Cześć jestem Mariusz lat 48, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus aby z plusa tylko panie pisały
Bywa że trzeba spaść żeby dojrzeć .A jabłka ogromniście zdrowotności służą .Tylko Wasza Łakomość.. żeby się to czasem nie skończyło totalnym wykupem Stoperanu w Jego Łakomości Królestwie Możesz mieć tylko po co??
Całe życie to jedna wielka parafraza : Grzybów w bród nie jadę teraz.Gardziołek mi wysiadł , katarzycho ...imbir, miód, czarny bez ,sok z pigwy..
Damira
27.09.2019 r. 18:43:57
Tydzień temu 30 prawdziwków w koszu mym zawitało ..Tak jakby co dwa lata ta klęska . Oj będzie na wigilię z czego dobroci gotować.Inhalacje dobre na kapkę przy nochalu .
Jawa jest jednym wielkim powodem do picia. Lecz w sumie co to daje? Problem pozostaje, dodatkowo zamiast jego rozwiązania jest kac morderca bez serca .Allleeeee, allleeee sam temat picia jest tematem bardzo kreatywnym i w każdej chwili może powstać jakaś ..istotna kwestia . O chociażby Z pamiętnika amerykańskiego żołnierza:
Dzień pierwszy. Popiłem trochę z Polakami. Dzień drugi. Chyba koniec ze mną. Umieram. Dzień trzeci . Polacy znowu wyciągnęli mnie na wódkę. Dzień czwarty. Szkoda, że przedwczoraj nie umarłem
Damira
01.10.2019 r. 18:43:35
Niebezpieczny zakątek.. A coby nie, cłek zresetowany nie będzie psuł nastroju ..hejjjjj
Petarda..wizja czy .. iluzja ?Teraz JA... Czaosumilacz zasłyszany dziś na 3, az miło było stać na czerwonych a zaliczyłam chyba wszystkie voila siwy dym !! Boski Lim a i ..
No bardzo, nie wiem kto jest dyrektorem kreatywnym Gucci i jak nazywa się nowy model torebki Celine
, śledzę fashion weeksów i oglądam pokazów kolekcji.
Po prostu moda przemija, styl pozostaje.
Damira
10.10.2019 r. 19:15:26
Ukryty tygrys przyczajony smok. Czasem wręcz przeciwnie.
Damira
11.10.2019 r. 19:22:11
Czasem dobrze z ukrycia, poobserwować świat. Wtedy, mało co się ukryje przed obserwatorem .
Damira
14.10.2019 r. 18:42:37
Ma sens tylko wtedy, gdy wiemy że igła tam jest ale jakie ciekawe wnioski można wysnuć.. Można, owszem , aby wkrótce zauważać związki przyczynowo-skutkowe w niemal każdej sytuacji.Wykorzystaj to, a połowa życia przestanie przeciekać Ci przez palce..
Damira
20.10.2019 r. 18:15:06
Oki doki To co, od jutra jadziem znów od stacji Misięniechce do stacji.. piątek
Cześć jestem Mariusz lat 48, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus aby z plusa tylko panie pisały
">www.youtube.com/watch?v=F6Dm5hldI-k
">www.youtube.com/watch?v=FKee5VCDVxg
">www.youtube.com/watch?v=0t8yRBPDzhM
Bywa
że trzeba spaść żeby dojrzeć .A jabłka ogromniście zdrowotności
służą .Tylko
Wasza Łakomość.. żeby się to czasem nie skończyło totalnym wykupem Stoperanu w Jego Łakomości Królestwie
Możesz mieć tylko po co??
">www.youtube.com/watch?v=d0Jii4jIdDI
Niech siada , pogadamy w aucie ..
">www.youtube.com/watch?v=Xl9lQonO_RQ
taa..agent....z gazowni
">www.youtube.com/watch?v=GfnrzP47_2Q
Hmmm. .....
zasiadłam sobie wygodnie w fotelu, herbatka zielona zaparzona, Zumba mruczy i ślepia mruży...
..tylko wiesz ..
expressis verbis
. zaczynaj wiec Acan orację o prawdomówności
">www.youtube.com/watch?v=eAxV4uO8oTU
Całe życie to jedna wielka parafraza :
Grzybów w bród nie jadę teraz.Gardziołek mi wysiadł
, katarzycho
...imbir, miód, czarny bez ,sok z pigwy..
Tydzień temu
30 prawdziwków w koszu mym zawitało
..Tak jakby co dwa lata ta klęska . Oj będzie na wigilię z czego dobroci gotować.Inhalacje dobre na kapkę przy nochalu .
">www.youtube.com/watch?v=GHDhA72nEEo
Niech myśli ,niech myśli
i puknie się przy okazji w czerep..
">www.youtube.com/watch?v=-989Js-b2v4
Wymagać, owszem poprzeczka wysoko
..a, tak się składało że to zwykle mnie proponowano..a ja Acanowi .. espresso z szarlotką z lodami
Może lepiej wieczorem?
">www.youtube.com/watch?v=Ukdnh7ZgzeM
Jawa
jest jednym wielkim powodem do picia. Lecz w sumie co to daje? Problem pozostaje, dodatkowo zamiast jego rozwiązania jest kac
morderca bez serca .Allleeeee, allleeee
sam temat picia jest tematem bardzo kreatywnym
i w każdej chwili może powstać jakaś ..istotna kwestia . O chociażby Z pamiętnika amerykańskiego żołnierza:
Dzień pierwszy. Popiłem trochę z Polakami. Dzień drugi. Chyba koniec ze mną. Umieram. Dzień trzeci . Polacy znowu wyciągnęli mnie na wódkę. Dzień czwarty. Szkoda, że przedwczoraj nie umarłem
Niebezpieczny zakątek..
A coby nie, cłek zresetowany nie będzie psuł nastroju ..hejjjjj
I byłoby na tyle póki co ...soft reset.
">www.youtube.com/watch?v=RCMXO9sBIcU
Petarda..wizja czy ..
iluzja ?Teraz JA...
Czaosumilacz zasłyszany dziś na 3, az miło było stać na czerwonych a zaliczyłam
chyba wszystkie
voila siwy dym !!
Boski Lim
a i ..
">www.youtube.com/watch?v=xwq1kTTKTyE
O kurczątko!!!.Ożeż ,łostro..
">www.youtube.com/watch?v=t4-FvdeAJO4
Ok,
bez znieczulenia
">www.youtube.com/watch?v=knCHJ4wGUL0
Cóż..
życie ma wiele odcieni.Boimy się tego, co nieznane. Ten strach zabija w nas ciekawość i chęć poznania.
">www.youtube.com/watch?v=u_bqnFFfJWA
No
bardzo, nie wiem kto jest dyrektorem kreatywnym Gucci i jak nazywa się nowy model torebki Celine
śledzę fashion weeksów i
oglądam pokazów kolekcji.
moda przemija, styl pozostaje.
,
Po prostu
Czasem dobrze z ukrycia, poobserwować świat. Wtedy, mało co się ukryje przed obserwatorem .
Ma sens tylko wtedy, gdy wiemy że igła tam jest
ale jakie ciekawe wnioski można wysnuć..
Można,
owszem , aby wkrótce zauważać związki przyczynowo-skutkowe w niemal każdej sytuacji.Wykorzystaj to, a połowa życia przestanie przeciekać Ci przez palce..
Oki doki
To co, od jutra jadziem znów od stacji Misięniechce do stacji.. piątek
Rozchodniaczek
">www.youtube.com/watch?v=gR1SvcFMWBg
Houston, rozumiem! Wchodzisz na orbitę Planety Lucky.
Ląduj bezpiecznie!!