Jak rozumiem, Twoim głównym problemem na chwilę obecną jest niespełniona namiętność. Obsesja ?
sarkax
31.03.2018 r. 22:31:28
Z Ciebie myśliwy taki ,jak ze mnie baletnica
Igor69
01.04.2018 r. 19:28:44
Nie każdy szczyt chce się zdobyć, nie na każdego zwierza chce się polować
sarkax
02.04.2018 r. 19:39:10
Panie Igor,czy tez De, jak tam się zwie...niby wiem,że w necie(wirtualnie)każdy gwiazdorzy żeby się wybić na wyżyny.Teoretycznie myślę...że się z tobą po części zgodzę,ale praktycznie mnie to irytuje,że nie jeden wyżej sra...niż d...ę ma.Generalnie ,to wirtualnie strzela się nabojami... a w realu ślepakami i stąd jest się singlem zwanym myśliwym w necie.
sarkax
02.04.2018 r. 19:42:07
A co do wakacji Morze Bałtyckie obstawiam w tym roku.
de sade-markiz
03.04.2018 r. 07:35:00
...no nie...Igor to nie ja...Igor to Igor...i żaden z niego markiz...jakaś paranoja...po za tym nie poluję...bo upolowałem...ot i co...
Malwina
03.04.2018 r. 13:59:35
Igor to markiz...jeden poluje na ciało a drugi na dusze
sarkax
03.04.2018 r. 14:21:51
Jak zwał, tak zwał. W wirtualnie whisky,a realnie mamrot
Damira
03.04.2018 r. 20:38:10
Taaa… duszę ..oczywista oczywistość Na pytanie co cenią w nas najbardziej, oni zazwyczaj odpowiadają duszę wpatrując się przy tym zachłannie w .. sanktuarium za którym dusza podobno się skrywa .. dobrze gdy sanktuarium ..jest okazałe co najmniej D!!!
de sade-markiz
04.04.2018 r. 08:07:24
...nawet gdybym paplał...w obronie...wiedząc że paplanie nic nie da...nie paplam...bo po cóż...uśmiech jedynie we mnie wzbudza...Baba Jaga z piernika w bajce żyjąca...Gołębica co tak wysoko szybuje...że ziemi nie dostrzega...a przed atakiem tygrysicy...obrona dość trudna...
...Malwina...to prawie tak...jak napisałaś...prawie...
............miłego dnia miłym Paniom...Igor-ki nie wyłączając...
Damira
04.04.2018 r. 08:16:43
Aaaa.. tam, jedźmy dalej.... nikt nie woła kędy wąż śliską piersią , dotyka się zioła
de sade-markiz
04.04.2018 r. 08:23:15
...czarnoksiężnik...wężem...wołanie po rosie...jedynie ją strąca...z zieleni tyleż co wybarwionej...
Damira
04.04.2018 r. 08:30:35
Zbyt główka ma zajęta prozą dziś by rymy składać składnie,wybacz poprawię się, gdy analizy dopnę. ... ojjj razem z guzikim
de sade-markiz
04.04.2018 r. 08:36:26
...bywaj...
sarkax
04.04.2018 r. 20:04:09
de,nie ciskaj się tak,ja wyczytałam to ,że Ty to możesz być on.Zresztą i tak w to nie uwierzyłam ,bo inaczej piszesz Ty niż on.A po drugie mam to w nosie.
de sade-markiz
05.04.2018 r. 07:28:40
...a gdzie ja sie tam (w)ciskam...ja też mam na to wylane...o widzę że Jaga jeszcze od cysiania nie odwykła...
Czy juz macie zaplanowane wakacje bo ja jade do Ustki
Ja do Honolulu ..
zakręcę się przy pewnym....
konsulu
I Krzysia se pojechała na Mamaje
A
ja kcem akacje do września ...włącznie
Jesteśmy wolni niczym ptaki .. w klatkach
..możemy się poruszać, owszem ale tylko w określonych granicach
do Ustki nie
bo już się znudziła
urlop tylko nad dużym, jeszcze dzikim jeziorze
w swoim domku
OOOOpaaaa!!!
">
Moskwa nie wierzy łzom
jak już na na ...Capri
">
Uprzedzenia , uprzedzenia
Szach, mat
">
">
Z Tobą na koniec świata.Powiedz tylko kiedy.
Jak rozumiem, Twoim głównym problemem na chwilę obecną jest niespełniona namiętność. Obsesja ?
Z Ciebie myśliwy taki ,jak ze mnie baletnica
Panie Igor,czy tez De, jak tam się zwie...niby wiem,że w necie(wirtualnie)każdy gwiazdorzy żeby się wybić na wyżyny.Teoretycznie myślę...że się z tobą po części zgodzę,ale praktycznie mnie to irytuje,że nie jeden wyżej sra...niż d...ę ma.Generalnie ,to wirtualnie strzela się nabojami... a w realu ślepakami
i stąd jest się singlem zwanym myśliwym w necie.
A co do wakacji
Morze Bałtyckie obstawiam w tym roku.
...no nie...Igor to nie ja...Igor to Igor...i żaden z niego markiz...jakaś paranoja...po za tym nie poluję...bo upolowałem...ot i co...
Igor to
markiz...jeden poluje na ciało a drugi na dusze
Jak zwał, tak zwał. W wirtualnie whisky,a realnie mamrot
Taaa… duszę
..oczywista oczywistość
Na pytanie co cenią w nas najbardziej, oni zazwyczaj odpowiadają
duszę
wpatrując się przy tym zachłannie w .. sanktuarium za którym dusza podobno się skrywa
..
dobrze gdy sanktuarium ..jest okazałe
co najmniej D!!!
...nawet gdybym paplał...w obronie...wiedząc że paplanie nic nie da...nie paplam...bo po cóż...uśmiech jedynie we mnie wzbudza...Baba Jaga z piernika w bajce żyjąca...Gołębica co tak wysoko szybuje...że ziemi nie dostrzega...a przed atakiem tygrysicy...obrona dość trudna...
...Malwina...to prawie tak...jak napisałaś...prawie...
............miłego dnia miłym Paniom...Igor-ki nie wyłączając...
Aaaa.. tam, jedźmy dalej.... nikt nie woła
kędy wąż śliską piersią , dotyka się zioła
...czarnoksiężnik...wężem...wołanie po rosie...jedynie ją strąca...z zieleni tyleż co wybarwionej...
Zbyt główka ma zajęta prozą dziś by rymy składać składnie,wybacz poprawię się, gdy analizy dopnę. ...
ojjj razem z
guzikim
...bywaj...
de,nie ciskaj się tak,ja wyczytałam to ,że Ty to możesz być on.Zresztą i tak w to nie uwierzyłam ,bo inaczej piszesz Ty niż on.A po drugie mam to w nosie.
...a gdzie ja sie tam (w)ciskam...ja też mam na to wylane...o widzę że Jaga jeszcze
od cysiania nie odwykła...
de,może ma w czymś braki
....dzień...dobry...
Dobry wieczór.
ano dobry