oj powiem wam ze jak jezdze na oboz z ludzi i sie im przygladam to własnie kobiety staja sie gorsze w słownictwie niz faceci, az razi mnie to jak boga kocham
Tygrys
02.02.2010 r. 09:48:03
krys qrwa wróć do szkoły i naucz sie czytać nie mówie o tobie czy o sobie tylko ogółnie przecierz widze co się dzieje pracuje w markecie i widze słysze jak pary sie do siebie zwracają więc nie mów mi że tylko ja mam taki problem bo ja go nie mam jak sie tobie nie podoba to o czym pisze nikt nie każe tobie udzielać się na tym wątku
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:48:13
JAK DEJA NIEMA???? JEST ZA CALOKRZTALT!!!!
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:49:42
domis masz racje
zawsze jest zjebka ..mała to mała..ale zawsze D:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:49:48
Kajetan Proszę Cię
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:50:54
domis ok niech bedzie , ja widziałam jak laska na obozie wysmiewała swojego chłopaka mowiac co robi on w łozku jakie odgłosy wydaje i wogole wkurzyłam sie i robiła pompki, tak nie mozna ludzie powinni miec szacunek do siebie i do innych kochaj blizniego swego jak siebie samego
Tygrys
02.02.2010 r. 09:51:14
Dobra ale to jaki ja jestem jakie ja mam problemy to nie mówi nie znasz mnie i nie wiesz jakie moje problemy są a o tobie nie wiem nic i nie chcem nic wiedzieć twoje zycie twoje problemy twoja sprawa a jak ktos przychodzi do ciebie z problemem to powinieneś mu pomóc a nie jeszcze go bardziej dołować
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:51:15
jeśli już mowa o szkole, może zainwestuj w słownik ortograficzny
neron laska miała 18 a jej chłopak 21, głupio mu było a ja nie po to biore tych ludzi by sobie wzucali , oni sa z rodzin zastepczych i domow dziecka i wiem ze wiele przeszli w zyciu i nauczyli sie jak radzic sobie w trudnych sytuacjacg jak wyglada wzajemna pomoc itd,
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:54:59
słuchajcie a moze bysmy załozyli jakis narodowy dzien dobroci co hahahahah
Krys mam problem z ortografia nie wstydze się tego a ty już nie masz czego sie czepiać nie wiesz co powiedzieć to uczepiłeś się mojej ortografii ty jestes właśnie takim facetem co to nie on taki cwaniak
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:57:53
..NO..PRZYDAŁBY..SIĘ..TYLKO..CO..TO..DA?
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:58:01
no co dejka czy to zły pomysł??
dzien bez kłótni i nie porozumien
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:58:31
neronek tyle da ze chociaz przez jeden dzien nie bedzie tu kłótni
Konto usunięte
02.02.2010 r. 10:00:01
neron nie pomyliles sie, kobiety w tym wieku poprostu popisuja sie co to nie one itd, nie zdaja sobie sprawy ze rania innych, chca byc w centrum a innym to imponuje, ja wiele sie nauczyłam i podchodze do tego inaczej , nie trawie ublizania zawsze probuje ludzi czegos nauczyc wiem jak wygladali przed kursem i obozem a jak wygladaja teraz, jak maja siłe , przełamali swoje barieri , i wrecz wiem ze nie zgina w tym społeczenstwie,
No problem jest
Ale zobacz że tzw. innych - niegrzecznych kobiet nie jest tak wiele jak facetów.
Nie obrażając oczywiście kochanych Panów
..KAJETAN..TROCHE..KULTURY..OK?..
..KAŻDY..MA..PRAWO..DO..WŁASNEGO..ZDANIA..I..ZAKŁADAJĄC.
.WĄTEK..TRZEBA BYŁO..SIĘ..LICZYĆ..Z..TYM..ŻE..ODPOWIEDZI..
BĘDĄ..ROZNE..
..TAKIE..JEST..MOJE..ZDANIE..
..OJ..ŻEBYŚ..IE..NIE..POMYLIŁ..
I..CO..TY..MOŻESZ..O.MNIE..WIEDZIEĆ..CZŁOWIEKU..CO?
oj powiem wam ze jak jezdze na oboz z ludzi i sie im przygladam to własnie kobiety staja sie gorsze w słownictwie niz faceci, az razi mnie to jak boga kocham
krys qrwa wróć do szkoły i naucz sie czytać nie mówie o tobie czy o sobie tylko ogółnie przecierz widze co się dzieje pracuje w markecie i widze słysze jak pary sie do siebie zwracają więc nie mów mi że tylko ja mam taki problem bo ja go nie mam jak sie tobie nie podoba to o czym pisze nikt nie każe tobie udzielać się na tym wątku
JAK DEJA NIEMA???? JEST ZA CALOKRZTALT!!!!
domis masz racje
zawsze jest zjebka ..mała to mała..ale zawsze D:
Kajetan
Proszę Cię
domis ok niech bedzie , ja widziałam jak laska na obozie wysmiewała swojego chłopaka mowiac co robi on w łozku jakie odgłosy wydaje i wogole wkurzyłam sie i robiła pompki, tak nie mozna ludzie powinni miec szacunek do siebie i do innych kochaj blizniego swego jak siebie samego
Dobra ale to jaki ja jestem jakie ja mam problemy to nie mówi nie znasz mnie i nie wiesz jakie moje problemy są a o tobie nie wiem nic i nie chcem nic wiedzieć twoje zycie twoje problemy twoja sprawa a jak ktos przychodzi do ciebie z problemem to powinieneś mu pomóc a nie jeszcze go bardziej dołować
jeśli już mowa o szkole, może zainwestuj w słownik ortograficzny
..DOBRZE..MÓWISZ..DEJA..A..ILE..LAT...MIAŁA..TA..LASKA?
kryscjan prosze cie uspokuj sie
..KAJETAN..CZY.JA..CIE..ZDOŁOWALEM..NO..SORRY..
..I..JAK..KTOŚ..MA..PROBLEM..I..CHCE..ABYM..MU..
POMÓGŁ..TO...ROZMAWIAMY...NA..PRIV..
neron laska miała 18 a jej chłopak 21, głupio mu było a ja nie po to biore tych ludzi by sobie wzucali , oni sa z rodzin zastepczych i domow dziecka i wiem ze wiele przeszli w zyciu i nauczyli sie jak radzic sobie w trudnych sytuacjacg jak wyglada wzajemna pomoc itd,
słuchajcie a moze bysmy załozyli jakis narodowy dzien dobroci co hahahahah
..NO..WIDZISZ..DEJA..CZYLI..NIE..POMYLIŁEM..SIĘ..PISZAC.
.ZE..TAK..ZACHOWUJĄ..SIĘ..MŁODE.BARDZO..MLODE..DZIEWCZYNY
dzien dobroci....
Krys mam problem z ortografia nie wstydze się tego a ty już nie masz czego sie czepiać nie wiesz co powiedzieć to uczepiłeś się mojej ortografii ty jestes właśnie takim facetem co to nie on taki cwaniak
..NO..PRZYDAŁBY..SIĘ..TYLKO..CO..TO..DA?
no co dejka czy to zły pomysł??
dzien bez kłótni i nie porozumien
neronek tyle da ze chociaz przez jeden dzien nie bedzie tu kłótni
neron nie pomyliles sie, kobiety w tym wieku poprostu popisuja sie co to nie one itd, nie zdaja sobie sprawy ze rania innych, chca byc w centrum a innym to imponuje, ja wiele sie nauczyłam i podchodze do tego inaczej , nie trawie ublizania zawsze probuje ludzi czegos nauczyc wiem jak wygladali przed kursem i obozem a jak wygladaja teraz, jak maja siłe , przełamali swoje barieri , i wrecz wiem ze nie zgina w tym społeczenstwie,
..DAJCIE.SOBIE..SPOKÓJ..PANOWIE..CZY..JUŻ..NIE..DOŚĆ.
.AWANTUR..NA..TYM..FORUM..I..PRZYZNAM..SIĘ..ZE..TEŻ.TE.
AWANTURY..BYŁY..SPOWODOWANE..TYM..ŻE..DAŁEM..SIĘ.
.SPROWOKOWAĆ..WIĘC..NIE..PROWOKUJMY..SIE..NAWZAJEM..CO?
sylwiontko ja nie bede miała z tym problemow
ok wchodze w to
No K
ajetan jak ty ją od początku zaraz poganiaczem to ona ciebie z buta
..SYLWIA..JA..TEŻ..JESTEM...ZA
nie prowokujmy sie nie kłucmy sie
hahah
no to jutro sie zaprogramuje taki dzien bo juz dzisiaj to za pozno