A więc został mi podsunięty niegłupi pomysł więc...Panowie, może powiecie Mi co was może odstraszyc od kobiety na pierwszej randce, co sprawia, że wiecie już, że drugiej nie bedzie...?
John
01.02.2010 r. 22:09:17
Z uwagi na wsze delikatne serduszka, chyba wstrzymam się od tej wypowiedzi
Konto usunięte
01.02.2010 r. 22:14:30
to juz sie czuje .po spedzeniu trche czasu a co moze odstraszyc .wszystko..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 22:16:12
to ciezko tak jednoznacz6nie odpowiedziec na to pytanie mysle ze je4sli po pierwszym spotkaqniz facet nie chce wie3cej sie spotkac z kobieta jest tylko jedno wytlumaczenie nie nspodobala mu nsie jako kobieta bchodzi8m mi8 o wyglad
John
01.02.2010 r. 22:16:27
nie opowiadaj na pierwszej randce o swoim byłym:")
Konto usunięte
01.02.2010 r. 22:16:48
bo rachakter ciezko jest ocenic od razu
John
01.02.2010 r. 22:17:51
pierwsza randka to jeszcze nie przełom
Konto usunięte
01.02.2010 r. 22:22:56
jak mmozny ocenic charakter nie raz na poczatku dana osoba wydasje nam sie nie sypatyczna ale przy bliszym poznabi obraz jej sie zmienia na lepszy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 22:42:58
prosze uprzejmie :buziak:
Konto usunięte
01.02.2010 r. 22:49:34
ja taka mialem ale jeszce na koloni rozmawialem przez okno z pewna dziewczyna i milo9 nam sie rozmawialo im spotklasmy sie na drugi dtzien i ona naprawde byla bardzo mila ale nie moglemk sie zmusic poprostu mi msie nie podobala
Unkownboy
01.02.2010 r. 23:26:09
Co odstrasza na pierwszej randce...
Brak umiejętności rozmowy na różne tematy...
Nie patrzenie w oczy, ale np. gdzieś na boki podczas rozmowy...
Ślinienie się na mój widok (niestety zdarza się, na szczęście rzadko), choć oczywiście nie dosłowne...
Typowo sztuczne zachowanie (np. wymuszony śmiech)...
Zestresowanie...
Sposób mówienia, gestykulacja, całokształt (sposób poruszania się, zapach, głos)...
Niechlujność (wypowiedzi, zachowania)...
A i przed spotkaniami nie zalecam jeść dań z aromatycznymi ziołami/przyprawami (kebab), gdy (nawet nie świadomie) "wyśmieje" czy "zaneguje" wartość którejś z moich zasad/wartości/idei/pasji...
Dużo tego, podobnie jak rzeczy, które nas przyciągają...
Unkownboy
01.02.2010 r. 23:35:23
A dziękuję
RaFaŁ
02.02.2010 r. 00:33:40
zdecydowanie odstrasza (mnie) oslepiajaca pustka w glowie odstrasza mnie tez to jak laska sie wynosi... przechwala kim to ona nie jest...
A więc został mi podsunięty niegłupi pomysł więc...Panowie, może powiecie Mi co was może odstraszyc od kobiety na pierwszej randce, co sprawia, że wiecie już, że drugiej nie bedzie...?
Z uwagi na wsze delikatne serduszka, chyba wstrzymam się od tej wypowiedzi
to juz sie czuje .po spedzeniu trche czasu a co moze odstraszyc .wszystko..
to ciezko tak jednoznacz6nie odpowiedziec na to pytanie mysle ze je4sli po pierwszym spotkaqniz facet nie chce wie3cej sie spotkac z kobieta jest tylko jedno wytlumaczenie nie nspodobala mu nsie jako kobieta bchodzi8m mi8 o wyglad
nie opowiadaj na pierwszej randce o swoim byłym:")
bo rachakter ciezko jest ocenic od razu
pierwsza randka to jeszcze nie przełom
jak mmozny ocenic charakter nie raz na poczatku dana osoba wydasje nam sie nie sypatyczna ale przy bliszym poznabi obraz jej sie zmienia na lepszy
prosze uprzejmie :buziak:
ja taka mialem ale jeszce na koloni rozmawialem przez okno z pewna dziewczyna i milo9 nam sie rozmawialo im spotklasmy sie na drugi dtzien i ona naprawde byla bardzo mila ale nie moglemk sie zmusic poprostu mi msie nie podobala
Co odstrasza na pierwszej randce...
Brak umiejętności rozmowy na różne tematy...
Nie patrzenie w oczy, ale np. gdzieś na boki podczas rozmowy...
Ślinienie się na mój widok (niestety zdarza się, na szczęście rzadko), choć oczywiście nie dosłowne...
Typowo sztuczne zachowanie (np. wymuszony śmiech)...
Zestresowanie...
Sposób mówienia, gestykulacja, całokształt (sposób poruszania się, zapach, głos)...
Niechlujność (wypowiedzi, zachowania)...
A i przed spotkaniami nie zalecam jeść dań z aromatycznymi ziołami/przyprawami (kebab), gdy (nawet nie świadomie) "wyśmieje" czy "zaneguje" wartość którejś z moich zasad/wartości/idei/pasji...
Dużo tego, podobnie jak rzeczy, które nas przyciągają...
A dziękuję
zdecydowanie odstrasza (mnie) oslepiajaca pustka w glowie
odstrasza mnie tez to jak laska sie wynosi... przechwala kim to ona nie jest...