tak to juz jest czy sie jest kobieta czy tez mezczyzna za kazdym razem tak samo boli i nic z tym bolem nie mozna zrobic zawsze nam towazyszy i nie mamy na to wplywu
Konto usunięte
31.07.2009 r. 08:48:34
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.....Jestem w podobnej sytuacji i do tego z maluchem 3 miesiecznym.Jakos musimy zapomniec o bolu i cieszyc sie dalszym zyciem bez nich.Znajdzi sie o wiele lpszy facet.Glowa do gory
Konto usunięte
31.07.2009 r. 09:18:05
Kochałam, lecz co mi z tego przyszło?
Łzy i smutne tłumaczenie ?nic nie zaszło?
Myśląc o tym co chciałabym powiedzieć
Myślę tylko, żeby spoważnieć.
Chciałabym umieć zapomnieć, lecz
To tylko umiem odwlec...
Zakochana...
dziś zbywana... .
Znów też samotna
Jak ta chwila ulotna.
Mariusz
31.07.2009 r. 09:18:05
Ja tez bylem z kims ponad rok . Bardzo kochalem . ale zostawila mnie . zostala tesknota , smutek ...Szukam kogos z kim mozna by bylo poroamawiac , kogosz kim mozna by bylo zapomniec
tak to juz jest czy sie jest kobieta czy tez mezczyzna za kazdym razem tak samo boli i nic z tym bolem nie mozna zrobic zawsze nam towazyszy i nie mamy na to wplywu
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.....Jestem w podobnej sytuacji i do tego z maluchem 3 miesiecznym.Jakos musimy zapomniec o bolu i cieszyc sie dalszym zyciem bez nich.Znajdzi sie o wiele lpszy facet.Glowa do gory
Kochałam, lecz co mi z tego przyszło?
Łzy i smutne tłumaczenie ?nic nie zaszło?
Myśląc o tym co chciałabym powiedzieć
Myślę tylko, żeby spoważnieć.
Chciałabym umieć zapomnieć, lecz
To tylko umiem odwlec...
Zakochana...
dziś zbywana... .
Znów też samotna
Jak ta chwila ulotna.
Ja tez bylem z kims ponad rok . Bardzo kochalem . ale zostawila mnie . zostala tesknota , smutek ...Szukam kogos z kim mozna by bylo poroamawiac , kogosz kim mozna by bylo zapomniec