Nooo.. już , już niech nie ślimto, duży chłopczyk jezdeś..Niech się wysmarka i politerkujemy
Damira
24.11.2019 r. 19:57:11
A sprzęt odmówił współpracy. Jak literkowałam , wszystko już było a więc oby się nie zdarzyło że w razie cuś , tzw elyty mają juz miejscówki wykupione gdzieś na krańce świata a my ...jak zwykle jednakowo mądrzy przed jak i po szkodzie zostaniemy na lodzie ... ani pluszowy miś, ani kwiaty..
Damira
26.11.2019 r. 17:52:07
Lubiem mrrrrrrr ...Zima jest przepiękna, cudowna i wspaniała. Nikogo jednak nie będę do tego przekonywała. Nie prowadzę misji nawracającej. ikonki jak ikonki ..ot nastały: czas sekstingu .. ery obrazkowej , Tysiące lat po tym, jak zrezygnowaliśmy z piktogramów i hieroglifów, ludzkość wydaje się wracac do nich tym razem w sieci. Czy to jest ok? Jak wszystko ma ma plusy i minusy. Mam nadzieję, że ostatecznie korzyści przewyższą straty ...do brzegu jednak ..te różowe gacie robią wrażenie ..jak nie wiem co
de sade-markiz
27.11.2019 r. 07:30:31
... ...łososiowe...i niebieska koszulka... ...
Damira
27.11.2019 r. 18:50:14
O! Witam Panów Monsieur Marqius , biorąc pod uwagę, że mężczyźni w zasadzie odróżniaj trzy kolory : biały, czarny i ....kolorowy ..całkiem nieźle , choć musisz potrenować jeszcze troszeńkę ich odróżnianie alllleeee. allleeeee wygrałeś Pan bon towarowy!!Mimo wszystko, tak dla zachęty. Izd, cóż może żeś Acan nie kontent z mojej odpowiedzi , ale ja z emotków rodem z gimbazy też nie ..Kawa dla Panów?? z......mruczeniem
de sade-markiz
28.11.2019 r. 00:56:17
...znam więcej kolorów...różowy...od klapsów...amarantowy oczany...szafirowym se pazurki maluję...opalony czekoladowy...nóżkowo -plecowy...itp...
de sade-markiz
28.11.2019 r. 10:31:51
...a co...różne są upodobania...muszelkowy-lekko różowy...
Damira
28.11.2019 r. 20:20:29
Ło laboga jak to się rozgadały misiaczki.. kolorowe Co nie uchodzi ? Co nie uchodzi a co to my tu.. damy i huzary??
de sade-markiz
29.11.2019 r. 08:37:39
...wszystko uchodzi...co na sucho uchodzi...i Ty mnie tu z wiekiem nie wyjeżdżaj...co dziadkowi wypada...babci... ...czasem...co nie Pluszaczku...
Damira
29.11.2019 r. 17:50:59
Tak jest Markizie mówią, że nic NIKOGO w życiu nie ominie i na starość tez robi się głupoty ......tylko wolniej
Damira
29.11.2019 r. 18:01:53
Zdarza się i to
Damira
29.11.2019 r. 18:11:52
Dlatego ...trzeba żyć dziś, bo wczoraj nie wróci a jutro..... może nie nadejść
Damira
29.11.2019 r. 18:20:22
Uszy pogryzione?
Damira
29.11.2019 r. 18:26:28
Taaaa...wnętrze za to... jakie
Damira
29.11.2019 r. 18:34:44
No i sobie poszedł po amol na mole
Damira
29.11.2019 r. 18:42:04
Co swoje łatwiej okiełznać
Damira
29.11.2019 r. 19:02:24
Czyli piszemy poradnik Jak okiełznać żywioły.
Damira
29.11.2019 r. 19:18:58
Do zapodawania - bez ograniczeń
Damira
29.11.2019 r. 19:32:06
O klitoria ... mrrrrr... mioooodziooooo.. Sen jest dobry ale książki są lepsze. ..idę poczytać
de sade-markiz
30.11.2019 r. 04:07:20
...ja tyż...bo świt zaraz...
Damira
30.11.2019 r. 18:54:06
Nie lubię czarnej nocna porą..ryby biorą
Damira
01.12.2019 r. 17:25:34
Ano czamu nie Pasja wędkowanie:wie że żyje gdy...... jest branie a gdy bierze..nowa ryba jak dynamit bywa.
Damira
01.12.2019 r. 18:40:30
Już po pozostają jeszcze ...sardynki w oleju
de sade-markiz
02.12.2019 r. 07:54:42
...jaka tam impra...siedzę sobie...od dwudziestej taki sobie niezdecydowany...szprot w oleju sobie otworzyć...czy makrelę w pomidorach... ...w brzuchu pustka...wirtualnie sobie zjadłem...i tak zeszło...
...idzie zima...to ryb nie ma...poszły spać...
Damira
02.12.2019 r. 18:05:20
Skumbria Markizie, zdecydowanie skumbria A w piątek..post, post od myśli?
de sade-markiz
03.12.2019 r. 00:41:37
...zatem tomato i makrela...
de sade-markiz
03.12.2019 r. 00:42:44
...i Gałka z Ildefonsa...
Damira
03.12.2019 r. 18:57:56
Jeżeli chodzi o ryby, to najlepiej duże ..sumy i po co te nerwy, będziesz Pan zadoowooolonyy
de sade-markiz
05.12.2019 r. 13:42:25
...duże sumy...tak tak...tylko w gotówce...żadnych kart...zawsze ktoś oszukuje mając asa w rękawie... ...
Damira
05.12.2019 r. 19:48:08
Zacytuję Waszą Złotoustność Uwaga jadziem! Człowiek nie jest bogaty tym, co posiada, lecz tym, bez czego z godnością może się obejść..Aaaaaamennnn
A
sprzęt odmówił współpracy.
Jak literkowałam , wszystko już było a więc oby się nie zdarzyło że w razie cuś , tzw elyty mają juz miejscówki wykupione gdzieś na krańce świata a my ...jak zwykle jednakowo mądrzy przed jak i po szkodzie zostaniemy na lodzie
...
ani pluszowy miś, ani kwiaty..
Lubiem
mrrrrrrr
...Zima jest przepiękna, cudowna i wspaniała. Nikogo jednak nie będę do tego przekonywała. Nie prowadzę misji nawracającej.
ikonki jak ikonki ..ot nastały: czas sekstingu .. ery obrazkowej
, Tysiące lat po tym, jak zrezygnowaliśmy z piktogramów i hieroglifów, ludzkość wydaje się wracac do nich
tym razem w sieci. Czy to jest ok? Jak wszystko ma ma plusy i minusy. Mam nadzieję, że ostatecznie korzyści przewyższą straty ...do brzegu jednak
..te różowe gacie robią wrażenie
..jak nie wiem co
...
...łososiowe...i niebieska koszulka...
...
O! Witam Panów
Monsieur Marqius , biorąc pod uwagę, że mężczyźni w zasadzie odróżniaj trzy kolory : biały, czarny i ....kolorowy
..całkiem nieźle , choć musisz potrenować jeszcze troszeńkę ich odróżnianie
alllleeee. allleeeee
wygrałeś Pan bon towarowy!!Mimo wszystko, tak dla zachęty.
Izd, cóż może żeś Acan nie kontent z mojej odpowiedzi , ale ja z emotków rodem z gimbazy też nie
..Kawa dla Panów??
z......mruczeniem
...znam więcej kolorów...różowy...od klapsów...amarantowy oczany...szafirowym se pazurki maluję...opalony czekoladowy...nóżkowo -plecowy...itp...
...a co...różne są upodobania...muszelkowy-lekko różowy...
Ło laboga
jak to się rozgadały misiaczki.. kolorowe
Co nie uchodzi ? Co nie uchodzi
a co to my tu.. damy i huzary??
...wszystko uchodzi...co na sucho uchodzi...i Ty mnie tu z wiekiem nie wyjeżdżaj...co dziadkowi
wypada...babci...
...czasem...co nie Pluszaczku...
Tak jest Markizie
mówią, że nic NIKOGO w życiu nie ominie i na starość tez robi się głupoty ......tylko wolniej
Zdarza się i to
Dlatego ...trzeba żyć dziś, bo wczoraj nie wróci a jutro..... może nie nadejść
No i sobie poszedł po amol na mole
Co swoje
łatwiej okiełznać
Czyli piszemy poradnik
Jak okiełznać żywioły.
Do zapodawania - bez ograniczeń
O klitoria ...
mrrrrr... mioooodziooooo..
Sen jest dobry ale książki są lepsze. ..idę poczytać
...ja tyż...bo świt zaraz...
Nie lubię czarnej
nocna porą..ryby biorą
Ano
czamu nie
Pasja wędkowanie:wie że żyje gdy...... jest branie a gdy bierze..nowa ryba jak dynamit bywa.
Już po
pozostają jeszcze ...sardynki w oleju
...jaka tam impra...siedzę sobie...od dwudziestej taki sobie niezdecydowany...szprot w oleju sobie otworzyć...czy makrelę w pomidorach...
...w brzuchu pustka...wirtualnie sobie zjadłem...i tak zeszło...
...idzie zima...to ryb nie ma...poszły spać...
Skumbria Markizie, zdecydowanie skumbria
A w piątek..post,
post od myśli?
...zatem tomato i makrela...
...i Gałka z Ildefonsa...
Jeżeli chodzi o ryby, to najlepiej duże ..sumy
i po co te nerwy, będziesz Pan zadoowooolonyy
...duże sumy...tak tak...tylko w gotówce...żadnych kart...zawsze ktoś oszukuje mając asa w rękawie...
...
Zacytuję Waszą Złotoustność
Uwaga jadziem!
Człowiek nie jest bogaty tym, co posiada, lecz tym, bez czego z godnością może się obejść..Aaaaaamennnn