nie ma powaznych ludzi sa tylko tacy ktorzy sprawiaja wrazenie powaznych
monika
16.08.2009 r. 15:04:55
W końcu Jeszcze jednego posta wrzucisz na forum, to napiszę do administratora mk, żeby Cię zabanowali!! Idź się wyżal mamusi, napisz zażalenie do kogoś, zrób coś ze sobą, zastanów się nad sobą i wróć tu jako kobieta a nie marząca się dziewczynka, która szuka księcia z bajki albo liczy na to, że Brad Pitt rzuci dla Ciebie Angeline Joli i przyjedzie zabrać Cię do swojego królestwa na jakimś białym rumaku. Nie dla psa kiełbasa, nie dla świni miód. Jest tu mnóstwo poważnych ludzi, a że sama jesteś dzieciakiem i to jeszcze w wersji ofiary losu, to licz tylko na to, że spotkasz równych sobie, a nie poważnych ludzi.
A.
16.08.2009 r. 17:36:39
skończą się twoje głupawe tematy
Konto usunięte
16.08.2009 r. 17:44:44
Nie bede Ci wrzucac jak kolezakni nizej, ale uwierz mi ze sa tutaj powazni ludzie i zastanow sie moze najpierw nad sama soba. Wiem, ze niektorym jest ciezko znalezc stalego przyjaciela ale to nie dlatego ze takich nie ma, tylko dlatego ze do znalezienia potrzeba czasu. A takim ,,tematem" na forum to raczej nie zwrocisz na siebie uwagi a tylko zrazisz innych do swojej osoby. Powodzenia zycze!
...
16.08.2009 r. 17:47:15
trzeba pamiętać, że internet zbiera ludzi z różnych rejonów kraju, a nikt nie szuka na drugim krańcu kraju... gdy dorzucimy kryteria wiekowe, zakres oczekiwań, to trzeba mieć trochę szczęścia Stąd co jakiś czas wraca ten temat na forum. Kochani cierpliwości i odrobina własnego zaangażowania... i powodzenia
nie ma powaznych ludzi sa tylko tacy ktorzy sprawiaja wrazenie powaznych
W końcu
Jeszcze jednego posta wrzucisz na forum, to napiszę do administratora mk, żeby Cię zabanowali!! Idź się wyżal mamusi, napisz zażalenie do kogoś, zrób coś ze sobą, zastanów się nad sobą i wróć tu jako kobieta a nie marząca się dziewczynka, która szuka księcia z bajki albo liczy na to, że Brad Pitt rzuci dla Ciebie Angeline Joli i przyjedzie zabrać Cię do swojego królestwa na jakimś białym rumaku. Nie dla psa kiełbasa, nie dla świni miód. Jest tu mnóstwo poważnych ludzi, a że sama jesteś dzieciakiem i to jeszcze w wersji ofiary losu, to licz tylko na to, że spotkasz równych sobie, a nie poważnych ludzi.
Nie bede Ci wrzucac jak kolezakni nizej, ale uwierz mi ze sa tutaj powazni ludzie i zastanow sie moze najpierw nad sama soba. Wiem, ze niektorym jest ciezko znalezc stalego przyjaciela ale to nie dlatego ze takich nie ma, tylko dlatego ze do znalezienia potrzeba czasu. A takim ,,tematem" na forum to raczej nie zwrocisz na siebie uwagi a tylko zrazisz innych do swojej osoby. Powodzenia zycze!
trzeba pamiętać, że internet zbiera ludzi z różnych rejonów kraju, a nikt nie szuka na drugim krańcu kraju... gdy dorzucimy kryteria wiekowe, zakres oczekiwań, to trzeba mieć trochę szczęścia
Stąd co jakiś czas wraca ten temat na forum. Kochani cierpliwości i odrobina własnego zaangażowania... i powodzenia
tr.......e.
przestaje szukac bo nie ma tu nikogo powaznego
choć niekoniecznie to, czego szukacie
)