Jakie zaczepki najbardziej wyprowadzają was z równowagi?
Bardzo drażni mnie kiedy wchodząc na swoją pocztę odczytuję wiadomość o treści nie cześć ... tylko:
masz skype?
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:28:25
cześć Martulka
no to jest też masakra... nie cierpię jak mnie traktują, jak kozę w Indiach
Unkownboy
01.02.2010 r. 15:29:01
A mnie nic nie drażni, tylko bawi...
Zwłaszcza maile od pewnego pana, który wiąż mało parlamentarnym językiem proponuje mi usługi seksualne, albo składa inne niedwuznaczne propozycje...
Kochanie wiesz że o Tobie piszę tygrysku Ty mój...
Tylko Holender zrozumieć nie może że ja ani HOMO ani zoofilem nie jestem... Hmmm
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:39:23
najbardziej wkur...... mnie zaczepki panów proponujacych sex za kasiorke..... troszke lat juz mam ale nie az tyle zeby musiec za to płacic
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:39:24
mnie ogolnie wiecej drazni niz skype , znalazłem cie i co teraz, typu sponsoring chyba najbardziej. lub inne podteksty. ale usuwam odrazu takiego typu wiadomosci i nie odp.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 15:52:24
Ja to mam serdecznie dość; propozycji spotkania z kasę, zaczepek typu "pozdrawiam śliczne oczka" i oczywiście hicior tej zimy "masz skypa?" hehehe
Jednym słowem PORAŻKA hehehe
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:11:14
dziewczyny nie tylko wam zasmiecaja skrzynke tego typu wiadomosci
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:12:51
Hej Stiv
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:14:19
Witaj Porazka :buziak:
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:14:24
jeden koleś przeszedł sam siebie kiedy napisał mi ; mogę ciebie przelecieć za free....
Czy miałam to uznać za komplement??? bo już się zastanawiam co to za portal...szukają miłości, przyjaźni itp czy pojemnika na spermę czyt: "nektar" jak to ujął krycjan kiedyś... )
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:16:19
hehehe bo niektórym brak odwagi w realu to tu są macho!!
Stiv - Ciebie też babki "molestują" ??
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:16:40
Anairda tak jest wszedzie niestety...
tacy zawodnicy taka stronke poprostu jako stronke do darmowych ogłoszen tego typu lub szukaja sponsora...
lub pretekstu do powpieniania ludzi tutaj
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:18:36
Porazka no niestety tak
nie ma sie z czego smiac
dzis juz dostalem tez własnie tego typu wiadomosci...
ale uszczuplam skrzynke na biezaco
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:26:37
Ja nawet nie otwieram tych wiadomości tylko od razu aut
Konto usunięte
01.02.2010 r. 16:42:21
no ja robie identycznie
dla mnie to sa smieci nie warte uwagi
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:14:30
A mnie bardzo denerwuje kjak tos zakłada głupie tematy i mysli że swieci . i to że niektóre dziewczeta uważaja sie za bóg wie koga a tak naprawde sa nikim.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:23:07
no ostatnio pojawiło sie duzo takich dretwych tematow i mase sporow przy okazji
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:32:23
Nie lubię takich tematów W życiu realnym tylu ludzi się wzajemnie krzywdzi.... i jeszcze tu nie ma spokoju
Załamka
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:33:56
mi szczerze to tez sie to nie podoba...
zamiast spedzic przyjemnie czas i sie zrelaksowac to tutaj sa same dymy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:34:12
Nawet proces nam sie szykuje
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:37:32
WITAM WSZYSTKICH.A CO POWIECIE NA TAKIE COS.PEWNA PANI NAPISAŁA MI CZY MÓGŁBYM POKOCHAĆ SIE Z JEJ MĘŻEM A ONA BEDZIE PATRZEĆ.POZDRAWIAM-ACHA OCZYWISCIE ODMÓWIŁEM NIE W MOIM GUSCIE HMMMMMM.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:41:21
Stiv zapraszam na "Dlaczego" tam można gadać już o wszystkim hehehe i bez stresu
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:41:28
buahahaha
nie no to jest ogłoszenie dnia
co ludzie jeszcze wymysla
Konto usunięte
01.02.2010 r. 17:51:27
A Masz skaype..bo ja mam ..moze sie poglondamy..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 18:28:54
jak mnie ktoś pyta czy mam skype odpowiadam : mam skype. gg, maila,adres korespondencji, 3 telefony....a co? Urząd Skarbowy płaci Tobie za info?
Konto usunięte
01.02.2010 r. 18:30:09
He he he skarbówka gorsza od policji
Konto usunięte
01.02.2010 r. 18:38:55
Skarbie to masz 3 fony..ej daj jednego ja nie mam zadnego..sorry..mam ladowarke do samsunga ..moze masz samsunga na zbyciu..prosze podziel sie zemna..ja na gwiazdke prezentu nie dostalem...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 18:40:12
a nie mowcie mi nawet o skarbowce bladztwo bym
Konto usunięte
01.02.2010 r. 19:03:53
żaden nie jest samsungiem ;( ipoda pewnie nie chcesz? szkoda
Konto usunięte
01.02.2010 r. 19:17:36
A co to jest ten ipod..cos do jedzenia..bo wiesz ja prosty chlopak z podlasia jestem i europa przychodzi do nas zawsze z opoznieniem ..temu szukam sponsorki na dalsza edukacje..
Jakie zaczepki najbardziej wyprowadzają was z równowagi?
Bardzo drażni mnie kiedy wchodząc na swoją pocztę odczytuję wiadomość o treści nie cześć ... tylko:
masz skype?
cześć Martulka
no to jest też masakra... nie cierpię jak mnie traktują, jak kozę w Indiach
A mnie nic nie drażni, tylko bawi...
tygrysku Ty mój...
Zwłaszcza maile od pewnego pana, który wiąż mało parlamentarnym językiem proponuje mi usługi seksualne, albo składa inne niedwuznaczne propozycje...
Kochanie wiesz że o Tobie piszę
Tylko Holender zrozumieć nie może że ja ani HOMO ani zoofilem nie jestem... Hmmm
najbardziej wkur...... mnie zaczepki panów proponujacych sex za kasiorke..... troszke lat juz mam ale nie az tyle zeby musiec za to płacic
mnie ogolnie wiecej drazni niz skype , znalazłem cie i co teraz, typu sponsoring chyba najbardziej. lub inne podteksty. ale usuwam odrazu takiego typu wiadomosci i nie odp.
Ja to mam serdecznie dość; propozycji spotkania z kasę, zaczepek typu "pozdrawiam śliczne oczka" i oczywiście hicior tej zimy
"masz skypa?"
hehehe
hehehe
Jednym słowem PORAŻKA
dziewczyny nie tylko wam zasmiecaja skrzynke tego typu wiadomosci
Hej Stiv
Witaj Porazka
:buziak:
jeden koleś przeszedł sam siebie kiedy napisał mi ; mogę ciebie przelecieć za free....
Czy miałam to uznać za komplement??? bo już się zastanawiam co to za portal...szukają miłości, przyjaźni itp czy pojemnika na spermę czyt: "nektar" jak to ujął krycjan kiedyś... )
hehehe bo niektórym brak odwagi w realu to tu są macho!!
Stiv - Ciebie też babki "molestują" ??
Anairda tak jest wszedzie niestety...
tacy zawodnicy taka stronke poprostu jako stronke do darmowych ogłoszen tego typu lub szukaja sponsora...
lub pretekstu do powpieniania ludzi tutaj
Porazka no niestety tak
nie ma sie z czego smiac
dzis juz dostalem tez własnie tego typu wiadomosci...
ale uszczuplam skrzynke na biezaco
Ja nawet nie otwieram tych wiadomości tylko od razu aut
no ja robie identycznie
dla mnie to sa smieci nie warte uwagi
A mnie bardzo denerwuje kjak tos zakłada głupie tematy i mysli że swieci . i to że niektóre dziewczeta uważaja sie za bóg wie koga a tak naprawde sa nikim.
no ostatnio pojawiło sie duzo takich dretwych tematow i mase sporow przy okazji
Nie lubię takich tematów
W życiu realnym tylu ludzi się wzajemnie krzywdzi.... i jeszcze tu nie ma spokoju
Załamka
mi szczerze to tez sie to nie podoba...
zamiast spedzic przyjemnie czas i sie zrelaksowac to tutaj sa same dymy
Nawet proces nam sie szykuje
WITAM WSZYSTKICH.A CO POWIECIE NA TAKIE COS.PEWNA PANI NAPISAŁA MI CZY MÓGŁBYM POKOCHAĆ SIE Z JEJ MĘŻEM A ONA BEDZIE PATRZEĆ.POZDRAWIAM-ACHA OCZYWISCIE ODMÓWIŁEM NIE W MOIM GUSCIE HMMMMMM.
Stiv zapraszam na "Dlaczego" tam można gadać już o wszystkim
hehehe i bez stresu
buahahaha
nie no to jest ogłoszenie dnia
co ludzie jeszcze wymysla
A Masz skaype..bo ja mam ..moze sie poglondamy..
jak mnie ktoś pyta czy mam skype odpowiadam : mam skype. gg, maila,adres korespondencji, 3 telefony....a co? Urząd Skarbowy płaci Tobie za info?
He he he skarbówka gorsza od policji
Skarbie to masz 3 fony..ej daj jednego ja nie mam zadnego..sorry..mam ladowarke do samsunga ..moze masz samsunga na zbyciu..prosze podziel sie zemna..ja na gwiazdke prezentu nie dostalem...
a nie mowcie mi nawet o skarbowce bladztwo bym
żaden nie jest samsungiem ;( ipoda pewnie nie chcesz? szkoda
A co to jest ten ipod..cos do jedzenia..bo wiesz ja prosty chlopak z podlasia jestem i europa przychodzi do nas zawsze z opoznieniem ..temu szukam sponsorki na dalsza edukacje..