forum

Rozrywka i uczucia

dziwne pytanie

1. Konto usunięte 30.07.2009 r. 22:23:32

oczywiscie ze tak! ja sama mam 21 lat i bylam z paroma facetami z dziecmi. teraz takie sytuacje przeszly do pozadku dziennego. powiem nawet ze duzo dziewczyn jest bardziej zainteresowana takimi mezczyznami gdyz sa oni dojrzalsi i bardziej opiekuńczy! i nie ma znaczenia czy dziecko jest na wychowaniu twoim czy jego matki. i tak lubimy tatusiów!   uśmiechnięty   pozdrawiam

2. Konto usunięte 30.07.2009 r. 22:23:48

Pewnie że ma szansę ,często jest tak że kobiety też mają dzieci z poprzedniego zwiądku i nie robią z tego tragedii   uśmiechnięty   głowa do góry chłopie   uśmiechnięty  

3. Konto usunięte 30.07.2009 r. 22:30:52

jestes mlodym facetetm,czemu dziecko mialoby byc przeszkoda w ulozeniu sobie zycia,chyba nie powinienes tak myslec.

4. przemek 30.07.2009 r. 22:37:15

a to wszystko dlatego iż ----spotkałem sie juz z dokladnie 3 kobietami z takich stron jak ta i gdy tylko powiedziałem ze mam syna ale nie mieszka ze mna to automatycznie kontakt sie zerwał i stad własnie takie moje dziwne pytanie

5. Konto usunięte 30.07.2009 r. 22:53:15

tak samo jak kobieta, a nawet bardziej.Mężczyzna z dzieckiem od razu dostaje bonus zaufania.Można założyć,że jest odpowiedzialny, umie sie opiekować, można na nim polegać i nie przedkłada na pierwszy plan kolegów i browarka.Twoje akcje rosną.Rzecz w tym jakie będą późniejsze relacje z macochą i "nowymi"dziećmi.

6. Konto usunięte 30.07.2009 r. 22:58:00

Oczywiście, że ma szanse, ale lepiej mówić o tym od razu, nie ukrywać i nie omijać tego tematu. Powiedziałabym, że nawet powinieneś być dumny, że masz synka i jak najwięcej o nim opowiadać, aby pokazać ewentualnej partnerce, że jesteś troskliwym tatusiem   uśmiechnięty  

7. Zuzanna 31.07.2009 r. 13:23:15

Kobiety, ktora zdecyduje sie na zwiazek z Toba... sa rozni ludzie, coraz mniej jest osob tolerancyjnych! Wiekszosc Kobiet na pewno boi sie, ze Twoj Synek moze Was poroznic... aczkolwiek ja osobiscie nie widze zadnych przeszkod. Dziecko nie jest niczemu winne, a Ojciec ma prawo do kontaktow z Dzieckiem, co jest oczywiscie zrozumiale   uśmiechnięty  
    pozdrawiam! ;*

8. Konto usunięte 31.07.2009 r. 13:39:41

Ma taka morze sobie ułorzyć życie ,dziecko przecież
    nie jest przeszkodą ,jeśli sie pokocha to niewidzę problemu- pozdrawiam   uśmiechnięty  

9. Konto usunięte 01.08.2009 r. 08:15:15

Pewnie ze Tak.Jesli jakas kobieta pokocha cie szczerze,to nie bedzie patrzec Twoja przeszlosc.....Malo jest kobiet ktore moja dzieci......?????

10. Konto usunięte 01.08.2009 r. 08:33:06

Masz na pewno większą szanse niż kobieta z dzieckiem.

11. Konto usunięte 01.08.2009 r. 08:56:19

napewno latwiej niz kobieta z 2 dzieciakow

12. Konto usunięte 01.08.2009 r. 10:19:29

Ma się rozumieć ,że tak nie może być inaczej i nie powinno o ile zawsze będzie ważne dla Ciebie to dziecko

13. Konto usunięte 01.08.2009 r. 10:48:24

... oczywiście,że tak     .Dziecko nie pojawia się dlatego,że chce przyjść na świat.Rodzi się z uczucia po obydwu stronach, jeśli zaś coś się kończy, coś zamiera to nie znaczy,że dalsze życie, uczucia, szansa na miłość kończy się razem z tym.Każdy dostaje od życia zarówno coś złego jak i dobrego     .Doświadczenie wzmacnia nas i przypisane jest każdemu czy tego chcemy czy tez nie.Pozdrawiam cieplutko.

14. Konto usunięte 02.08.2009 r. 18:26:08

Sam mam dziecko ... bywa tak ze ludzia sie nie uklada ktos mial tu racje sa kobiety ktore to zakceptuja jak sie odrazu otym powie a sa tesz takie co uslysza facet ma dziecko i dziala to jak odstraszacz nma komary tak samo z dziewczyanmi jeden zakceptuje to ze mama dziecko a drugi nie ... tacy wlasnie sa ludzie .. kolega dobre pytanie postawil

15. sławek 02.08.2009 r. 19:02:08

myśle ze nie trafiłeś na godną kobiete jak mam czworo i sam je wychowuje i mam podobny problem jak Ty ale jestem optymistą i mysle ze nie będę sam z dziećmi powodzenia

16. Konto usunięte 02.08.2009 r. 19:11:59

na pewno ma szanse ,ale znam to z doswiadczenia dopki niebedą miec SWOJEGO nastepnego dziecka bedzie OK a potem róznie sie układa ale nietrać NADZIEJI i POWODZENIA

17. przemek 02.08.2009 r. 20:21:39

mam pytanie zadam je glównie paniom
    ----- czy facet który ma dziecko z wczesniejszego zwiazku ma jeszcze szanse na ułozenie sobie zycia od nowa z inna kobietą ??
    czy jest juz całkowicie skreslony i zostanie kawalerem ??
    prosze o szczere odpowiedzi
    pozdrawiam ..

18. Konto usunięte 02.08.2009 r. 20:21:39

Witam Cie serdecznie, myślę, że każdy człowiek jest w stanie sobie ułożyć życie na nowo, ale w dużej mierze zależy to od nas samych...Coprawda życia nie da się nigdy skasowac i nagrac od nowa ale mozna mu nadac inny kształt i sens... CXzego zalujesz w swoim życiu ?