zrobilbym sobie grilla podpalajac pewien budynek przy ul.wiejskiej w warszawie...
Konto usunięte
08.08.2009 r. 17:00:36
Sam nic bym nie zmieniał, podoba mi się to jak żyje, w jeden dzień nie da się 'odrobić' całego życia, można jedynie zacząć zmiany.
Konto usunięte
08.08.2009 r. 18:32:28
pocalowalabym kogos w usta by poczuc smak zycia odwrocila sie i przylozyla lufe do skroni P ..
Konto usunięte
08.08.2009 r. 19:00:05
hmmmmm ciekawe pyt. ale ja to bym nic nie dodal do swojego zycia poniewarz wszystko uklada sie po mojej mysli nawet z dnia na dzien jest coraz lepiej/zabic sie hmmmm glupota-nikt mojej smierci nie jest wart/czy przespac sie z kims-nie bo nie szukam przygod a to by byla w jakims stopniu przygoda--nie szukam kobiety na jeden dzien tylko na dluzsy czas----------czyli umrzec nic nie robiac ))))))
Trudne pytanie... Sam niewiem co bym zrobił
zrobilbym sobie grilla podpalajac pewien budynek przy ul.wiejskiej w warszawie...
Sam nic bym nie zmieniał, podoba mi się to jak żyje, w jeden dzień nie da się 'odrobić' całego życia, można jedynie zacząć zmiany.
pocalowalabym kogos w usta by poczuc smak zycia
odwrocila sie i przylozyla lufe do skroni
P ..
hmmmmm ciekawe pyt. ale ja to bym nic nie dodal do swojego zycia poniewarz wszystko uklada sie po mojej mysli nawet z dnia na dzien jest coraz lepiej/zabic sie hmmmm glupota-nikt mojej smierci nie jest wart/czy przespac sie z kims-nie bo nie szukam przygod a to by byla w jakims stopniu przygoda--nie szukam kobiety na jeden dzien tylko na dluzsy czas----------czyli umrzec nic nie robiac
))))))
gdyby mialo nie byc jutra?
za duzo sie pezeta nasluchalas
żyli dniem dzisiejszym