Szukam pani do stałego związku romantyk gotujący tel500845510.Jesteś moim uśmiechem, jesteś serca biciem
Jesteś moim oddechem, jesteś moim życiem
Jesteś światełkiem w ciemności, jesteś promykiem słońca
Jesteś okazem piękności, jesteś jak wulkan gorąca
Jesteś jak deszczu dotyk, jesteś dla mnie jak narkotyk
Jesteś tylko ta jedna, a wszystko co pisze to czuję
Bo Cię kocham ogromnie i myślę, że żadne z nas tego nie zmarnuje
Bo pragnę byś była na zawsze koło mnie …
Damira
12.04.2018 r. 12:26:21
Hmmm... .możnaby zakwalifikować to literkowanie, pod najnowszy system obronny ZPDU..czyli piszę i objaśniam- Zmęczenia Przeciwnika Długotrwałą Ucieczką..
A widzisz, radość życia to umiejętność delektowania się każdą, nawet najbardziej banalną chwilą z cynamonem
Damira
10.10.2019 r. 19:04:37
Pogadajmy ze złota rybką.
Damira
10.10.2019 r. 19:16:31
Mięta
Damira
11.10.2019 r. 19:19:20
Dwór Sieraków
Damira
14.10.2019 r. 18:32:05
A co by tam nie Trzeba żyć dziś, bo wczoraj nie wróci a jutro może nie nadejść ... rooibos red
Damira
18.10.2019 r. 21:18:34
No trudno, nie przejmuj się
Damira
20.10.2019 r. 17:33:59
w sensie rozsądek? Duma ? A może ..doświadczenie ?
Damira
23.10.2019 r. 17:36:52
Jest jeszcze czwarty do brydża, a mianowicie serce .To co powstaje z serca, nie może się nie udać.
de sade-markiz
24.10.2019 r. 11:55:01
... ...bo...czemu zaś... nie...z serc gulasz wyśmienity...powstać może...gdy z sercem warzyć go będziesz...
Damira
24.10.2019 r. 18:10:06
Cuś u Waszmości problem z czytaniem ze zrozumieniem..
de sade-markiz
25.10.2019 r. 00:48:54
...bywa...no cóż... ...tak to już jest...kiedy pragnienie sytości...większe bywa od zrozumienia chęci...
Damira
25.10.2019 r. 20:30:18
Mrrrrrr .. Wasza Niezwykłość, zaczynamy sięgać w głąb nurtu filozoficznego.Inicjując oto wątek o fizjologii głodu w szerokim słow znaczeniu .Hmm...no wiec w przeciwieństwie do głodu - apetyt jest dla nas bardziej zgubny. Gdyż ponieważ wtedy zachłannie pochłaniamy wszystko, pomijając przy tym finezję smaków Będąc natomiast głodnym, potrafimy rozkoszować ot chociażby udkiem ... kurczaczkowym.
de sade-markiz
30.10.2019 r. 07:48:16
...zacznę tak...rzeczą zmysłów jest oglądać, rzeczą intelektu myśleć...czy to Kant...zapewne ...choć wszak zaczerpnięte od Jego Wielkości...do tych kurczak-owych wróciwszy...różnych przypraw dodać można...by ich smak zmieniać i nie popaść w monotonię...zjeść...kości wyrzucić i po uczcie...inaczej z udkiem innym...wzrok nasycisz... ...a usta wraz z językiem...i przyprawą są...a i jednocześnie odbiorcą smaku... ...to prawdziwa uczta...choć to tylko przystawka przed ucztą właściwą... ...i jeszcze...człowiek nie jest bogaty tym, co posiada, lecz tym, bez czego z godnością może się obejść...
Damira
30.10.2019 r. 19:41:57
I tak minoderyjnym dyskantem, Markiz jął rozwodzić się nad Kantem Tak to jest, gdy w sprawy niebywale proste, włączy się komplikator pt. filozofia
de sade-markiz
31.10.2019 r. 08:16:59
...a że po cóż mnie ten +...a buziak nie zaszkodzi...
...czaruś ze mnie...tygrysico...chciał żem błysnąć...poszarzałem...
Damira
04.11.2019 r. 17:14:49
Taaaa...wyczarowuje słowa z liter, ze słów, zdania
występuje wręcz mania czarowania no już , już niech się nie fuczy buziol na zgodę
de sade-markiz
05.11.2019 r. 08:03:43
...tak było trza od razu...i raz ...lecz wiele razy... ... ...
Damira
05.11.2019 r. 18:52:53
Ot i namolny się znalazł
de sade-markiz
06.11.2019 r. 14:50:31
...ki...tam namolny...zdecydowany...brać co należne...a co należna...też brać...przez zaskoczenie choćby...
Szukam pani do stałego związku romantyk gotujący tel500845510.Jesteś moim uśmiechem, jesteś serca biciem
Jesteś moim oddechem, jesteś moim życiem
Jesteś światełkiem w ciemności, jesteś promykiem słońca
Jesteś okazem piękności, jesteś jak wulkan gorąca
Jesteś jak deszczu dotyk, jesteś dla mnie jak narkotyk
Jesteś tylko ta jedna, a wszystko co pisze to czuję
Bo Cię kocham ogromnie i myślę, że żadne z nas tego nie zmarnuje
Bo pragnę byś była na zawsze koło mnie …
Hmmm...
.możnaby zakwalifikować to literkowanie, pod najnowszy system obronny ZPDU..czyli
piszę i objaśniam- Zmęczenia Przeciwnika Długotrwałą Ucieczką..
Tys piknie..
Brawo Jaga wygrałaś bon towarowy
">www.youtube.com/watch?v=1bTuySlUCZs
allllle,
ale
że niby jak po kolacji nie wrócę to
śniadania mają nie szykować?Odpiszę
na priv...Paaaa!
">www.youtube.com/watch?v=xVoJo-Zfg80
Baaa!!!!
">www.youtube.com/watch?v=C9hPiuLLdLk
A widzisz,
radość życia to umiejętność delektowania się każdą, nawet najbardziej banalną chwilą
z cynamonem
Mięta
A co by tam nie
Trzeba żyć dziś, bo wczoraj nie wróci a jutro może nie nadejść ...
rooibos red
No trudno, nie przejmuj się
Jest jeszcze czwarty do brydża, a mianowicie serce .To co powstaje z serca, nie może się nie udać.
...
...bo...czemu zaś... nie...z serc gulasz wyśmienity...powstać może...gdy z sercem warzyć go będziesz...
...bywa...no cóż...
...tak to już jest...kiedy pragnienie sytości...większe bywa od zrozumienia chęci...
Mrrrrrr ..
Wasza Niezwykłość, zaczynamy sięgać w głąb nurtu filozoficznego.Inicjując oto wątek o fizjologii głodu w
szerokim słow znaczeniu
.Hmm...no wiec w przeciwieństwie do głodu - apetyt jest dla nas bardziej zgubny.
Gdyż ponieważ wtedy zachłannie pochłaniamy wszystko, pomijając przy tym
finezję smaków
Będąc natomiast głodnym, potrafimy rozkoszować ot chociażby udkiem ...
kurczaczkowym.
...zacznę tak...rzeczą zmysłów jest oglądać, rzeczą intelektu myśleć...czy to Kant...zapewne
...choć wszak zaczerpnięte od Jego Wielkości...do tych kurczak-owych wróciwszy...różnych przypraw dodać można...by ich smak zmieniać i nie popaść w monotonię...zjeść...kości wyrzucić i po uczcie...inaczej z udkiem innym...wzrok nasycisz...
...a usta wraz z językiem...i przyprawą są...a i jednocześnie odbiorcą smaku...
...to prawdziwa uczta...choć to tylko przystawka przed ucztą właściwą...
...i jeszcze...człowiek nie jest bogaty tym, co posiada, lecz tym, bez czego z godnością może się obejść...
I tak minoderyjnym dyskantem, Markiz jął rozwodzić się nad Kantem
Tak to jest, gdy w sprawy niebywale proste, włączy się komplikator pt. filozofia
...a że po cóż mnie ten +...a buziak nie zaszkodzi...
...czaruś ze mnie...tygrysico...chciał żem błysnąć...poszarzałem...
Taaaa...wyczarowuje słowa z liter, ze słów, zdania
no już , już niech się nie fuczy
buziol na zgodę
występuje wręcz mania czarowania
...tak było trza od razu...i
raz ...lecz wiele razy...
...
...
Ot i namolny się znalazł
...ki...tam namolny...zdecydowany...brać co należne...a co
należna...też brać...przez zaskoczenie choćby...
...e...miało być...