forum

Rozrywka i uczucia

Witam Jeste Tutaj nowy ale nie zamieżam siedziec z założonymi rękoma :) kogo szukam przeczytaj a sie dowiesz :)

1. Jaro 11.08.2009 r. 17:49:20

tutaj takich nie ma tutaj sa te ktore lubia ponarzekac jacy mezczyzni sa pusci i opentani seksem no i niezapominajmy o skarbonkach    

2. Konto usunięte 11.08.2009 r. 18:00:05

boże to co to fotka. pl ??? niemożliwe może znaajdzie sie choc jedna jakas fajna z olkusza kraakowa do stałego związku

3. Konto usunięte 11.08.2009 r. 18:00:05

Witam   uśmiechnięty  
    Chciałym poznać miłą, elegancką, sympatyczną dziewczynę mającą swoje pasje zainteresowania, cel w życiu i poczucie humoru.
    Zależy mi przede wszystkim na przyjaźni czy potem związku o podłożu emocjonalnym Dzielenie razem życia, wspólne spędzanie czasu, zakupy, wyprawy w góry, na rower, kino, kolacje, długie spacery które uwielbiam.
    Lubie słuchać i rozmawiać bo to chyba najważniejsze. Chętnie wysłucham jak będziesz miała kłopot i pomoge i będe się z Tobą razem cieszył.
    Będziesz mogła zawsze na mnie bezinteresownie liczyć i zadzwonić o 4 rano jak zajdzie taka potrzeba. Moge z Tobą iść na zakupy, pomóc w wyborze sukienki, spódnicy butów i innych rzeczy. Czasem gotuje, także licze, że docenisz męską kuchnie   uśmiechnięty   Lubie przyrodę, literature, muzyke, interesuje się też sztuką, medycyną, podróżami. Nie jestem facetem, który przesiaduje z kolegami.

Pare słów KOGO NIE SZUKAM:
    - plastikowych laleczek, które nie mają nic do powiedzenia oprócz wyliczenia promocji w pobliskich solariach i opowiedania o serialach z Romantici.
    - przygód, seksu, jednorazowych spotkań.
    - kobiet bez własnych, zainteresowań i własnych poglądów
    - kogoś kto nie zna słowa "kobiecość" i chodzi cały czas na sportowo.
    (co nie znaczy, że mam cos przeciwko spodniom itp)

Chcę się cieszyć życiem   uśmiechnięty   Jeśli jest Ci czasami smutno, nie masz z kim potańczyć, czy pogadać i robić mnóstwa innych ciekawych rzeczy proszę NAPISZ   uśmiechnięty  

Mam 24 lata   uśmiechnięty   Ale czy wiek gra rolę?
    Jak jesteś młodsza lub starsza parę lat to też pisz śmiało dla mnie liczy się człowiek a nie jego cyferki w dowodzie osobist jest za krótkie żeby je marnować i przegapić wartościowe znajomości
    Ateraz tak bliżej 176wz bladyn miły szczupły bez nałogów   uśmiechnięty   jedyny nałóg moze to elektronika lubie majsterkowac   uśmiechnięty