no tak można o wszystkim ,a i tak na seksie sie skonczy jak znam zycie
Konto usunięte
11.08.2009 r. 19:59:20
ta wiekszosc facetow zaczyna rozmowe na byle jaki temat a i tak po czasie konczy na sexie..wiec co to za roznica o czym..Heh ..A mozna o wszystkim..
Konto usunięte
11.08.2009 r. 20:54:40
Nawiązując kontakt z drugą osobą można pisać o tym co może prócz seksu zbliżyć dwojga ludzi do siebie,wymieniać swoje zainteresowania i potrafić zrozumieć drugą osobę.
Jaro
11.08.2009 r. 21:38:07
pierwsza wartosciowa wypowiedz w temacie gratułacje doroto
Konto usunięte
13.08.2009 r. 17:40:41
a nie musi byc zawsze o sexie ja lubie rozmawiac o wszystkim ale ostatnio wiecej o plazy wodzie telefonach noi o tatuażach
Jaro
13.08.2009 r. 23:39:57
nie obraz sie ale ja uwazam tatuaz za cos zbednego ja zdaje sobie sprawe ze ktos inaczej myslec moze ale mi sie to zle kojarzy (auschwitz birkenau) moze za stary dziad jestem ale znaczenie ciala jest niezrozumiale mozesz mi powiedziec co dla ciebie to znaczy bo dla mnie sztuka jest czyms mniej doslownym niz wbicie tuszu pod skore?
Jaro
14.08.2009 r. 11:32:31
o wszystkim czyli o niczym Paula ?
Konto usunięte
15.08.2009 r. 23:53:28
Po pierwsze o sexsie sie nie rozmawia-sex sie uprawia,po drugie nie wazne o czym sie rozmawia ale wazne z kim..kiedy rozmowca jest interesujacy,potrafi ciekawie mowic na dany temat,jesli przy rozmowie z dana osoba czlowiek moze poprostu wypoczac,poczuc sie na luzie,bez zbednego spinania sie i udawania wtedy temat jest niewazny..To ze czasem rozmowy kobiety z mezczyzna schodza na temat sexsu-to naturalne i nie jest zle..sex to najblizsze co moze polaczyc kobiete i mezczyzne na tym swiecie..
Iwona*
18.08.2009 r. 18:15:17
o cieknącej misce olejowej, ekstraklasie..... nawet o przypalonej wodzie na herbatę... trzeba tylko chcieć ))
Konto usunięte
18.08.2009 r. 18:32:44
dla chcacego nic trudnego jesli sie chce temat zawsze sie znajdzie xD
no tak można o wszystkim ,a i tak na seksie sie skonczy jak znam zycie
ta wiekszosc facetow zaczyna rozmowe na byle jaki temat a i tak po czasie konczy na sexie..wiec co to za roznica o czym..Heh
..A mozna o wszystkim..
Nawiązując kontakt z drugą osobą można pisać o tym co może prócz seksu zbliżyć dwojga ludzi do siebie,wymieniać swoje zainteresowania i potrafić zrozumieć drugą osobę.
pierwsza wartosciowa wypowiedz w temacie gratułacje doroto
a nie musi byc zawsze o sexie ja lubie rozmawiac o wszystkim ale ostatnio wiecej o plazy wodzie
telefonach noi o tatuażach
nie obraz sie ale ja uwazam tatuaz za cos zbednego ja zdaje sobie sprawe ze ktos inaczej myslec moze ale mi sie to zle kojarzy (auschwitz birkenau) moze za stary dziad jestem ale znaczenie ciala jest niezrozumiale mozesz mi powiedziec co dla ciebie to znaczy bo dla mnie sztuka jest czyms mniej doslownym niz wbicie tuszu pod skore?
o wszystkim czyli o niczym Paula ?
Po pierwsze o sexsie sie nie rozmawia-sex sie uprawia,po drugie nie wazne o czym sie rozmawia ale wazne z kim..kiedy rozmowca jest interesujacy,potrafi ciekawie mowic na dany temat,jesli przy rozmowie z dana osoba czlowiek moze poprostu wypoczac,poczuc sie na luzie,bez zbednego spinania sie i udawania wtedy temat jest niewazny..To ze czasem rozmowy kobiety z mezczyzna schodza na temat sexsu-to naturalne i nie jest zle..sex to najblizsze co moze polaczyc kobiete i mezczyzne na tym swiecie..
o cieknącej misce olejowej, ekstraklasie..... nawet o przypalonej wodzie na herbatę... trzeba tylko chcieć
))
dla chcacego nic trudnego jesli sie chce temat zawsze sie znajdzie xD
Prosze niech panie zabiora glos w tej materii...
o wpływie Atlantyku na zycie seksualne pingwinow