To już jest kwestia indywidualna , zależy czy ceni się kogos bardziej niż ..własną dumę
Damira
11.11.2017 r. 13:43:04
Czyżbyś kciał mie tu coś powiedzieć ..?? Jest takie powiedzenie traktuj innych tak, jak chciałbyś sam byc traktowany..hough
Damira
11.11.2017 r. 13:54:56
No jak musi niech mówi
Damira
11.11.2017 r. 15:11:42
A co na sweterku się juz nie mieszczą ?
Damira
11.11.2017 r. 15:20:37
ta chyba naklejkami z playboya ..
Damira
11.11.2017 r. 15:28:42
Nie tak dawno...na Helu
Damira
11.11.2017 r. 18:09:56
Zdecydowanie wolę wyjeżdżać wtedy gdy kcem a wiec ..ten pierwszy wariant
Damira
12.11.2017 r. 11:32:05
Tercet egzotyczny
Damira
12.11.2017 r. 12:16:24
w drodze ewolucji, wyszły jednak na brzeg ..czyt, swoje
Damira
12.11.2017 r. 12:22:26
Przetrwały do dziś ..
Damira
12.11.2017 r. 12:44:42
Ja pamiętam Wszak jako Kapitan niezmierzonych mórz i oceanów emocji, niejedną widziałeś Senior
Damira
12.11.2017 r. 13:08:03
Jak grac to o wysoka stawkę
Damira
12.11.2017 r. 13:19:45
Ojojjj.. no sorrryy bardzo nie jezdem w temacie. To mecz o wszystko, czy tez mecz ostatniej szansy?
Damira
12.11.2017 r. 13:23:22
A to smacznego szamanka ..i rozchodniaczek
ALEXIS100
04.11.2018 r. 08:42:38
Kto pomoże ???
Babygirl4u
05.02.2020 r. 18:37:56
Cześć.
Do You Speak English? miło mi cię poznać. Nazywam się Sherri Gallagher Jestem oficerem wojskowym USA. Chciałbym się z tobą zapoznać. Naprawdę chciałbym wyrazić moje zainteresowanie. Szukam prawdziwych i znaczących intymnych relacji. Cieszę się, jeśli wyślesz mi e-mail na mój prywatny adres e-mail (sgjoforce@gmail.com). Prześlę ci moje zdjęcia i opowiem ci więcej o sobie i mojej przyszłości. plany. Dużo miłości, jak mam nadzieję wkrótce usłyszeć od ciebie.
Sherri Gallagher
Babygirl4u
05.02.2020 r. 18:58:57
Cześć.
Do You Speak English? miło mi cię poznać. Nazywam się Sherri Gallagher Jestem oficerem wojskowym USA. Chciałbym się z tobą zapoznać. Naprawdę chciałbym wyrazić moje zainteresowanie. Szukam prawdziwych i znaczących intymnych relacji. Cieszę się, jeśli wyślesz mi e-mail na mój prywatny adres e-mail (sgjoforce@gmail.com). Prześlę ci moje zdjęcia i opowiem ci więcej o sobie i mojej przyszłości. plany. Dużo miłości, jak mam nadzieję wkrótce usłyszeć od ciebie.
To już jest kwestia indywidualna , zależy czy ceni się kogos bardziej niż ..własną dumę
Czyżbyś kciał mie tu coś powiedzieć ..?? Jest takie powiedzenie traktuj innych tak, jak chciałbyś sam byc traktowany..hough
No jak musi niech mówi
A co na sweterku się juz nie mieszczą ?
ta chyba naklejkami z playboya ..
Nie tak dawno...na Helu
Zdecydowanie wolę wyjeżdżać wtedy gdy kcem a wiec ..ten pierwszy wariant
Tercet egzotyczny
w drodze ewolucji, wyszły jednak na brzeg ..czyt, swoje
Przetrwały do dziś ..
Ja pamiętam Wszak jako Kapitan niezmierzonych mórz i oceanów emocji, niejedną widziałeś Senior
Jak grac to o wysoka stawkę
Ojojjj.. no sorrryy bardzo nie jezdem w temacie. To mecz o wszystko, czy tez mecz ostatniej szansy?
A to smacznego szamanka ..i rozchodniaczek
Kto pomoże ???
Cześć.
Sherri Gallagher
Cześć.
Sherri Gallagher