Tam gdzie miłość tam i zazdrość , nie da się tego oddzielić .
Konto usunięte
03.02.2010 r. 00:44:32
cześć proroczku
Konto usunięte
03.02.2010 r. 00:54:02
witaj wafel Haos
Konto usunięte
03.02.2010 r. 01:30:03
Gdyby ilość zazdrości oznaczała ilość milosci moj zwiazek trwał by wiecznie. Znam pare co nie sa o nikogo zazdrośni i sa juz ze sobą dwa lata i bardzo dobrze im sie układa a zazdrość oznacza brak zaufania do drugiej osoby
Konto usunięte
03.02.2010 r. 01:41:25
masz rację niedźwiadku
Konto usunięte
03.02.2010 r. 01:44:31
zazdrość jest chora w wielu przypadkach i kobiety i mężczyźni przesadzają np. zazdrość o kobietę/faceta idących ulicą? ludzie po to mamy oczy, żeby patrzeć a jak ładne idzie to wprost chore nie spojrzeć ;P
Konto usunięte
03.02.2010 r. 02:52:58
Misiek jesteś w błędzie zaufanie nie ma nic do zazdrości w związku . Jeśli nie jesteś zazdrosny o partnerkę to znaczy że jej wcale nie kochasz i łączy was tylko sex .
Konto usunięte
03.02.2010 r. 02:59:47
Na pewno zbyt wielka zazdrość o partnera jest chorobą która może rozwalić związek , wiem to z autopsji ale cóż i tak bywa .
To nastawiaj
Podoba się
szukam kocura
No ba, kocurek to ja.
No jak nie jak tak
to znalazlam kocórak
Pożyjemy zobaczymy
Się nie boje
Mam grube futro
Osz ty
no wiesz tak przy ludziach
przeciez tylko my jestesmy
a przecierz kotyrobia to szybko i nikt nie widzi
Ja nie lubię szybko
Tam gdzie miłość tam i zazdrość , nie da się tego oddzielić .
cześć proroczku
witaj wafel Haos
Gdyby ilość zazdrości oznaczała ilość milosci moj zwiazek trwał by wiecznie. Znam pare co nie sa o nikogo zazdrośni i sa juz ze sobą dwa lata i bardzo dobrze im sie układa a zazdrość oznacza brak zaufania do drugiej osoby
masz rację niedźwiadku
zazdrość jest chora w wielu przypadkach i kobiety i mężczyźni przesadzają np. zazdrość o kobietę/faceta idących ulicą? ludzie po to mamy oczy, żeby patrzeć a jak ładne idzie to wprost chore nie spojrzeć ;P
Misiek jesteś w błędzie zaufanie nie ma nic do zazdrości w związku . Jeśli nie jesteś zazdrosny o partnerkę to znaczy że jej wcale nie kochasz i łączy was tylko sex .
Na pewno zbyt wielka zazdrość o partnera jest chorobą która może rozwalić związek , wiem to z autopsji ale cóż i tak bywa .