panowie , pisujecie jednoczesnie do kilku pan , i to najgorsze jest w tym ze kazdej to samo
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:24:27
wtedy sa wieksze szanse ze ktoras odpowie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:29:50
ja nie pisze z wieloma naraz
ale gdy bylem młodszy tak robiłem...
przyznaje sie bez bicia
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:32:15
a ja pisze bo i tak nie biore tego na powaznie,bo nie wierze w jakikolwiek zwiazek w sieci
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:34:16
ja poznałem tak naprawde mase dziewczyn
ale powiem wam ze gdy jakas mi sie spodobala to odrazu olewałem reszte i rozmawialem tylko z ta jedna
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:36:11
jak mi sie podoba jakas kobieta to jej to poprostu pisze,jesli podobaja mi sie jej oczy to pisze o oczach a ze w innej tez mi sie moga oczy podobac to tez o nich musze napisac i nie uwazam ze pisze to samo wszystkim,tylko to co mysle o danej osobie,a raczej jej wygladzie bo tylko tyle moge
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:37:33
mi sie podoba kilka kobiet na tym forum i nie bede ograniczal sie do 1 bo wszystkie sa fajne i wszystkie traktuje tak samo-czyli jak kolezanki z Mk
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:39:33
no tak to prawda tak było wiele razy ze jak sie nie spodobała to odrazu krutka pilka...
sory nic z tego nie bedzie i end
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:39:50
przede wszystkim nie pisze ze ktos jest wyjatkowy tylko np.ze ma ładna twarz,usta itp.wiec nie robie nikomu złudnych nadziei a wypowiadam sie co mysle o ich wygladzie i nikt nie moze miec do mnie o to pretensji
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:45:07
i zanim zaczniesz sie nad kims zastanawiac,warto poczytac profil tej osoby...widzisz ja mam napisane ze jestem tu dla bajery i jesli ktos moje komplementy wezmie jako przejaw zainteresowania zwiazkiem to znaczy ze nie czyta co napisalem o sobie
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:53:40
z tymi emotkami to przesadzasz...widzisz tu jest tak ze np.na przywitanie lub pozegnanie czasami za pomoca emotkow dajemy sobie całuski w peniski i w cipeczki (tak to doslownie jest nazywane )i raczej watpie zeby ktos powaznie traktowal to ze jest w cipke calowany...nie sadzisz?
Konto usunięte
31.01.2010 r. 21:56:49
nigdy nie traktuje w 100% doslownie tego co pisza w necie,bo nigdy nie mam w 100% pewnosci kim jest osoba piszaca
Konto usunięte
31.01.2010 r. 22:04:41
no to mnie zlapalas Zuzia tylko jest maly problem..ze ja tylko z jedna pisze ..chyba ze chodzi ci o forum..jestem nie winny wiedz sie nie poddaje..przyznaje sie..zreszto co to za podlosc w necie zreszto nie jestesmy w zadnym zwiozku wiedz mamy prawo pisac do kilku osob naraz..na tym polega poznawanie innych osob ..i zostaje w tedy tylko sprawa wyboru
Konto usunięte
31.01.2010 r. 22:05:17
poprostu trzeba brac dystans do tego wszystkiego,bo ludzie to wilki w ludzkiej skórze i nie zachwycac sie kazdym zdaniem tu napisanym
Konto usunięte
31.01.2010 r. 22:06:32
i z tym poznawaniem masz Gepard racje mamy prawo poznawac tyle osob ile chcemy
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:10:24
Ustalać jasne zasady podczas kontaktów z ludźmi to podstawa, pisać o swoich oczekiwaniach...Nie ładnie bawić się czyimiś uczuciami
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:19:34
a TY SIE Anairda moimi bawisz nie chcesz ze mnarozmawiac..i mnie sponsorowac jestes normalnie bez serca..a ja Cie i wysylam na dzien dobry ..jestes mi winna za buziaczka 5 zl..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:21:17
gepciu jak nie masz na chleb no to powiedz to ci zasponsoruje
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:28:01
JA BULECZKI CHCE .. 2 CIEPLE ...PAZERNY NIE JESTEM..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:30:33
No dobra bułeczki tez ci zasponsoruje ...a co mi tam akurat wczoraj z pracy zapas wziełam ...jakbym przeczuła ze jakiemus zgłodniałemun wedrowcowi ulże w biedzie
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:37:08
ale ja nie chce je jesc ja chce je tylko potrzymac..ale z Ciebie dobra dziewczyna..naprawde dasz mi je obiecuje zwroce
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:39:21
Potrzymac ???? yyyyyyyyyyyyyyyyy no dobra to masz , ale masz zwrócic
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:42:22
ja tam nie widze w tym nic złego
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:42:41
no Sylwia skarbie..dziekuje ale ja juz ich z rok nie chce wypuscic..jak ciezko je oddawac miej serce zostaw mi je..na dworze tak zimno a ja rekawic nie mam..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:43:38
No wiesz deja nic złego to tylko wtedy gdy koles nie obiecał nic powazniejszego drugiej
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:44:42
hejka sylwiontko , racja co nie,
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:46:40
Dejka a gdzie ty zaginelas..a ja tak na ciebie czekalem wczoraj..unikarz mnie .czy.wciognelas mnie juz na swoja liste zboczuchow..
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:48:50
buhahhahah witaj gepard,nie zaginełam byłam wczoraj na sekunde przeczytałam fajny temat ja cie nie unikam a na liscie cie nie ma bo listy nie prowadze
Konto usunięte
01.02.2010 r. 08:49:24
Gepciu na cały rok
a to ja nie wiem , musze sie zastanowic ....to zbyt powazna decyzja
panowie , pisujecie jednoczesnie do kilku pan , i to najgorsze jest w tym ze kazdej to samo
wtedy sa wieksze szanse ze ktoras odpowie
ja nie pisze z wieloma naraz
ale gdy bylem młodszy tak robiłem...
przyznaje sie bez bicia
a ja pisze bo i tak nie biore tego na powaznie,bo nie wierze w jakikolwiek zwiazek w sieci
ja poznałem tak naprawde mase dziewczyn
ale powiem wam ze gdy jakas mi sie spodobala to odrazu olewałem reszte i rozmawialem tylko z ta jedna
jak mi sie podoba jakas kobieta to jej to poprostu pisze,jesli podobaja mi sie jej oczy to pisze o oczach a ze w innej tez mi sie moga oczy podobac to tez o nich musze napisac i nie uwazam ze pisze to samo wszystkim,tylko to co mysle o danej osobie,a raczej jej wygladzie bo tylko tyle moge
mi sie podoba kilka kobiet na tym forum i nie bede ograniczal sie do 1 bo wszystkie sa fajne i wszystkie traktuje tak samo-czyli jak kolezanki z Mk
no tak to prawda tak było wiele razy ze jak sie nie spodobała to odrazu krutka pilka...
sory nic z tego nie bedzie i end
przede wszystkim nie pisze ze ktos jest wyjatkowy tylko np.ze ma ładna twarz,usta itp.wiec nie robie nikomu złudnych nadziei a wypowiadam sie co mysle o ich wygladzie i nikt nie moze miec do mnie o to pretensji
i zanim zaczniesz sie nad kims zastanawiac,warto poczytac profil tej osoby...widzisz ja mam napisane ze jestem tu dla bajery i jesli ktos moje komplementy wezmie jako przejaw zainteresowania zwiazkiem to znaczy ze nie czyta co napisalem o sobie
z tymi emotkami to przesadzasz...widzisz tu jest tak ze np.na przywitanie lub pozegnanie czasami za pomoca emotkow dajemy sobie całuski w peniski i w cipeczki (tak to doslownie jest nazywane )i raczej watpie zeby ktos powaznie traktowal to ze jest w cipke calowany...nie sadzisz?
nigdy nie traktuje w 100% doslownie tego co pisza w necie,bo nigdy nie mam w 100% pewnosci kim jest osoba piszaca
no to mnie zlapalas Zuzia tylko jest maly problem..ze ja tylko z jedna pisze ..chyba ze chodzi ci o forum..jestem nie winny wiedz sie nie poddaje..przyznaje sie..zreszto co to za podlosc w necie zreszto nie jestesmy w zadnym zwiozku wiedz mamy prawo pisac do kilku osob naraz..na tym polega poznawanie innych osob ..i zostaje w tedy tylko sprawa wyboru
poprostu trzeba brac dystans do tego wszystkiego,bo ludzie to wilki w ludzkiej skórze i nie zachwycac sie kazdym zdaniem tu napisanym
i z tym poznawaniem masz Gepard racje
mamy prawo poznawac tyle osob ile chcemy
Ustalać jasne zasady podczas kontaktów z ludźmi to podstawa, pisać o swoich oczekiwaniach...Nie ładnie bawić się czyimiś uczuciami
a TY SIE Anairda moimi bawisz nie chcesz ze mnarozmawiac..i mnie sponsorowac jestes normalnie bez serca..a ja Cie
i wysylam
na dzien dobry ..jestes mi winna za buziaczka 5 zl..
gepciu jak nie masz na chleb no to powiedz to ci zasponsoruje
JA BULECZKI CHCE .. 2 CIEPLE ...PAZERNY NIE JESTEM..
No dobra bułeczki tez ci zasponsoruje ...a co mi tam akurat wczoraj z pracy zapas wziełam ...jakbym przeczuła ze jakiemus zgłodniałemun wedrowcowi ulże w biedzie
ale ja nie chce je jesc ja chce je tylko potrzymac..ale z Ciebie dobra dziewczyna..naprawde dasz mi je obiecuje zwroce
ja tam nie widze w tym nic złego
no Sylwia skarbie..dziekuje ale ja juz ich z rok nie chce wypuscic..jak ciezko je oddawac miej serce zostaw mi je..na dworze tak zimno a ja rekawic nie mam..
No wiesz deja nic złego to tylko wtedy gdy koles nie obiecał nic powazniejszego drugiej
hejka sylwiontko
, racja co nie,
Dejka a gdzie ty zaginelas..a ja tak na ciebie czekalem wczoraj..unikarz mnie .czy.wciognelas mnie juz na swoja liste zboczuchow..
buhahhahah witaj gepard,nie zaginełam byłam wczoraj na sekunde przeczytałam fajny temat
ja cie nie unikam a na liscie cie nie ma bo listy nie prowadze
Gepciu na cały rok
a to ja nie wiem , musze sie zastanowic ....to zbyt powazna decyzja
wczoraj widze ładnie tu sie działo