Cześć jestem Mariusz lat 48, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus
de sade-markiz
26.07.2019 r. 01:32:55
...miły...spokojny...nieśmiały...troskliwy...dobre serce masz...bez nałogów...opiekuńczy...szczery...wierny...uczciwy... ...lubi gotować.........................k...a...nie ma takich facetów...ale niech ta... ...
Cześć jestem Mariusz lat 48, ciemny blondyn wodnik, włosy oczy niebieskie, 1,76 cm. Jestem spokojny nieśmiały miły sympatyczny wrażliwy szczery uczciwy wierny troskliwy opiekuńczy mam dobre serce i charakter, jestem bez nałogów, rozwodnik,. Bardzo chciałbym poznać kobietę spokojną miłą szczerą uczciwą wierną troskliwy, do stałego związku nie szukam przygód tylko mi się liczy poważny związek na dobre i na zł. chwile. LUBIĘ gotować z kujawsko - pomorskie. Korzenie - to szczęście, które mamy
Glebą właśnie je umacniamy
Łodyga - to po niej się wspinamy
Liście - to jest to co mamy
Kwiat - do niego dążymy do miłości, o, której marzymy. Tel500845510plus
...miły...spokojny...nieśmiały...troskliwy...dobre serce masz...bez nałogów...opiekuńczy...szczery...wierny...uczciwy...
...lubi gotować.........................k...a...nie ma takich facetów...ale niech ta...
...