Jestem tu już prawie od roku , ciekawy jestem co sądzicie o mnie .
Konto usunięte
04.02.2010 r. 23:22:17
Super gosciu ten Prorok
Ja tam uwazam,ze nigdy nie mielismy spiec ,a z tego co spotykam na forum jest dobrze
Konto usunięte
04.02.2010 r. 23:59:06
Spoko goscio z ciebie..
Konto usunięte
05.02.2010 r. 00:26:27
Prorok, postać charakterystyczna występująca w wielu portalach, uważana za narzędzie bóstwa powołane do wykonywania pewnych ważnych zadań w jego imieniu. Szczególna wrażliwość i intensywność życia emocjonalnego umożliwia prorokowi przyjęcie objawień boskich.
Prorok odkrywa ludziom przyszłość, wyjaśnia teraźniejszość i przeszłość. Odgrywa rolę "sumienia" grupy społecznej na Mkontakt.
Nelly
05.02.2010 r. 00:45:41
Ja jestem tu już prawie 10 lat ,mamy swoja grupe przyjaciol ,kontaktujemy sie jak najbardziej osobiscie i bardzo sie przyjaznimy.....ale sentymet jest wielki i czytam forum bardzo czesto ...Prorok ,dobrze ,ze jestes )
Konto usunięte
05.02.2010 r. 02:11:12
Neli to ty przez 10 lat tu szukasz..kurde nie strasz
Nelly
05.02.2010 r. 07:50:38
nie Gepard ,nikogo nie szukam mialam szczescie trafic na super przyjaciol Wszystkim takich zycze
Konto usunięte
05.02.2010 r. 08:10:23
Nelly a jeśli ktoś nie szuka przyjaciół, tylko czegoś więcej. Co prawda od przyjaźni się zaczyna, a później zaczynamy się uzależniać od siebie Znasz może jakieś przypadki z tego portalu
Nelly
05.02.2010 r. 10:21:08
Kryscjan ,w moim gronie tylko sie przyjaznimy ,ale czytalam nie raz na forum ,ze jakies dwie poloweczki sie odnlazly Powodzenia (znikam na 2 tygodnie,zalazlam za skore TPSA i odcinaja mi net )Pozdrowiam Proroka i sorki ze my tu nie na temat wypisujemy Pa
Konto usunięte
05.02.2010 r. 10:58:50
Ekscentryk, dziwak, babiarz ale z poczuciem humoru i dystansem
Jestem tu już prawie od roku , ciekawy jestem co sądzicie o mnie .
Super gosciu ten Prorok
Ja tam uwazam,ze nigdy nie mielismy spiec ,a z tego co spotykam na forum jest dobrze
Spoko goscio z ciebie..
Prorok, postać charakterystyczna występująca w wielu portalach, uważana za narzędzie bóstwa powołane do wykonywania pewnych ważnych zadań w jego imieniu. Szczególna wrażliwość i intensywność życia emocjonalnego umożliwia prorokowi przyjęcie objawień boskich.
Prorok odkrywa ludziom przyszłość, wyjaśnia teraźniejszość i przeszłość. Odgrywa rolę "sumienia" grupy społecznej na Mkontakt.
Ja jestem tu już prawie 10 lat ,mamy swoja grupe przyjaciol ,kontaktujemy sie jak najbardziej osobiscie i bardzo sie przyjaznimy.....ale sentymet jest wielki i czytam forum bardzo czesto ...Prorok ,dobrze ,ze jestes
)
Neli to ty przez 10 lat tu szukasz..kurde nie strasz
nie Gepard ,nikogo nie szukam
mialam szczescie trafic na super przyjaciol
Wszystkim takich zycze
Nelly a jeśli ktoś nie szuka przyjaciół, tylko czegoś więcej. Co prawda od przyjaźni się zaczyna, a później zaczynamy się uzależniać od siebie
Znasz może jakieś przypadki z tego portalu
Kryscjan ,w moim gronie tylko sie przyjaznimy ,ale czytalam nie raz na forum ,ze jakies dwie poloweczki sie odnlazly
Powodzenia (znikam na 2 tygodnie,zalazlam za skore TPSA i odcinaja mi net
)Pozdrowiam Proroka i sorki ze my tu nie na temat wypisujemy Pa
Ekscentryk, dziwak, babiarz ale z poczuciem humoru i dystansem
HA,HA,HA..TOMEK..HA,HA,HA
..PROROK..SPOKO..GOŚĆ..JESTEŚ..
Dla mnie też jesteś spoko Prorok
hehehe
zawszę wiesz co powiedzieć
Tomuś