koles ewidentnie z toba pogrywa...hmm powiedz mu zeby sie zdeklarował ...chyba ze szuka kobity na jedna noc...no to sie nie dawaj agga
Anka
02.02.2010 r. 13:47:07
No jak tak twierdzi to chyba nie chce,oj kto facetów zrozumie
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:49:46
Aga nie sluchaj sie Sylwi ona nic nie wie o facetach musisz aga poprostu upic kolesia w tedy powie ci prawde to stara sprawdzona metoda
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:50:27
tomaszek no na tobie napewno sie nie znam ...bo i kto cie zrozumie hahahah
Anka
02.02.2010 r. 13:51:45
No Tomek to rzeczywiście może podzialać ,takze Aga do dziela
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:53:06
hmm a moze poprostu woli abyscie pozostali na stopie kolezenskiej
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:55:21
He he he Sylwia wiem o co ci chodzi w moim przypadku kolegium lekarzy psychologow i psychiatrow orzekla jednoznacznie ze jestem nieodgadniony he he he
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:55:23
słonko daj sobie z nim spokój,znajdz czas,pogadamy na miescie w Żorach oki?:buziak:
Anka
02.02.2010 r. 13:55:30
No tez tak myślę ze chyba jednak nie jest zainteresowany powaznym zwiazkiem
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:57:41
Aga faceci czasami potrafia czarowac,a majac tyle kilometrow prowadzic podwojne zycie,trzeba goscia sprawdzic,to super skuteczna metoda
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:58:19
aha czyli doszło miedzy wami do drugiego etapu czyli buzi buzi
hmm no skoro tak no to ni moze cie traktowac tylko jako zwykłą kumpele
agga słuchaj chłopak w cos pogrywa ...ewidentnie
Anka
02.02.2010 r. 13:58:33
Bo faceci koloryzują ,a jak niechcą być z nami to pzrewaznie mowią,jesteś taka fajna i słodka ,za fajna dla mnie ,nie zasluguję na Ciebie bla bla bla
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:58:38
Aga jak nie alkohol to zpalcie sobie skreta to tez pomaga przelamac lody
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:59:18
Aga ja Cie zapraszam,tylko powiedz kiedy i gdzie,azreszta kolo dworca otwarli super elegancka kawiarnie, lub w starej poczciwej "R" mi tez bedzie milo pogadac z kobieta zapraszam
Anka
02.02.2010 r. 13:59:38
No pogrywa ,pogrywa,a może żonaty ?
Konto usunięte
02.02.2010 r. 13:59:48
paula ma racje ..hmm ja miałam faceta który prócz mnie miał jeszcze dwie inne laski..nic przyjemnego..agga musisz go sprawdzic
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:00:27
Aga twoj chlopak ma bardzo fajne imie imie prawdziwego samca alfa
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:00:49
to sie nazywa ewidentna zabawa...
postaw mu warunek i czego od ciebie oczekuje sie dowiedz
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:00:51
Aga jak na zywo opowiem Ci co ja przezyłam z takim jednym z Jastrzebia 2 lata temu i ile osob gralo pod jego kapele to nie uwierzysz do czego ludzie sa skłonni i jak bardzo potrafia aktorowac,ale to na real jakimi metodami go przegryzłam
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:01:33
kutrde skoro ci pierdzieli komplementy i takie tam bla bla bla no to moze mu chodzic tylko o sex..a ze teraz jest miły i słodki no to normalka...to jest pewnie jego taktyka by cie nie spłoszyc...a rozkochac w sobie .....
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:02:12
do dzis ma przedemna respekt i jego kolesie takich trzeba krótko i treściwie
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:05:34
no dokładnie...agga nie dawaj sie ...hmm zakochasz sie nie daj boze..a on tylko zadrwi z ciebie
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:20:36
Widzę że tu same ekspertki od kontaktów damsko-męskich
Konto usunięte
02.02.2010 r. 14:25:56
Prorok,a Co
Kobiety doswiadczone przez los ,maja to na własnej autobsji w przeróbce
smutno mi jest . Dlaczego faceci tak ranią?
a co sie stało aga???? no mów mi tu szybko?
Pewnie znowu zrobila zaslona zupe
no za słona zupa jest bleeeee
Facet sie zdenerwowal i aga oberwala
Agus wpadnij na kawe
koles ewidentnie z toba pogrywa...hmm powiedz mu zeby sie zdeklarował ...chyba ze szuka kobity na jedna noc...no to sie nie dawaj agga
No jak tak twierdzi to chyba nie chce,oj kto facetów zrozumie
Aga nie sluchaj sie Sylwi ona nic nie wie o facetach musisz aga poprostu upic kolesia w tedy powie ci prawde
to stara sprawdzona metoda
tomaszek no na tobie napewno sie nie znam ...bo i kto cie zrozumie hahahah
No Tomek to rzeczywiście może podzialać ,takze Aga do dziela
hmm a moze poprostu woli abyscie pozostali na stopie kolezenskiej
He he he Sylwia wiem o co ci chodzi
w moim przypadku kolegium lekarzy psychologow i psychiatrow orzekla jednoznacznie ze jestem nieodgadniony he he he
słonko daj sobie z nim spokój,znajdz czas,pogadamy na miescie w Żorach oki?:buziak:
No tez tak myślę ze chyba jednak nie jest zainteresowany powaznym zwiazkiem
Aga
faceci czasami potrafia czarowac,a majac tyle kilometrow prowadzic podwojne zycie,trzeba goscia sprawdzic,to super skuteczna metoda
aha czyli doszło miedzy wami do drugiego etapu czyli buzi buzi
słuchaj chłopak w cos pogrywa ...ewidentnie
hmm no skoro tak no to ni moze cie traktowac tylko jako zwykłą kumpele
agga
Bo faceci koloryzują ,a jak niechcą być z nami to pzrewaznie mowią,jesteś taka fajna i słodka ,za fajna dla mnie ,nie zasluguję na Ciebie bla bla bla
Aga jak nie alkohol to zpalcie sobie skreta to tez pomaga przelamac lody
Aga ja Cie zapraszam,tylko powiedz kiedy i gdzie,azreszta kolo dworca otwarli super elegancka kawiarnie, lub w starej poczciwej "R" mi tez bedzie milo pogadac z kobieta
zapraszam
No pogrywa ,pogrywa,a może żonaty ?
paula ma racje ..hmm ja miałam faceta który prócz mnie miał jeszcze dwie inne laski..nic przyjemnego..agga musisz go sprawdzic
Aga twoj chlopak ma bardzo fajne imie
imie prawdziwego samca alfa
to sie nazywa ewidentna zabawa...
postaw mu warunek i czego od ciebie oczekuje sie dowiedz
Aga jak na zywo opowiem Ci co ja przezyłam z takim jednym z Jastrzebia 2 lata temu i ile osob gralo pod jego kapele to nie uwierzysz do czego ludzie sa skłonni i jak bardzo potrafia aktorowac,ale to na real jakimi metodami go przegryzłam
kutrde skoro ci pierdzieli komplementy i takie tam bla bla bla no to moze mu chodzic tylko o sex..a ze teraz jest miły i słodki no to normalka...to jest pewnie jego taktyka by cie nie spłoszyc...a rozkochac w sobie .....
do dzis ma przedemna respekt i jego kolesie
takich trzeba krótko i treściwie
no dokładnie...agga nie dawaj sie ...hmm zakochasz sie nie daj boze..a on tylko zadrwi z ciebie
Widzę że tu same ekspertki od kontaktów damsko-męskich
Prorok,a Co
Kobiety doswiadczone przez los ,maja to na własnej autobsji w przeróbce