08.2009 r. 23:37:20
A może jest tak, że to całe wzburzenie wywodzi się z tego, żę faceci nie są rewelacyjni? Osobiście nie czuję się rewelacyjnym...
Jaro
17.08.2009 r. 23:39:58
ludzie generalnie nie sa rewelacyjni plec nie gra roli po prostu sie ludzie naogladali seriali amerykanskich i oczekiwania zostaly rozdmuchane pod sam sufit ;P
Konto usunięte
18.08.2009 r. 07:20:05
Witam całkowicie sie zgodze He he Jaro z toba naoglada sie laska M JAK MIŁOSC ALBO MODE NA SUKCES a potem w głowie jej sie przewraca.
Konto usunięte
18.08.2009 r. 10:56:12
zawsze jak patrze na kobietę to oceniam ją pod kątem seksualnym i czy to nowo poznana czy długo znana to tak jest. Mam przyjaciółki które znam długo ale ilekroć z jakąś rozmawiam w jakiejś fajnej rozmowie we dwójkę to mam czasem kosmate myśli jak się powie coś dwuznacznego np
Zuzanna
18.08.2009 r. 11:46:03
i teraz Wszyscy Panowie w piorka Nam poobrastaja xD
SYLWIA
21.09.2009 r. 11:23:36
proponuje Ci zmiane plci...przyszyj sobie penisa i sama tez bedziesz wspaniala.
Mwroc
21.09.2009 r. 21:57:49
A już miałem się zmienić.... No dobra, zostanie po staremu jak wam się tak podoba
Konto usunięte
21.09.2009 r. 22:15:10
co ty laska dajesz nażarłaś sie czegoś
Iwona*
21.09.2009 r. 22:22:31
jeszcze w te brednie uwierzą
Samanti
22.09.2009 r. 00:02:10
A co Ty z kosmosu, czy wczoraj narodzona? Wszystkie pisza.........(rodzynek sie znalazł)
Samanti
22.09.2009 r. 00:15:42
Dziewczeta ogólnie też rewela ,,stworzenia,, szkoda tylko ze niektóre maja .......łajdaczki.
Zuzanna
22.09.2009 r. 19:28:16
UWAGA! Panowie prosze sie wypiac, teraz P. Monika z zachwytu poacluje kazdego z Was w dupe!
Konto usunięte
22.09.2009 r. 19:29:46
kto ten post wywlukł jeszcze na swiatlo dzienne?
23.09.2009 r. 00:44:12
Bardzo fajna opinia..., ale piszesz to z doświadczenia?
monika
23.09.2009 r. 00:49:00
Drodzy Panowie, Mężczyźni, Faceci! Jesteście wspaniałymi stworzeniami Bez Was świat byłby fatalny, a w zasadzie by nie istniał. Bo w końcu co to za życie bez facetów Jesteście rewelacyjnymi kompanami do rozmów, kłótni, leniuchowania, wspólnego podbijania świata. A najbardziej lubię w Was to, że zawsze myślicie o sexie Choćby się waliło i paliło, to Wam w głowie jedno Za tą Waszą męską prostotę i samcze instynkty trzeba Was po prostu kochać ) Jesteście boskimi istotami. Pozdrawiam wszystkich Mężczyzn )))))))
"....Choćby się waliło i paliło, ........"ja taki nie jestem!!!!!!!!!
fizjologia na to nie pozwala. Pozostaje jeszcze 22godz na inne aspekty zycia
...z małą poprawką (patrz pan poniżej) na pracę i spanie (22-8-8=6 lub często znacznie mniej). Trzeba zatem być niezłym by nawet w tak krótkim czasie nie zanudzić partnerki na śmierć, no bo co wtedy z sexem?
hmm no tak
a może o spinie elektronu porozmawiamy
on też coś kręci
Dziękuję Ci Kochanie .
chodzby sie waliło i paliło tak jasne a ja mam na imie krzys mam 12 lat szukam przyjaciół i mam zawijane wąsy .
Kurde kobieto nie szuflatkój ok >??? to ja równie dobże bym mógł powiedziec że kobiety sa głupimi bladynkami
Rozgorzała straszna rozmowa na temat tego, że myślicie ciągle o seksie
A w zasadzie, że to ja myślę, że to Wy myślicie ciągle o jednym
Ja chciałam tylko powiedzieć, że to, że seks Wam w głowie to kolejny powód, żeby Was kochać
hihihi a kobiety szerokim lukiem omijaja ten watek na forum
a przynajmniej nie zabieraja tu glosu...
Wystarczy ,że jedna KOBIETA zabrała głos za NAS wszystkie ,która powiedziala prawde
Ziemia kompromisu
))
a co do tego sexu to prawda..
qrde ludzie powaliło wam sie w głowach tylko o sexie gadacie dajcie już spokuj!!!!!!!!!!!!
A może jest tak, że to całe wzburzenie wywodzi się z tego, żę faceci nie są rewelacyjni?
Osobiście nie czuję się rewelacyjnym...
ludzie generalnie nie sa rewelacyjni plec nie gra roli po prostu sie ludzie naogladali seriali amerykanskich i oczekiwania zostaly rozdmuchane pod sam sufit ;P
Witam całkowicie sie zgodze He he Jaro z toba
naoglada sie laska M JAK MIŁOSC ALBO MODE NA SUKCES a potem w głowie jej sie przewraca.
zawsze jak patrze na kobietę to oceniam ją pod kątem seksualnym
i czy to nowo poznana czy długo znana to tak jest. Mam przyjaciółki które znam długo ale ilekroć z jakąś rozmawiam w jakiejś fajnej rozmowie we dwójkę to mam czasem kosmate myśli jak się powie coś dwuznacznego np
i teraz Wszyscy Panowie w piorka Nam poobrastaja xD
proponuje Ci zmiane plci...przyszyj sobie penisa i sama tez bedziesz wspaniala.
A już miałem się zmienić.... No dobra, zostanie po staremu jak wam się tak podoba
co ty laska dajesz nażarłaś sie czegoś
jeszcze w te brednie uwierzą
A co Ty z kosmosu, czy wczoraj narodzona? Wszystkie pisza.........(rodzynek sie znalazł)
Dziewczeta ogólnie też rewela ,,stworzenia,, szkoda tylko ze niektóre maja .......łajdaczki.
UWAGA! Panowie prosze sie wypiac, teraz P. Monika z zachwytu poacluje kazdego z Was w dupe!
kto ten post wywlukł jeszcze na swiatlo dzienne?
Bardzo fajna opinia..., ale piszesz to z doświadczenia?
Drodzy Panowie, Mężczyźni, Faceci! Jesteście wspaniałymi stworzeniami
Bez Was świat byłby fatalny, a w zasadzie by nie istniał. Bo w końcu co to za życie bez facetów
Jesteście rewelacyjnymi kompanami do rozmów, kłótni, leniuchowania, wspólnego podbijania świata. A najbardziej lubię w Was to, że zawsze myślicie o sexie
Choćby się waliło i paliło, to Wam w głowie jedno
Za tą Waszą męską prostotę i samcze instynkty trzeba Was po prostu kochać
) Jesteście boskimi istotami. Pozdrawiam wszystkich Mężczyzn
)))))))
vanitas vanitatum et omnia vanitas