Zadajesz pytanie i na nie odpowiadasz....
Wiec chyba jest dobrze.
Obawiam się jednak, że ile byś się nie bawił bedzie ci mało....
i za młodu, w kwiecie wieku i na starość.... a dlaczego?
Kwestia apetytu... rozbudzasz go.
Sztuką jest nie chcieć, nie pragnąć i cieszyć się tym co nas zaskakuje.
No ale w normalnym życiu pewnie się tak nie da
10.08.2009 r. 14:41:04
żeby dobrze żyć,a raczej przeżyć życie jest jeden jedyny sposób ,trzeba żyć zgodnie z dekalogiem,na pewno nie będziesz żałowac, wszystkie te tkzw.uciechy maja swój koniec i niejednokrotnie epilog-zazwyczaj nie bardzo wesoły,ale czasami jest już wtedy za póżno,by je naprawiac,za dużo negatywnych skutków może się nagromadzić i często gęsto tak bywa,że stajesz z pytanie co dalej? tak więc prosta odpowiedż -tylko DEKAKOG - to jest uniwersalne rozwiązanie /chociaż w/g wielu nie modne wręcz głupie/- nie daj się zwieść!-powodzenia
Zuzanna
10.08.2009 r. 19:33:16
zyj tak, jak potrafisz!
Konto usunięte
10.08.2009 r. 20:27:46
tak od dłuższego czasu sie bawie łapie każdą okazje by dobrze sie bawic chce wykorzystać swoje zycie w pełni by na starość nie wypominac sobie że cos mogłem a tego nie zrobiłem...
Justyś
10.08.2009 r. 20:27:46
się kazdym dniem baw szalej i niczego nie żałuj jeszcze nie masz rodziny więc kase masz dla siebie więc baw się do białego rana
Zadajesz pytanie i na nie odpowiadasz....
Wiec chyba jest dobrze.
Obawiam się jednak, że ile byś się nie bawił bedzie ci mało....
i za młodu, w kwiecie wieku i na starość.... a dlaczego?
Kwestia apetytu... rozbudzasz go.
Sztuką jest nie chcieć, nie pragnąć i cieszyć się tym co nas zaskakuje.
No ale w normalnym życiu pewnie się tak nie da
żeby dobrze żyć,a raczej przeżyć życie jest jeden jedyny sposób ,trzeba żyć zgodnie z dekalogiem,na pewno nie będziesz żałowac, wszystkie te tkzw.uciechy maja swój koniec i niejednokrotnie epilog-zazwyczaj nie bardzo wesoły,ale czasami jest już wtedy za póżno,by je naprawiac,za dużo negatywnych skutków może się nagromadzić i często gęsto tak bywa,że stajesz z pytanie co dalej? tak więc prosta odpowiedż -tylko DEKAKOG - to jest uniwersalne rozwiązanie /chociaż w/g wielu nie modne wręcz głupie/- nie daj się zwieść!-powodzenia
zyj tak, jak potrafisz!
tak od dłuższego czasu sie bawie łapie każdą okazje by dobrze sie bawic chce wykorzystać swoje zycie w pełni by na starość nie wypominac sobie że cos mogłem a tego nie zrobiłem...
się kazdym dniem
baw
szalej i niczego nie żałuj
jeszcze nie masz rodziny więc kase masz dla siebie więc baw się do białego rana