Witam
1-Dlaczego ludzie oceniaja drugiego człowieka po wygla\adzie???
2-Dlaczego ktos jak wchodzi na profil danej osoby nie przeczyta poco ta osoba założyła profil na mk i jaki jest jej opis...
3-Co sadzicie o wiadomosciach z lewych konty podajacych sie za Bóg wie co i proszacych o odpowiedz na e-ma.
Pozdrawiam i życze miłego dnia
Unkownboy
12.02.2010 r. 08:37:24
Ad.1. Ponieważ wygląd nie jest najważniejszy
Ad.2. Bo nie ważne co i po co, ważne że można sobie popatrzeć i pomarzyć jak to fanie mogłoby być...
Ad3. Spam - nie reagować
Również pozdrawiam, życząc miłego dnia
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:46:02
to nie jestem portal fotka.pl zeby oceniac człowieka po zdjeciu, tu sa sami wartosciowi ludzie przeciez !!!!!!
Unkownboy
12.02.2010 r. 08:49:26
Dzień Dobry Jak się spało? Ja zaraz zmykam do pracy, a właściwie na zakupy "służbowe"
Zgadzam się z Tobą Deja, jednak pod warunkiem, że przyjmiemy iż od każdej reguły są wyjątki
Ale nie da się ukryć, że zdjęcia służą czemuś, zwłaszcza gdy ktoś szuka czegoś (ktosia)...
Miłego dnia wszystkim Pozdrawiam...
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:52:40
witaj unkow , kazdy ma jakis powid zeby nie wstawiac fotki, ja widzisz wstawiłam i posypały sie mi okropne propzycje
Unkownboy
12.02.2010 r. 08:54:57
Bo w końcu (zdaniem co niektórych) po to fotki są... A ja nie wstawiłem zdjęć i też głupoty mi na skrzynkę wpływają... Hmmm
Miłego... Lecę już, bo nie chcę za bardzo się spóźnić
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:55:26
Ad.1 bo tak najłatwiej
Ad.2 każdy mierzy swoją miarą i subiektywnie myśli, że reszta się dostosuje do zapatrywań i oczekiwań
Ad.3 z takim "kwiatkiem" chyba się jeszcze nie spotkałam, ae często dostaję telefony...nie mam pojęcia po co??
Miłego dnia
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:55:46
Witajcie
deja fotka hahah
też mam tam profil z tym samym nickiem
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:57:22
witaj redevil666 tez tam miałam konto na fotce i to długo.....szkoda gadac miałam tam fotki takie ze hoho ale głowka pracuje i usunełam sie z tamtad bo mi zyc nie dawali
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:58:04
nie Anioł ;D telefony zanies ddo komisu
Konto usunięte
12.02.2010 r. 08:59:29
deja ja tam mam sspox ktos poddskoczy to admin jacus lub bujajaca w obłokach załatwwia im wylot z fotki ;D
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:00:29
ode mnie koles ostatnio chciał kupic majtki ktore mam na sobie ale nie dowiedziałam sie po co mu je były potrebne .......ciekawe ile by zaproponował
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:03:08
deja pewniee sexi wygladałas w nicch i on też chciał może prubowac jak to jest
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:04:52
fakt moje zdjecie było w samej bieliznie..i pozniej zczaiłam ze nie mozna dac wszystkiego..ze trzeba pobudzic tylko wyobraznie
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:20:16
he he he to wzuc tutaj na główn soje zdjecie zobaczysz ile bedziesz miała erotomanów na głowie
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:22:29
juz tego nie zrobie ...mam nauczke
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:27:41
ale by sie tu działo
a ilu ciekawych chłopaków byss poznała ;D
Konto usunięte
12.02.2010 r. 09:29:31
zaraz wstawie , zreszta juz poznałam takich na ktorych i zalezy...reszta nie istotna
Witam
1-Dlaczego ludzie oceniaja drugiego człowieka po wygla\adzie???
2-Dlaczego ktos jak wchodzi na profil danej osoby nie przeczyta poco ta osoba założyła profil na mk i jaki jest jej opis...
3-Co sadzicie o wiadomosciach z lewych konty podajacych sie za Bóg wie co i proszacych o odpowiedz na e-ma.
Pozdrawiam i życze miłego dnia
Ad.1. Ponieważ wygląd nie jest najważniejszy
Ad.2. Bo nie ważne co i po co, ważne że można sobie popatrzeć i pomarzyć jak to fanie mogłoby być...
Ad3. Spam - nie reagować
Również pozdrawiam, życząc miłego dnia
to nie jestem portal fotka.pl zeby oceniac człowieka po zdjeciu, tu sa sami wartosciowi ludzie przeciez !!!!!!
Dzień Dobry Jak się spało? Ja zaraz zmykam do pracy, a właściwie na zakupy "służbowe"
Zgadzam się z Tobą Deja, jednak pod warunkiem, że przyjmiemy iż od każdej reguły są wyjątki
Ale nie da się ukryć, że zdjęcia służą czemuś, zwłaszcza gdy ktoś szuka czegoś (ktosia)...
Miłego dnia wszystkim Pozdrawiam...
witaj unkow , kazdy ma jakis powid zeby nie wstawiac fotki, ja widzisz wstawiłam i posypały sie mi okropne propzycje
Bo w końcu (zdaniem co niektórych) po to fotki są... A ja nie wstawiłem zdjęć i też głupoty mi na skrzynkę wpływają... Hmmm
Miłego... Lecę już, bo nie chcę za bardzo się spóźnić
Ad.1 bo tak najłatwiej
Ad.2 każdy mierzy swoją miarą i subiektywnie myśli, że reszta się dostosuje do zapatrywań i oczekiwań
Ad.3 z takim "kwiatkiem" chyba się jeszcze nie spotkałam, ae często dostaję telefony...nie mam pojęcia po co??
Miłego dnia
Witajcie
deja fotka hahah
też mam tam profil z tym samym nickiem
witaj redevil666 tez tam miałam konto na fotce i to długo.....szkoda gadac miałam tam fotki takie ze hoho ale głowka pracuje i usunełam sie z tamtad bo mi zyc nie dawali
nie Anioł ;D telefony zanies ddo komisu
deja ja tam mam sspox ktos poddskoczy to admin jacus lub bujajaca w obłokach załatwwia im wylot z fotki ;D
ode mnie koles ostatnio chciał kupic majtki ktore mam na sobie ale nie dowiedziałam sie po co mu je były potrebne .......ciekawe ile by zaproponował
deja pewniee sexi wygladałas w nicch i on też chciał może prubowac jak to jest
fakt moje zdjecie było w samej bieliznie..i pozniej zczaiłam ze nie mozna dac wszystkiego..ze trzeba pobudzic tylko wyobraznie
he he he to wzuc tutaj na główn soje zdjecie zobaczysz ile bedziesz miała erotomanów na głowie
juz tego nie zrobie ...mam nauczke
ale by sie tu działo
a ilu ciekawych chłopaków byss poznała ;D
zaraz wstawie , zreszta juz poznałam takich na ktorych i zalezy...reszta nie istotna