Hmm no pewnie nie choc bardzo czesto sie to zdarza...
Konto usunięte
12.08.2009 r. 19:37:39
ztego co paamientam to nigdy na taakie expresowej randce nie byłem (równie dobże mógł bym powiedziec prosto w twaz po 5 sekundach ej mała wyskakuj idziemy sie pobzykac )
dlamnie takie zachowanie np dziewczyny jest karygodne i raczej bym odszedł z takiej randki gdyby chciała uprawiac sex na 1 rantce. tyle od mojej osoby...
A.
12.08.2009 r. 20:17:31
Po randce.
Konto usunięte
12.08.2009 r. 20:21:45
Czemu nie czasami liczą się chwile
Tomasz
13.08.2009 r. 10:21:45
Iza: dlaczego psuje reputacje i w kogo oczach? czy to dotyczy kobiety jak i mezczyzny?
Miroslaw: moze to cos mowi skoro nigdy na takiej randce nie byles?
moje zdanie jest takie ze oczywiscie ze mozna! i wcale nie musi sie na tym skonczyc. faceci ktorze chca sie przyspac z kobieta i tylko im na tym zalezy i tak to zrobia bez znaczenia czy bedzie to 1 czy 3 randka,chyba ze nie bedzie im sie chcialo czekac tyle ja jednak mialem fajne zwiazki choc na pierwszej randce juz bylismy w lozku. No marriage before sex!
Konto usunięte
13.08.2009 r. 10:34:57
nigdy na pierwszej randce
Konto usunięte
13.08.2009 r. 11:08:45
to zalezy tylko od nas samych jesli oboje tego chcemy jak najbardziej-najgorzej cos planowac najlepszy jest spontan sam tego doswiadczyłem polecam
Hmm no pewnie nie choc bardzo czesto sie to zdarza...
ztego co paamientam to nigdy na taakie expresowej randce nie byłem (równie dobże mógł bym powiedziec prosto w twaz po 5 sekundach ej mała wyskakuj idziemy sie pobzykac )
dlamnie takie zachowanie np dziewczyny jest karygodne i raczej bym odszedł z takiej randki gdyby chciała uprawiac sex na 1 rantce. tyle od mojej osoby...
Po randce.
Czemu nie czasami liczą się chwile
Iza: dlaczego psuje reputacje i w kogo oczach? czy to dotyczy kobiety jak i mezczyzny?
ja jednak mialem fajne zwiazki choc na pierwszej randce juz bylismy w lozku. No marriage before sex!
Miroslaw: moze to cos mowi skoro nigdy na takiej randce nie byles?
moje zdanie jest takie ze oczywiscie ze mozna! i wcale nie musi sie na tym skonczyc. faceci ktorze chca sie przyspac z kobieta i tylko im na tym zalezy i tak to zrobia bez znaczenia czy bedzie to 1 czy 3 randka,chyba ze nie bedzie im sie chcialo czekac tyle
nigdy na pierwszej randce
to zalezy tylko od nas samych jesli oboje tego chcemy jak najbardziej-najgorzej cos planowac najlepszy jest spontan sam tego doswiadczyłem polecam
....randce do lozka?