Tomek jeśli ty nie ufasz to tobie też nie powinno się ufać
Konto usunięte
02.02.2010 r. 19:00:34
Martulka a ja bym nie chcial miec takiej naiwnej dziewczyny
Konto usunięte
02.02.2010 r. 19:09:58
zazdrość to choroba psychiczna ;P , która się pogłębia z czasem zamiast topnieć i pozwalać zastępować się zaufaniem...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 19:17:25
Colletterose
Unkownboy
02.02.2010 r. 19:23:47
Zazdrość nie wyklucza zaufania... Może ewentualnie podkreślać pożądanie... Ale najważniejsze aby racjonalnie podchodzić do partnera/partnerki... Wszystko w "swoich" granicach...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 19:32:08
zazdrość to nie jest brak zaufania to wielkooki strach przed utratą czegoś nieopisanego niewypowiedzianego nie mówię tu o chorobliwie upierdliwym kontrolowaniu "własności" bo to jest cecha **cenzura** ych łbów ale spójrzcie na zazdrość jako na motywator bycia lepszym do pielęgnowania kwiatu uczucia wtedy nie jest już takim potworem
Unkownboy
02.02.2010 r. 19:38:06
Rysiek lepiej bym tego nie ujął
Andrzej racja...
Tak jak jest wiele poziomów/rodzajów "miłości", tak też każde inne odczucia/uczucia można klasyfikować... I nie można wyłuskać pojedynczego uczucia, bo ludzka psychika jest dużo bardziej złożona...
Konto usunięte
02.02.2010 r. 19:45:51
witam wszystkich
Konto usunięte
02.02.2010 r. 19:46:50
zazdrosc hmm...a o jakiej zazdrosci rozmawiacie
Unkownboy
02.02.2010 r. 20:15:35
Jeśli chodzi o miłość, to jedyne co możemy stwierdzić ze 100% pewnością to to, że nam się wydaje że kochamy...
Nikt nie wie co to miłość, poza tym że "słowo" to jest czasem nadużywane... Ale chodzi mi głównie o to, że nigdy nie wiadomo, czy "innej napotkanej osoby" nie pokochalibyśmy bardziej... Tylko często przed "sprawdzeniem" powstrzymuje nas rozsądek, odpowiedzialność, moralność, etc...
Cieszę się Colletterose że się zgadzasz
Unkownboy
02.02.2010 r. 20:24:47
Ależ ponownie dziękuję
Kulturą powiało
Unkownboy
02.02.2010 r. 20:34:07
Tak, tylko człowiek nie lubi niewiedzy i niepewności... Oczywiście są wyjątki, które pozwalają nam zwiększyć poziom adrenaliny
Anka
02.02.2010 r. 21:03:18
Uważam że odrobinka zazdrości jest normalnym zjawiskiem jezeli kogoś kochamy....ja osobiście zazdrosna troszkę bywam hahah
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:38:18
Witam wszystkich wieczorem:buziak:
Andrzej mądrze piszesz ,tak realnie,chociaz ciezko przeczytac co piszesz i chcesz wyrazic,chyba masz kłopot z klawiatura
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:41:44
Uważam,ze zazdrość taka całkiem ukryta w sobie nie jest niczym złym ,do momentu,gdy druga strona nie widzi w tym zagrozenia i zmieszania...
Natomiast kochajacy ludzi powinni sobie ufać,ale zazdrosc nie jest tez brakiem zaufania tylko przejawem,że zalezy nam na drugiej osobie i troska o to,ze nie onasama ,ale niestety w dzisiejszych czasach jeszcze ktos trzeci nie zwiódł przypadkiem do czegoś głupiego,manipulujac sprytnie..
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:44:55
Co znowu za zazdrość
Kto jest znowu o mnie zazdrosny, gadać
Konto usunięte
02.02.2010 r. 21:54:24
ja ja ja ja ja ja
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:01:53
No tak, wiedziałem.
Kolejna wielbicielka kocurów
Ludzie pomocy zagłaszczą
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:02:58
jak to kolejna to ile ich masz
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:05:30
Wielbicielek oj wiele,
Ale ukochaną jedną
Nie wiesz że przy jednej dziurze to i kot zdechnie
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:06:19
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:07:14
poczekaj ja cie dorew
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:08:26
Ja tu o jedzeniu a te mnie leję
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:12:14
wtedy to juz nie bedziesz głodny tylko
Konto usunięte
02.02.2010 r. 22:16:07
Ratunku zagłodzić chcą
Policja, Milicja ratunku, wykożystać mnie chcą i to na trzeźwo
Czy brak zazdrości oznacza brak miłości??
Tak
Nie milosci bez zadrosci
a zaufanie?
Zapomnij !!!! Dzieckiem jestes ?
Martulka a jak myslisz po co wymyslony GPS-y ?
Tomek jeśli ty nie ufasz to tobie też nie powinno się ufać
Martulka a ja bym nie chcial miec takiej naiwnej dziewczyny
zazdrość to choroba psychiczna ;P , która się pogłębia z czasem zamiast topnieć i pozwalać zastępować się zaufaniem...
Colletterose
Zazdrość nie wyklucza zaufania... Może ewentualnie podkreślać pożądanie... Ale najważniejsze aby racjonalnie podchodzić do partnera/partnerki... Wszystko w "swoich" granicach...
Rysiek
lepiej bym tego nie ujął
Andrzej racja...
Tak jak jest wiele poziomów/rodzajów "miłości", tak też każde inne odczucia/uczucia można klasyfikować... I nie można wyłuskać pojedynczego uczucia, bo ludzka psychika jest dużo bardziej złożona...
witam wszystkich
zazdrosc hmm...a o jakiej zazdrosci rozmawiacie
Jeśli chodzi o miłość, to jedyne co możemy stwierdzić ze 100% pewnością to to, że nam się wydaje że kochamy...
Nikt nie wie co to miłość, poza tym że "słowo" to jest czasem nadużywane... Ale chodzi mi głównie o to, że nigdy nie wiadomo, czy "innej napotkanej osoby" nie pokochalibyśmy bardziej... Tylko często przed "sprawdzeniem" powstrzymuje nas rozsądek, odpowiedzialność, moralność, etc...
Cieszę się Colletterose że się zgadzasz
Ależ ponownie dziękuję
Kulturą powiało
Tak, tylko człowiek nie lubi niewiedzy i niepewności... Oczywiście są wyjątki, które pozwalają nam zwiększyć poziom adrenaliny
Uważam że odrobinka zazdrości jest normalnym zjawiskiem jezeli kogoś kochamy....ja osobiście zazdrosna troszkę bywam hahah
Witam wszystkich wieczorem:buziak:
Andrzej mądrze piszesz ,tak realnie,chociaz ciezko przeczytac co piszesz i chcesz wyrazic,chyba masz kłopot z klawiatura
Uważam,ze zazdrość taka całkiem ukryta w sobie nie jest niczym złym ,do momentu,gdy druga strona nie widzi w tym zagrozenia i zmieszania...
Natomiast kochajacy ludzi powinni sobie ufać,ale zazdrosc nie jest tez brakiem zaufania tylko przejawem,że zalezy nam na drugiej osobie i troska o to,ze nie onasama ,ale niestety w dzisiejszych czasach jeszcze ktos trzeci nie zwiódł przypadkiem do czegoś głupiego,manipulujac sprytnie..
Co znowu za zazdrość
Kto jest znowu o mnie zazdrosny, gadać
ja ja ja ja ja ja
No tak, wiedziałem.
Kolejna wielbicielka kocurów
Ludzie pomocy zagłaszczą
jak to kolejna to ile ich masz
Wielbicielek oj wiele,
Ale ukochaną jedną
Nie wiesz że przy jednej dziurze to i kot zdechnie
poczekaj ja cie dorew
Ja tu o jedzeniu a te mnie leję