Aeroby , czyli ćiwczenia Cardio, rano wstajesz na czczo przed posilkiem i rower godzina czasu przy pulsie 120 . lub bieganie to da ci rewelacyjne efekty , zapomnij o slodyczach, fatfudach , i zmiejsz ilosc zpozywanych węglowodanów , musisz mieć diete.
Iwona*
02.08.2009 r. 16:21:28
masz fajnego pieska..więcej spacerów, piesek będzie zadowolony i Tobie wyjdzie na dobre ) Słodycze pod klucz, zalecam słodycz tylko naturalną. Dla pocieszenia, nie wszyscy panowie lubią "wieszaki". Pozdrawiam.
Konto usunięte
02.08.2009 r. 16:50:43
jesden kocha huda jak kij drugi puszta .. tak juz swiat zbudowali
Konto usunięte
02.08.2009 r. 17:00:35
Krde co mam zrobic takiego mam lenia no i nabralam troche w pasie!!!!!!???????
SSSS
02.08.2009 r. 17:00:35
A podobo sex jest tez dobry na spalenie zbednych kilogramków.Rano przed sniadankiem po obiadku i po kolacji i juz pare kg mniej
Aeroby , czyli ćiwczenia Cardio, rano wstajesz na czczo przed posilkiem i rower godzina czasu przy pulsie 120 . lub bieganie to da ci rewelacyjne efekty , zapomnij o slodyczach, fatfudach , i zmiejsz ilosc zpozywanych węglowodanów , musisz mieć diete.
masz fajnego pieska..więcej spacerów, piesek będzie zadowolony i Tobie wyjdzie na dobre
) Słodycze pod klucz, zalecam słodycz tylko naturalną. Dla pocieszenia, nie wszyscy panowie lubią "wieszaki". Pozdrawiam.
jesden kocha huda jak kij drugi puszta .. tak juz swiat zbudowali
Krde co mam zrobic takiego mam lenia no i nabralam troche w pasie!!!!!!???????
A podobo sex jest tez dobry na spalenie zbednych kilogramków.Rano przed sniadankiem po obiadku i po kolacji i juz pare kg mniej