Gdzie sie podziały te kobiety co były kiedyś ???
Mówi sie że facet to świnia, ale teraz coraz częściej zdarza się, że to kobieta zachowuje się ponieżej krytyki.
Chciałbym żeby wróciły te czasy kiedy to kobiety odnosiły się z szacunkiem i nie reagowały chamstwem na twoje zaloty czy tez tylko pruby rozmowy.
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:13:19
Witaj Kajetan
Nigdy nie reagowałam chamstwem w stosunku do faceta,nawet jesli on czasami potrafił przegiać,wole poprostu zamilczec i nie utrzymywac takiej znajomosci,ale tez uwazam,ze jesli robia tak kobiety to nie ,ze Was nie lubia tylko,ze faceci nas zmieniaja po róznych złych doswiadczeniach i wtedy rodzi sie agresja!
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:15:22
hmm reagowanie chamstwem na zaloty no to troszke nie hallo.....hmm mozna w sumie normalnie poiedziec ..po co odrazu uciekac sie do takich drastycznych srodków.
Tygrys
02.02.2010 r. 09:16:22
Paula ale to nie jest usprawiedliwienie ty masz swój mózg, którym myslisz. Powinnaś pomysleć jeżeli ktoś ciebie zranił wyżyj sie na nim a nie na kimś kto chce jakoś wpłynąć na twoje życie żebyś tak nie cierpiała i żeby żyło się tobie lepiej u boku tego normalnego faceta.
Tygrys
02.02.2010 r. 09:19:48
Sylwia ale niestety takie kobiety się zdarzają i zachowują się gożej niz facet
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:22:50
kajetan ale my jestesmy inne wiec nie wszystkie takie sa
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:22:59
Masz racje Kajetan nie powinno sie odgrywac na kims kto nie rani,bo nie mozna przeciez szufladkować wszystkich do jednego worka i odpowiadać chamstwem lub złym zachowaniem nawet w rozmowie.
Dlatego tez staram sie być neutralna co do nagabywań innych jesli jestem w złym humorze lub nie taki dzień mam,ale tez nigdy nie pozwalam robic z siebie worka treningowego na tle emocjonalnym.
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:25:04
Spotyka się tutaj różnych ludzi i bez względu na płeć jedni są normalni inni mniej...nie wrzucaj wszystkich do jednego kotła...dzięki:buziak:
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:25:52
Kazdy powinień wyciagac wnioski ze swojego zachowania wzgledem innych,swiat byłby inny i mniej skomplikowany,ale niestety to sie zdarza ,wiec powinnismy tez reagowac na takie sytuacje i otwarcie mówic czego nie chcemy słyszec lub jakie zachowanie nam sie nie podoba kontaktach damsko-męskich.
Tygrys
02.02.2010 r. 09:28:39
Wiem nie wszystkie kobiety sa takie ale nie wszyscy meszczyźni są tacy że rozmawiając np o sexie że ma odrazu na to ochote. Może chce tylko o tym pogadać. A inni to zobaczy kobiete z większym dekoltem i odrazu by ją tylko ja taki nie jestem lubie gadać o sexie nie mam nic przeciwko temu lubie to robić jeżeli jakąś kobiete uraziłem to przepraszam bardzo
Tygrys
02.02.2010 r. 09:29:39
Paula masz racje ale można to też zrobic spokojnie a nie reagować krzykiem
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:33:26
Kajetan Ty całe życie na łatwiznę chciałeś iść i co z Ciebie za facet skoro z kobietą poradzić sobie nie umiesz. Kup może gumową lalę
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:34:47
KAJETAN NIEMARTW SIE CO TO BY BYLO ZA ZYCIE JAK BYS OD KOBITY NA DZIENDOBRY NIEZAROBIL PRZEZ LEB PANTOFLEM WITAM WSZYSTKICH
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:36:56
Neronek!!!!!!znowu strone poszerzyłes !!!!!!!!!!!
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:38:02
neron a to ze kobieta ma poniej 25 lat to znaczy ze jest dziecinna i ze inaczej sie z nia rozmawia ..hmm no ciekawe
Konto usunięte
02.02.2010 r. 09:38:05
Kajetan to moze sprubój pogadac na poczatek nie o sexsie,ale o pogodzie? Troche sie oziebi atmosfera i bedzie łatwiej dotrzec do takiej delikwentki?
Domin teraz to ja taki będe kobieta będzie coś sapać że sie jej nie podoba to ja będe atakować a ty Krys nie znasz mnie to nie komentuj nie mam problemu tylko chcialem pokazaż że ogólnie taki problem jest
Gdzie sie podziały te kobiety co były kiedyś ???
Mówi sie że facet to świnia, ale teraz coraz częściej zdarza się, że to kobieta zachowuje się ponieżej krytyki.
Chciałbym żeby wróciły te czasy kiedy to kobiety odnosiły się z szacunkiem i nie reagowały chamstwem na twoje zaloty czy tez tylko pruby rozmowy.
Witaj Kajetan
Nigdy nie reagowałam chamstwem w stosunku do faceta,nawet jesli on czasami potrafił przegiać,wole poprostu zamilczec i nie utrzymywac takiej znajomosci,ale tez uwazam,ze jesli robia tak kobiety to nie ,ze Was nie lubia tylko,ze faceci nas zmieniaja po róznych złych doswiadczeniach i wtedy rodzi sie agresja!
hmm reagowanie chamstwem na zaloty no to troszke nie hallo.....hmm mozna w sumie normalnie poiedziec ..po co odrazu uciekac sie do takich drastycznych srodków.
Paula ale to nie jest usprawiedliwienie ty masz swój mózg, którym myslisz. Powinnaś pomysleć jeżeli ktoś ciebie zranił wyżyj sie na nim a nie na kimś kto chce jakoś wpłynąć na twoje życie żebyś tak nie cierpiała i żeby żyło się tobie lepiej u boku tego normalnego faceta.
Sylwia ale niestety takie kobiety się zdarzają i zachowują się gożej niz facet
kajetan ale my jestesmy inne
wiec nie wszystkie takie sa
Masz racje Kajetan nie powinno sie odgrywac na kims kto nie rani,bo nie mozna przeciez szufladkować wszystkich do jednego worka i odpowiadać chamstwem lub złym zachowaniem nawet w rozmowie.
Dlatego tez staram sie być neutralna co do nagabywań innych jesli jestem w złym humorze lub nie taki dzień mam,ale tez nigdy nie pozwalam robic z siebie worka treningowego na tle emocjonalnym.
Spotyka się tutaj różnych ludzi i bez względu na płeć jedni są normalni inni mniej...nie wrzucaj wszystkich do jednego kotła...dzięki:buziak:
Kazdy powinień wyciagac wnioski ze swojego zachowania wzgledem innych,swiat byłby inny i mniej skomplikowany,ale niestety to sie zdarza ,wiec powinnismy tez reagowac na takie sytuacje i otwarcie mówic czego nie chcemy słyszec lub jakie zachowanie nam sie nie podoba kontaktach damsko-męskich.
Wiem nie wszystkie kobiety sa takie ale nie wszyscy meszczyźni są tacy że rozmawiając np o sexie że ma odrazu na to ochote. Może chce tylko o tym pogadać. A inni to zobaczy kobiete z większym dekoltem i odrazu by ją tylko
ja taki nie jestem lubie gadać o sexie nie mam nic przeciwko temu lubie to robić jeżeli jakąś kobiete uraziłem to przepraszam bardzo
Paula masz racje ale można to też zrobic spokojnie a nie reagować krzykiem
Kajetan Ty całe życie na łatwiznę chciałeś iść i co z Ciebie za facet skoro z kobietą poradzić sobie nie umiesz. Kup może gumową lalę
KAJETAN NIEMARTW SIE CO TO BY BYLO ZA ZYCIE JAK BYS OD KOBITY NA DZIENDOBRY NIEZAROBIL PRZEZ LEB PANTOFLEM
WITAM WSZYSTKICH
Neronek!!!!!!znowu strone poszerzyłes !!!!!!!!!!!
neron a to ze kobieta ma poniej 25 lat to znaczy ze jest dziecinna i ze inaczej sie z nia rozmawia ..hmm no ciekawe
Kajetan to moze sprubój pogadac na poczatek nie o sexsie,ale o pogodzie? Troche sie oziebi atmosfera i bedzie łatwiej dotrzec do takiej delikwentki?
ZARAZ..NAPRAWIE..
..SYLWIA...NAPISAŁEM..OGÓLNIE..
..WIDOCZNIE..KAJETAN..MA..SZCZĘŚCIE..DO.TAKICH.KOBIET....
.
a tu jestescie
Domin teraz to ja taki będe kobieta będzie coś sapać że sie jej nie podoba to ja będe atakować a ty Krys nie znasz mnie to nie komentuj nie mam problemu tylko chcialem pokazaż że ogólnie taki problem jest
hmm .....no to masz szczescie
..NIE..WSZYSTKIE..MŁODE..KOBIETY..SĄ.NIE..DOROSŁE.
.ŻE..TAK..POWIEM..ALE..NA..TAKIE..KOBIETY..WŁAŚNIE.
..TRAFIA.KAJETAN..
NOERON powtórze sie specjalnie dla ciebie ja nie mam takiego problemu tylko chciałem pokazać że taki problem istnieje w społeczeństwie
neronek on nie trafia
on tylko przykłada przytoczył
NERON na jakie kobiety ja trafiam to nie masz pojęcia więc przestań pi
ć bo w d
e byłeś i g
o widziałeś
NIENO KAJETAN TAKA PRAWDA ZE DZIEN BEZ ZJEBKI OD KOBITY TO DZIEN STRACONY
jaki problem jakoś nikt nie ma tylko Ty, otrząśnij się chłopcze
TAK..MASZ..RACJE.KAJETAN..ISTNIEJE..JASNE..TYLE.
.ZE..JA..ZAUWAŻYLEM..TAKIE..ZACHOWANIE..U..PODLOTKÓW..
kajtetan spokojnie nie nerwicuj sie