cholewa jasna włacz w koncu tego czata !!!!!!!!!!!!!!
i nie rób se jaj .......jesli chcecie by ten serwis upadł...no to zmierzacie w dobrym kierunku
Konto usunięte
10.02.2010 r. 18:28:54
no własne nie wiesz o co chodzi
ci którzy tu sa dłuzej podziela napewno moje zdanie .
Konto usunięte
10.02.2010 r. 18:44:32
Rahim, ja tu jestem od Lipca, a na forum piszę od końca października.
Kiedyś było tutaj znacznie inaczej, były kłótnie i nawet ostre czasem jednak w tym wszystkim była kultura, ludzie się nie obrażali a gdy zablokowali czat to jakoś się wszystko zaczęło pierzyć...
Konto usunięte
10.02.2010 r. 18:47:38
Sporo osób przestało tutaj zaglądać a niektóre całkowicie odeszły... Kiedyś byś wszedł na forum i spotykałeś sporo stałych użytkowników z którymi zawsze było o czym pogadać a teraz to przeważnie się trafiają osoby których nie znasz wcale...
Konto usunięte
11.02.2010 r. 15:19:48
Sylwia,sądzisz,iż to coś zmieni?
kasiawr44
16.02.2010 r. 15:13:05
wlasnie wlaczcie nam wkoncu tego czata
Konto usunięte
16.02.2010 r. 15:21:51
karol mi napisał ze jeszcze pare dni i czat bedzie, no ja juz mu teraz wieze małe komlikacje poprostu
cholewa jasna włacz w koncu tego czata !!!!!!!!!!!!!!
i nie rób se jaj .......jesli chcecie by ten serwis upadł...no to zmierzacie w dobrym kierunku
no własne nie wiesz o co chodzi
ci którzy tu sa dłuzej podziela napewno moje zdanie .
Rahim, ja tu jestem od Lipca, a na forum piszę od końca października.
Kiedyś było tutaj znacznie inaczej, były kłótnie i nawet ostre czasem jednak w tym wszystkim była kultura, ludzie się nie obrażali a gdy zablokowali czat to jakoś się wszystko zaczęło pierzyć...
Sporo osób przestało tutaj zaglądać a niektóre całkowicie odeszły... Kiedyś byś wszedł na forum i spotykałeś sporo stałych użytkowników z którymi zawsze było o czym pogadać a teraz to przeważnie się trafiają osoby których nie znasz wcale...
Sylwia,sądzisz,iż to coś zmieni?
wlasnie wlaczcie nam wkoncu tego czata
karol mi napisał ze jeszcze pare dni i czat bedzie, no ja juz mu teraz wieze małe komlikacje poprostu
i super