Dla panów ,którzy spotkali w zyciu mądre blondynki,nawet te tlenione nie pomijając autorki tematu
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:01:47
buahahahah
zdarzaja sie wyjatki
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:04:02
http://www.youtube.com/watch?v=L9No1znJIBY
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:05:42
Po te normalne kobietki,które nosza ten kolorek od urodzenia lub z wyboru powinny nigdy nie dawc sie obrazac nikimu!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:07:33
Co mam robic ...ja nie spotkalem jeszcze BLONDYNKI.!!!!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:07:37
ja tez byłem blondynem...
ale juz nie jestem heheh...
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:08:08
Walenrod,załuj nie wiesz co tracisz
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:08:08
no ja przez grzecznosc powiem ze widzialem modre blondynki ale z nimi nie gadalem bo spaly na szczescie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:10:04
Stiv ,a ja blondynka od 6 lat,ale nie mam najmniejszego zamiaru zmieniac tego kolorku chociaz jestem brunetka ,bo zawsze jestem soba i na szczescie nigdy nie słyszałam,zeby ktos pod moim adresem powiedzial cos obrazliwego na temat blondynki!!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:11:43
Czy to propozycja...Paulo.????
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:12:58
no nie powiem znam paew fajnych i madrych blondynek
ale zajete sa
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:13:18
Mam mnustwo znajomych,ktorzy własnie uwielbiaja blondynki ,bo sa fajne i nie uwazaja,ze gdzies tam ktos kiedys zaszyfladkowal je jako glupie gaski,po przeciez gdyby nawet,to tu nie chodzi o kolor włosów tylko o to jak sie prezentuje swoja osobowosc!
A te puste i głupiutkie wierzcie odnalesc mozna i u brunetek,czy szatynek,nie wspomne o rudych,ktore ogolnie tez bywaja uwazane za fałszywe!
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:14:27
Walenrodku ja niestety nie jestem wolna,ale zawsze chetnie pogadam,ale to juz wiesz,bo jestem tpowa monogamistka
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:15:54
Paula, ty coś piłaś
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:16:31
Powiem wam jedno,gdyby kiedykolwiek ktos w mojej obecnosci powiedzial cos obrazliwego na zywo odnosnie mojego koloru wlosow....to ma z liscia jak nic
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:17:03
Haos ,a dlaczego tak uwazasz hmm?
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:17:33
Haos nie,nie piłam dokładnie miesiac
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:17:57
jestem blondynka ...ale moim naturalnym kolorem jest inny .Hmm nie spotkałam sie do tąd z jakimis dziwnymi uwagami co do mojego koloru włosów
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:18:02
Pytam bo jakoś tak choroba to wszystko co mówisz ma sęs mimo że jesteś blondynką
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:18:14
buahahah
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:19:12
Haos to przeciez na czasie i kazdy ma prawo wypowiedziec sie co sadzi
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:19:15
Historia dowiodla niejednokrotnie ze magiczne trojkaty,,sa tez niezlym wyborem.???
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:20:50
Haos nie widze odchyleń od normy w temacie ale prosze wyraz co sadzisz,dlateo dodałam ,jakby ktos nie zauwazyl,ze temat dodała tleniona blondyna
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:21:47
Nie no spoko.
Żarty na bok ale znam takie kobiety o koloże blond włosów które uważałem za inteligętne ale z czasem wyprowadziły mnie z tego błędu
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:23:49
No dokładnie macie racje,bo tu w tym wszystkim nie chodzi o preferencje kobiety lub dziewczyny po wyjsciu od fryzjera,ale zachowaniu jej w towarzystwie i potwierdzaniu ogolnej opini o blondynkach.
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:26:34
Słuchajcie kochani ja na tym dzis zakoncze watek,bo pozno,ale obiecuje wpadne jutro wieczorem i zajrze Miłej nocy zyczy blondynka dobranoc
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:30:58
Tak
Dzwoni blondynka do koleżanki że zepsuł się jej samochód, żeby po nią przyjechała.
Więc koleżanka jedzie po nią.
ńa miejscu obie panie podczepiają linkę cholowniczą do samochodów wsiadają i prowadzą rozmowę.
Zgadnijcie jak daleko zajechały
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:33:21
pa Paula:buziak:
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:35:00
A co
Miałaś podobną przygodę
Konto usunięte
01.02.2010 r. 00:35:13
tych kawałow o blond pannach jest w uj
ale intyligencje nadrabiały uroda
buahahahah
zdarzaja sie wyjatki
http://www.youtube.com/watch?v=L9No1znJIBY
Po te normalne kobietki,które nosza ten kolorek od urodzenia lub z wyboru powinny nigdy nie dawc sie obrazac nikimu!!
Co mam robic ...ja nie spotkalem jeszcze BLONDYNKI.!!!!!
ja tez byłem blondynem...
heheh...
ale juz nie jestem
Walenrod,załuj
nie wiesz co tracisz
no ja przez grzecznosc powiem ze widzialem modre blondynki ale z nimi nie gadalem bo spaly na szczescie
Stiv ,a ja blondynka od 6 lat,ale nie mam najmniejszego zamiaru zmieniac tego kolorku chociaz jestem brunetka ,bo zawsze jestem soba i na szczescie nigdy nie słyszałam,zeby ktos pod moim adresem powiedzial cos obrazliwego na temat blondynki!!
Czy to propozycja...Paulo.????
no nie powiem znam paew fajnych i madrych blondynek
ale zajete sa
Mam mnustwo znajomych,ktorzy własnie uwielbiaja blondynki ,bo sa fajne i nie uwazaja,ze gdzies tam ktos kiedys zaszyfladkowal je jako glupie gaski,po przeciez gdyby nawet,to tu nie chodzi o kolor włosów tylko o to jak sie prezentuje swoja osobowosc!
A te puste i głupiutkie wierzcie odnalesc mozna i u brunetek,czy szatynek,nie wspomne o rudych,ktore ogolnie tez bywaja uwazane za fałszywe!
Walenrodku ja niestety nie jestem wolna,ale zawsze chetnie pogadam,ale to juz wiesz,bo jestem tpowa monogamistka
Paula, ty coś piłaś
Powiem wam jedno,gdyby kiedykolwiek ktos w mojej obecnosci powiedzial cos obrazliwego na zywo odnosnie mojego koloru wlosow....to ma z liscia jak nic
Haos ,a dlaczego tak uwazasz hmm?
Haos nie,nie piłam dokładnie miesiac
jestem blondynka ...ale moim naturalnym kolorem jest inny .Hmm nie spotkałam sie do tąd z jakimis dziwnymi uwagami co do mojego koloru włosów
Pytam bo jakoś tak choroba to wszystko co mówisz ma sęs mimo że jesteś blondynką
buahahah
Haos to przeciez na czasie i kazdy ma prawo wypowiedziec sie co sadzi
Historia dowiodla niejednokrotnie ze magiczne trojkaty,,sa tez niezlym wyborem.???
Haos nie widze odchyleń od normy w temacie
ale prosze wyraz co sadzisz,dlateo dodałam ,jakby ktos nie zauwazyl,ze temat dodała tleniona blondyna
Nie no spoko.
Żarty na bok ale znam takie kobiety o koloże blond włosów które uważałem za inteligętne ale z czasem wyprowadziły mnie z tego błędu
No dokładnie macie racje,bo tu w tym wszystkim nie chodzi o preferencje kobiety lub dziewczyny po wyjsciu od fryzjera,ale zachowaniu jej w towarzystwie i potwierdzaniu ogolnej opini o blondynkach.
Słuchajcie kochani ja na tym dzis zakoncze watek,bo pozno,ale obiecuje wpadne jutro wieczorem i zajrze
Miłej nocy zyczy blondynka
dobranoc
Tak
Dzwoni blondynka do koleżanki że zepsuł się jej samochód, żeby po nią przyjechała.
Więc koleżanka jedzie po nią.
ńa miejscu obie panie podczepiają linkę cholowniczą do samochodów wsiadają i prowadzą rozmowę.
Zgadnijcie jak daleko zajechały
pa Paula:buziak:
A co
Miałaś podobną przygodę
tych kawałow o blond pannach jest w uj
ale intyligencje nadrabiały uroda