Oglądałem, mam na półce wśród innych ciekawostek...
Nie uznaję go za arcydzieło, jednak coś w sobie ma, można by się doszukać kilku ciekawych metafor, przestróg, morałów...
Unkownboy
11.02.2010 r. 19:40:23
Ale książkę podobno dużo ciekawiej się pochłania... Ja niestety nie mam za bardzo czasu żeby się zaczytywaniu oddawać... Tak wiem, każda wymówka dobra
TamtaInna
15.02.2010 r. 14:30:27
Oglądałam (nie znając tytułu), smakowity kąsek, lecz nie ma co się rozwodzić zbytnio
Konto usunięte
15.02.2010 r. 14:49:51
Jak dla mnie mistrzowsko przekazane wizualnie zapachy
Konto usunięte
15.02.2010 r. 15:05:06
Oglądałem lecz nie wywarł na mnie większego wrażenia.
Venea90
30.03.2010 r. 13:43:08
Czytałam książkę i oglądałam film. Obie wersje przypadły mi do gustu. Chociaż jak to zwykle bywa książki są bardziej \"magiczne\".
Konto usunięte
02.04.2010 r. 17:28:57
Film zrobil na mnie duze wrazenie-jestem bardzo wrazliwa na zapachy ale w zyciu nie przypuszczalam ze zmysl wechu moze byc(choc tylko w filmie),tak perfekcyjny.Niesamowity film.
Konto usunięte
09.05.2010 r. 16:43:52
ksiązka, ksiązka... jest bardziej natchniona i pachnie...
KTO OGLADAŁ FILM PACHNIDŁO? CO O NIM SĄDZICIE?
Oglądałem, mam na półce wśród innych ciekawostek...
Nie uznaję go za arcydzieło, jednak coś w sobie ma, można by się doszukać kilku ciekawych metafor, przestróg, morałów...
Ale książkę podobno dużo ciekawiej się pochłania... Ja niestety nie mam za bardzo czasu żeby się zaczytywaniu oddawać... Tak wiem, każda wymówka dobra
Oglądałam (nie znając tytułu), smakowity kąsek, lecz nie ma co się rozwodzić zbytnio
Jak dla mnie mistrzowsko przekazane wizualnie zapachy
Oglądałem lecz nie wywarł na mnie większego wrażenia.
Czytałam książkę i oglądałam film. Obie wersje przypadły mi do gustu. Chociaż jak to zwykle bywa książki są bardziej \"magiczne\".
Film zrobil na mnie duze wrazenie-jestem bardzo wrazliwa na zapachy ale w zyciu nie przypuszczalam ze zmysl wechu moze byc(choc tylko w filmie),tak perfekcyjny.Niesamowity film.
ksiązka, ksiązka... jest bardziej natchniona i pachnie...
film nie oddaje tego wszystkiego
Film jak film, szału ni ma.