Troche mi przykro Deja tak biegasz pomagasz dzieciom z roznych rodzin ..a nie widzisz ze sa tu ludzie potrzebujacy twojej pomocy..moze najpierw zacznij od nas....ja potrzebuje pomocy RATUNKU
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:54:52
ok gepard wiec jaki masz problem co??? bo ja dzis jestem dostepna ale tylko na recepte . jaki masz problem wal smiało
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:59:09
dzien dobry bardzo dziwny temat każddy w sumie moze pisac to cio chce to każdego niewtety a facecci no tacy sa a potem gdy przychodzi co do czego to wszystkich facetów szufladkujemy. tak samo z kobietami
MAX29
01.02.2010 r. 09:04:52
Ja uważam,że zawieranie znajomości to podstawa egzystencji...nawet na ty portalu.A pisanie do kilku osób to normalka.Im większe grono ..tym lepsza zabawa i szansa na wyłowienie tej złotej rybki ))Nie bądź zazdrosna to toksyczne.Jeśli chcesz mieć kogoś na wyłączność.Kup sobie zwierzątko..Pozdrawiam forumowiczów
Zdzisław
01.02.2010 r. 09:55:03
Zuzia...ja mam inny problem...piszę do jednej,ale zawsze co innego
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:03:57
nie uważam pisania tego samego kilku osobom ..gorzej jak się pisze każdemu coś innego ;P
Konto usunięte
01.02.2010 r. 12:19:36
hahaha
-ZUZANA- a Ty pisujesz tu tylko z jedną osobą?
jeśi tak - zastanów się nad poszerzeniem kręgu znajomych
jesli nie - to nie rozumiem po co ten temat??
Troche mi przykro Deja tak biegasz pomagasz dzieciom z roznych rodzin ..a nie widzisz ze sa tu ludzie potrzebujacy twojej pomocy..moze najpierw zacznij od nas....ja potrzebuje pomocy RATUNKU
ok gepard wiec jaki masz problem co??? bo ja dzis jestem dostepna ale tylko na recepte
. jaki masz problem wal smiało
dzien dobry bardzo dziwny temat każddy w sumie moze pisac to cio chce to każdego niewtety a facecci no tacy sa a potem gdy przychodzi co do czego to wszystkich facetów szufladkujemy. tak samo z kobietami
Zuzia...ja mam inny problem...piszę do jednej,ale zawsze co innego
nie uważam pisania tego samego kilku osobom ..gorzej jak się pisze każdemu coś innego ;P
hahaha
-ZUZANA- a Ty pisujesz tu tylko z jedną osobą?
jeśi tak - zastanów się nad poszerzeniem kręgu znajomych
jesli nie - to nie rozumiem po co ten temat??